Kungsholmen - Stockholm


Arbetargatan 24A, 5 tr


Såld

Arbetargatan 24A, 5 tr

Kungsholmen

Välplanerad och genomgående 3:a med balkong i stabil förening!

Välkommen hem till denna välplanerade 3:a med balkong i sydost-läge och rymlig hiss. Bostaden ligger högt belägen och erbjuder två stycken rymliga sovrum som vetter mot lugn innergård med gott om förvaring i praktiska garderober. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med badkar och praktisk tvättpelare. Här finns även ett rymligt vardagsrum med trevligt burspråk som lockar till trevliga tillställningar och sociala sammanhang. Köket är nyrenoverat med exklusiva bänkskivor i sten. Köket är utrustat med integrerade vitvaror med spishäll, ugn, separat kyl & frys samt diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Brf Knoppen 23 är en välskött och lågt belånad förening (441 kr/kvm) med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, rymligt garage och en grönskande barnvänlig innergård. Här bor du på central adress med goda kommunikationer, förskolor, citypuls och trevliga promenadstråk.

Fakta

Adress:
Arbetargatan 24A, 5 tr
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
00028  /  1501
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.541300
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1982
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Alla lägenheter är anslutna till fiber internet via Alltele. Internetanslutning på 1000Mbit/1000Mbit ingår i avgiften för alla medlemmar i föreningen.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-04-28
E
135 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
4 200 kr/år
3 000 kr/år
7 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF S:t Göran, Knoppen 23
769604-3772
Ja
Nej

BRF Knoppen 23
Välkommen hem till BRF Knoppen 23. Fastigheten förvärvades av föreningen 1999 och är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 48 st lägenheter, en lokal samt garage. Av lägenheterna är för närvarande 45 st upplåtna med bostadsrätt och 3 st med hyresrätt. Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Ekonomiskt stark förening med en belåningsgrad om endast 441 kr/kvm.

Gemensamma utrymmen:
I gårdshusets källarplan finns tvättstuga utrustad med 4 st tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt kall och varmmangel. Hissen går hela vägen ner till tvättstugan. Barnvagnsrum finns utanför tvättstugan i gårdshuset 24B samt i huset 22A. Cykelförråd finns med ingång från gården.

Garage
Det finns ett garage i huset med bilinfart vid Arbetargatan 26 samt hiss som går ner till garaget från 24A och 24B. I föreningen finns 25 st platser som främst förmedlas internt till våra medlemmar men även till externa om platser blir över. Dessa platser hanteras av styrelsen genom en intern kö där boende i föreningen har förtur. I det nedre större garaget finns även platser som då förmedlas via grannföreningen BRF Knoppen 15.

Gården
Gården är rymlig och lummig med grillplats och utemöbler. Här finns en nybyggd lekplats med sandlåda, lekstuga och fotbollsmål. Den rymliga gården gör det enkelt att leda in cyklar och barnvagnar.

Kabel-TV
Fastigheten är ansluten till ComHems kabelnät (basutbud ingår ej i månadsavgiften).

Internet
Alla lägenheter är anslutna till fiber internet via Alltele. Internetanslutning på 1000Mbit/1000Mbit ingår i avgiften för alla medlemmar i föreningen.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall som erbjuder avhängning av ytterkläder samt skor. Du har även ytterligare förvaring i en rymlig anslutande walk in closet med smarta förvaringslösningar. I början av hallen ligger en klinker med golvvärme.

Vardagsrum:

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier. Väggarna är målade i grått och nedtill ligger ett ljust laminatgolv.

Master bedroom:

Rymligt master bedroom med väggar målade i en mörkblå kulör med ett ljust laminatgolv liggandes nedtill. Här finns gott om klädförvaring i garderober. Stort fönster samt dörr till balkongen skänker rummet vackert ljusinsläpp. 

Sovrum:

Det andra sovrummet har ljusgrå väggar samt ett ljust laminatgolv. Här finns gott om förvaring i praktiska integrerade garderober med vita skjutdörrar. Stort fönster skänker ljus in i rummet och skapar rymd. 

Kök:

Nyrenoverat kök från Epoq fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, kyl & frys, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Luckorna är mörkblå med en vit stenskiva liggandes på. Baktill löper vita kakelplattor horisontellt. Utöver detta rymmer köket även ett större matbord med plats för upp till sex personer. Ljus strömmar in från ett stort fönsterparti i västerläge. Väggarna är målade i vitt och nedtill ligger en ljus ekparkett.

Walk-in-closet:

Bostaden är utrustad med en stor walk-in-closet som är belägen i anslutning till hallen. Rummet används idag som extra förvaringsutrymme med platsbyggda hyllplan. Rummet kan dock enkelt byggas om till en rymlig walk-in-closet. I rummet finns även ventilationsdon vilket gör att rummet även kan användas som ett mindre sovrum eller kontor.

Balkong:

Härlig och rymlig balkong i sydost-läge och utsikt över Kungsholmens takåsar. Här avnjuts med lätthet en brunch för två i förmiddagssolen som sträcker sig till tidig eftermiddag. Tack vare bostadens höga läge slipper du till stor del insyn. Nedtill ligger ett ljust trallgolv i trä.

Badrum:

Helkaklat badrum med ljus kakel på vägg och klinker på golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättpelare, badkar med dusch, badrumskommod, wc samt handdukstork. I taket sitter det infälld belysning. 

Område:

Välkommen hem till Arbetargatan, belägen centralt på Kungsholmen. Här bor du på trevligt läge med närhet till Rålambshovsparken som är fylld med aktiviteter under sommarhalvåret såsom boule, amfiteater och badstrand. Från parken sträcker sig en av Stockholms finaste paradgator Norr Mälarstrand hela vägen till Stockholms stadshus. Stanna till och ta en god drink på Mälarpaviljongen eller varför inte äta en god middag på restaurang Trattorian.

Du når Stockholm centralstation endast 20 minuter till fots. Fridhemsplans tunnelbana med både blå och grön linje nås inom cirka fem minuter. Här stannar även stadsbussarna 1, 3 och 4 till. Välkommen till ditt nya hem!

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Marcus Nilsson
Mäklarassistent
073-440 20 20