Properties & Partners

Kungsholmen - Stockholm


Fleminggatan 25, Ö.G, 4 tr


Såld

Fleminggatan 25, Ö.G, 4 tr

Kungsholmen

Smakfullt renoverad sekelskiftes 2:a i absolut toppskick!

På våning 4:a med hiss finner ni denna smakfullt renoverade och genomgående sekelskiftestvåa belägen på lugnt gårdsläge mellan två innergårdar. Bostaden präglas av vackra tidstypiska sekelskiftesdetaljer såsom speglade dörrar, höga golvsocklar, två fungerande kakelugnar, vackra vitlaserade furutiljor på golv och generös takhöjd om 3 meter med breda stuckaturer. Hela lägenheten är målad i Farrow & Balls lyxiga färger och all el är renoverad och infälld i väggarna. Utöver detta har lägenheten en trevlig balkong som ligger belägen mot föreningens innergård. Vardagsrummet har en social öppen planlösning mot bostadens kök med bänkskivor i exklusiv marmor. Sovrummet ligger beläget mot lugn innergård och har en fungerande kakelugn samt gott om förvaring i platsbyggda garderober samt klädkammare. Badrummet är även det renoverat i exklusiva materialval samt med en kombitvättmaskin. Stabil och välskött förening med låg belåning (1358 kr/kvm) och låg avgift.

Fakta

Adress:
Fleminggatan 25, Ö.G, 4 tr
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
0019  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.023458900%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1907
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Eldstad:
2 st fungerande kakelugnar
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Basutbud för Tv samt internet (fiber) ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-10-19
131 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
2 400 kr/år
8 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Åkermannen 33
716419-2432
Ja
Nej

Om föreningen:

Föreningens namn: Brf Åkermannen 33
Organisationsnummer: 716419-2432
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 30 st

Antal bostadsrätter: 29 st med en total yta om 2 627 kvm

Antal hyresrätter: 1 st med en total yta om 119 kvm

Antal lokaler: 2 st butikslokaler om total yta 200 kvm, 2 st övriga lokaler med en yta om 262 kvm

Stabil och välskött förening med låg belåning.

Bostadsrättsföreningen Åkermannen 33 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 2 bostadshus med 30 lägenheter varav 1 lägenhet och 4 lokaler med hyresrätt. 

Belåningsgrad per kvm:

1358 kr/kvm (enligt 2021 årsredovisning)

Utförda renoveringar:

2021 - Förstärkning av säkerhetsutrustning på tak. Inspektion av samtliga rökkanaler. Anlitat arkitekt för att ta fram alternativa planer för användning av lokalerna under gården. Installation av kyla & värmesystem i en av butikslokalerna. Renovering samt inspektion av fasad mot Fleminggatan. Nybyggnation av ytterligare en balkong i gårdshuset.

2020 - Byte av samtliga balkonger i gathuset, nybyggnation av tre balkonger i gårdshuset. Nytt ekonomi och fastighetsförvaltningsavtal med tecknat med Fastighetsägarna service Stockholm AB. Provtagning bjälklag och järnbalk i gårdens överbyggnad. Ny energideklaration upprättad.

2019 - Byte av elektronik i hissen i gathuset, reparationsarbete fasad mot Norra Agnegatan och Fleminggatan. Byte av golvsocklar i tvättstuga, nya hyror för två kommersiella lokaler och nya villkor för en tredje. 

2018 -  Porten i gathuset samt port till genomgången till gårdshuset byttes ut.

2017 - Tryckkärl för värmeelement utbytt.

2016 - Genomförd OVK-besiktning. Takmålning gathuset. 

2014 - Stamspolning. Värmekablar till alla altaner. Stamspolning. Målning av trapphus gårdshuset. 2013 - Installation av hiss gårdshus, fiber indraget i fastigheten, målning av trapphus, fönsterrenovering. Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.

2012 - Vindsprojekt - 2 st. nya lägenheter.

2009 - Fasadrenovering södervända gårdsfasader.

2009 - Byggdes balkonger och uteplatser i 25:an.

2007 - Tvättstugan renoverades.

2002-2004 - Samtliga stammar utbytta.

90-tal - El utbytt.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr samt målade väggar i en greige kulör. I hallen har du en luftig takhöjd om 3 meter med vackra stuckaturer, vitlaserade furutiljor i original på golv samt plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Vardagsrum:

Socialt vardagsrum med en social öppen planlösning mot bostadens lyxiga kök. Vardagsrummet har en luftig takhöjd om 3 meter med breda stuckaturer, fungerande kakelugn, stora fönsterpartier och vackra vitlaserade furutiljor i original på golv. Väggarna är målade i en sober greige kulör och här finns det gott om plats för ett rejält matbord samt soffgrupp.

Sovrum:

Mysigt och rogivande sovrum som vetter mot lugn och stillsam innergård. Här finns vackra vitlaserade furutiljor i original på golv, luftig takhöjd om 3 meter med breda stuckaturer, målade väggar i en greige kulör, stora fönsterpartier samt en vacker fungerande kakelugn som pryder rummet. I sovrummet finns även gott om förvaring i en inbyggd klädkammare samt i platsbyggda garderober längs med ena väggen.

Kök:

Smakfullt kök från Järfälla kök med en social öppen planlösning och en lyxig köksö som vetter mot bostadens vardagsrum. Köket har mörkblå köksluckor, en exklusiv bänkskiva samt stänkskydd i klassisk Carrara marmor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad varmluftsugn, integrerad mikrovågsugn samt integrerad kyl & frys (Alla vitvaror från 2019). I köket finns många vackra attribut som luftig takhöjd med breda stuckaturer, vackra vitlaserade furutiljor på golv, målade väggar i en greige kulör och gott om förvaring i över och underskåp. Från köket nås lägenhetens balkong via pardörrar som vetter mot föreningens lugna innergård. 

Balkong:

Mysig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. Här kan du avnjuta morgonsolen och här finns gott om plats för ett caféset.

Badrum:

Smakfullt renoverat badrum med Bricmate granitkeramik på vägg och golv med installerad golvvärme, Tvättmaskin, infällda högtalare samt dimbara spotlights i tak. Badrummet är även utrustat med en vägghängd wc, vikbar duschvägg med duschhörna, handfat med förvaring undertill samt ytterligare förvaring i överskåp. Kranar och dusch från Tapwell.

Närområde:

Välkommen hem till Fleminggatan 25. Här bor du på trevligt läge intill Kungsholms torg med vackra promenadstråk längs med vattnet vid Norr Mälarstrand. Du har även Fridhemsplan med all tänkbar service och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. Från Rådhuset går tunnelbanans blå linje och Fridhemsplan har även grön linje samt flertalet linjebussar. 1:ans buss stannar utanför porten, T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. För dig som gillar träning så har du flertalet gym i närheten med bland annat SATS, Nordic Wellness.

 

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60