Properties & Partners NYPRODUCERAT MARKLÄGENHET MED MÖJLIG UTHYRNINGSDEL

Persögatan 12P

NYPRODUCERAT MARKLÄGENHET MED MÖJLIG UTHYRNINGSDEL

Här har du en nyproducerad marklägenhet med separat uthyrningsdel som har egen dörr och entré. Förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 126 kvm på ett plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande plan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge, 2 bra sovrum, helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch samt separat tvättstuga. Den möjliga uthyrningsdelen om ca 22 kvm består av en egen hall, badrum med dusch, pentry, vardagsrum samt sovalkov. I anslutning till entréerna finns även ytterligare en egen uteplats som man kan möblera efter eget tycke och smak.

Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket samt avgiftsfritt fram till 2025-06-01. Möjlighet finns till båtplats i hamnen.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Persögatan 12P
Kommun:
Trosa
Lägenhetsnummer:
41001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.8066%
Andelstal avgift:
0.038066
Byggnadsår:
2023
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
2 st
Balkong:
Stor terrass
Pool:
Gemensam, utomhus
Parkering:
Carport
TV- Internetutbud:
Fiber finns indraget i fastigheten och abonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.
Inkluderat i avgift:
värme & vatten
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
1 760 781 kr
Känd avgiftsförändring:
Avgiftsfritt de 12 första månaderna.

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

9 600 kr/år
3 600 kr/år
13 200 kr/år

Förening

Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten i Trosa
769639-1593
Ja
Ja

Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten i Trosa

Brf Sjöutsikten är en äkta bostadsrättsförening bestående av 27 moderna bostäder fördelade på 5 huskroppar. De första bostäderna stod färdiga och klara för inflytt under slutet av 2023. Projektet utvecklades tillsammans med ÅWL Arkitekter som är en av Sveriges största arkitektbyråer. Husen har en modern arkitektur med laserade fasader i brunt och grönt för att smälta in i den grönskande omgivningen. För de boende i området finns privata umgängesytor i form av gemensam pool, stor terrass med härlig kvällssol och en gemensam grillplats som sätter guldkant på tillvaron.

Till varje bostad finns minst en parkeringsplats för bil, utöver dessa finns ytterligare ett antal platser. Parkeringsplats erbjuds till en kostnad av 500 kr/mån vanlig och 700 kr/mån för carport, framtida möjlighet till elstolpe och laddstation. Fiber är indraget i samtliga bostäder, abonnemang tecknas separat av respektive hushåll.

Då föreningen räntesäkrat lånen enligt ekonomisk plan t.o.m. 30 september 2026 på 2,75 % så kommer föreningens avgift vara oförändrad under denna period trots eventuellt stigande räntor. I avgiften ingår vatten och avlopp, fastighets-el för gemensamma ytor, renhållning, uppvärmning, förvaltning av föreningens ekonomi, fastighetsförsäkring, sophantering samt teknisk förvaltning av de gemensamma ytorna som t.ex. snöröjning.

Miljöstuga mellan hus 4 och 5. Det finns även barnvagnsrum samt cykelrum.

Föreningen kan godkänna juridisk person samt uthyrning i andra hand. Avgiftsfritt de 12 första månaderna dock längst till och med 2025-05-31.

Länk till bostadsväljaren: https://cdn2.pixerymedia.com/n7/756170078/overview 

 

Beskrivning

Vardagsrum

Ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier mot balkongen. Öppen planlösning mot köket ger sociala ytor att möblera med både soffgrupp och matplats.

Kök

Stilrent kök från kvalitativa svensktillverkade Vedum, utformat med släta vita luck- och lådfronter, mörk bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor för hela familjen att samlas kring. Köket är fullutrustat med integrerade vitvaror så som diskmaskin, spis, fläkt, ugn, mikro samt fullstor kyl och frys. Genomgående golv i ekparkett likt övriga delar av bostaden.

Sovrum 1

Väl tilltaget sovrum med stort fönsterparti samt glasdörr ut till balkongen som ger ett generöst ljusinsläpp. Bra förvaring i en hel garderobsvägg . Plats att inreda med både dubbelsäng och sidobord om så önskas.

Sovrum 2

Perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Förvaring i garderob. Plats för säng samt sängbord eller skrivbord.

Badrum

Helkaklat badrum i neutrala toner med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Generöst dagsljusinsläpp via vädringsfönster. Utrustad med wc, dusch samt tvättställ med kommod.

Tvättstuga

Separat tvättstuga med torktumlare, torkskåp samt städskåp. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar.

Hall

Välkomnande hall med vita väggar och slitstarkt klinkergolv i direkt anslutning till ytterdörren. Bra förvaring i befintlig garderobsvägg med skjutdörrar.

Uthyrningadel

Möjlig uthyrningsdel med eget pentry alternativt sovrum eller kontor. Separat ytterdörr med rymlig hall. Plats för säng, soffa och matbord.

Badrum 2

Helkaklat badrum i neutrala toner med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Utrustad med wc, dusch, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Ligger i anslutning till uthyrningsdelen.

Balkong

Stor balkong i fritt läge. Balkongen går längst med hela bostaden och man når den både från vardagsrummet och sovrum 1. Balkongen är placerad i öst vilket innebär behaglig morgonsol och bjuder in till härliga frukostar under de varma sommarmånaderna.

Trosa

Trosa är belägen vid Saltsjöns kust mellan Södertälje och Nyköping. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet. Utmed kusten finns många vackra badplatser därav den mest kända är Trosa havsbad, belägen på Trosas största ö, Öbolandet.

Inom liten radie från bostaden finns lekplatser, fina grönområden och intilliggande Trosa padel med flera utomhusbanor. I stadens centrum finns bland annat små butiker, systembolag, banker, div restauranger, caféer, hotell och matvarubutik. Här finns också gym, tennishall, två golfbanor samt en skidbacke. Inne i närliggande Vagnhärad finns ett stort badhus med bad- och gymaktiviteter.

Trosa är en utpräglad tillväxtkommun med god ekonomi, ett starkt näringsliv och låg arbetslöshet. För barnfamiljer finns tolv förskolor och fem grundskolor inom kommunens gränser. Närmsta barnomsorg ligger inom 15 minuters promenad från bostaden. Drygt hälften av de yrkesverksamma i Trosa pendlar till jobb utanför kommunen, för dem finns flera resmöjligheter; med tåg från Vagnhärad, med regional och lokal busstrafik samt direktbuss till Liljeholmen i Stockholm på under en timme. Tåget till Stockholm tar ca 40 minuter och till Nyköping ca 20 min. Med bil når man E4 på tio minuter.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Persögatan 12P

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Persögatan 12P

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare