Properties & Partners RADHUS I BARNVÄNLIGT OMRÅDE MED TAKTERRASS & HAVSUTSIKT

Persögatan 12F

RADHUS I BARNVÄNLIGT OMRÅDE MED TAKTERRASS & HAVSUTSIKT

På Persögatan 12F saluförs nu detta nyproducerade radhus med 41 kvm takterrass, förening med egen pool och en fantastisk vy över havet och Trosaåns utlopp! Modern arkitektur med stora öppningsbara fönsterpartier, belägen på en höjd omringad av grönskande trädtoppar som förenar fastigheten med omgivningen. Här bor ni på 116 kvm fördelat på två plan med stora öppna ytor och modern interiör från kvalitativa varumärken. Ljust och inbjudande entréplan med social planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående golv i ekparkett, stor balkong i insynsskyddat läge samt helkaklat badrum utrustat bl.a. wc och dusch. Utmärkta förvaringsutrymmen i både förrådsdel och stor klädkammare. En trappa upp finns ett ytterligare badrum med tvätt- och torktumlare, sällskapsyta i form av allrum med fri utsikt, rymlig walk in closet samt 3 bra sovrum i lugnt läge. På taket har ni en svårslagen takterrass med vidsträckt utsikt över Trosas båthamn och de grönskande omgivningarna. Här kan ni njuta av er egna lilla oas och solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgång. Möjlighet finns till båtplats i hamnen.

Brf Sjöutsikten är en nyproducerad förening bestående av 27 moderna bostäder fördelade i 5 huskroppar. Här har fullt fokus lagts på livskvalitet och gemensamma ytor så som stort trädäck och eget pool för de boende. Detta kvarter har fått sig en modern och stark identitet som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen och stadens välbevarade arkitektur. Ett stenkast bort ligger Trosas charmiga stadskärna med bl.a. butiker, restauranger, apotek och systembolag. Ca 500 m till närmsta busshållplats och endast 15 min promenad till både skola och förskola. Trygghetspaket samt avgiftsfritt fram till 2025-06-01.
Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Persögatan 12F
Kommun:
Trosa
Lägenhetsnummer:
21002  /  1002
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.6772%
Andelstal avgift:
0.036772
Byggnadsår:
2023
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
FTX
Balkong:
Balkong & Takterrass
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
värme & vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
1 700 926 kr

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

6 000 kr/år
3 000 kr/år
9 000 kr/år

Förening

Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten i Trosa
769639-1593
Ja
Ja

Bostadsrättsföreningen Sjöutsikten i Trosa

Brf Sjöutsikten är en äkta bostadsrättsförening bestående av 27 moderna bostäder fördelade på 5 huskroppar. De första bostäderna stod färdiga och klara för inflytt under slutet av 2023. Projektet utvecklades tillsammans med ÅWL Arkitekter som är en av Sveriges största arkitektbyråer. Husen har en modern arkitektur med laserade fasader i brunt och grönt för att smälta in i den grönskande omgivningen. För de boende i området finns privata umgängesytor i form av gemensam pool, stor terrass med härlig kvällssol och en gemensam grillplats som sätter guldkant på tillvaron.

Till varje bostad finns minst en parkeringsplats för bil, utöver dessa finns ytterligare ett antal platser. Parkeringsplats erbjuds till en kostnad av 500 kr/mån vanlig och 700 kr/mån för carport, framtida möjlighet till elstolpe och laddstation. Fiber är indraget i samtliga bostäder, abonnemang tecknas separat av respektive hushåll.

Då föreningen räntesäkrat lånen enligt ekonomisk plan t.o.m. 30 september 2026 på 2,75 % så kommer föreningens avgift vara oförändrad under denna period trots eventuellt stigande räntor. I avgiften ingår vatten och avlopp, fastighets-el för gemensamma ytor, renhållning, uppvärmning, förvaltning av föreningens ekonomi, fastighetsförsäkring, sophantering samt teknisk förvaltning av de gemensamma ytorna som t.ex. snöröjning.

Miljöstuga mellan hus 4 och 5. Det finns även barnvagnsrum samt cykelrum.

Föreningen kan godkänna juridisk person samt uthyrning i andra hand. Avgiftsfritt de 12 första månaderna dock längst till och med 2025-05-31.

Länk till bostadsväljaren: https://cdn2.pixerymedia.com/n7/756170078/overview 

Beskrivning

Entréplan

Ljust och inbjudande entréplan med öppen planlösning och väl tilltagna fönsterpartier. Rymlig balkong i helt insynsskyddat läge med fri utsikt mot angränsande grönska.

Kök
Stilrent kök från kvalitativa svensktillverkade Vedum, utformat med släta vita luck- och lådfronter, mörk bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor för hela familjen att samlas kring. Köket är fullutrustat med integrerade vitvaror så som diskmaskin, spis, fläkt, ugn, mikro samt fullstor kyl och frys. Genomgående golv i ekparkett likt övriga delar av bostaden.

Vardagsrum
Ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier i helt insynsskyddat läge och härlig utsikt ut över trädtopparna. Öppen planlösning mot köket ger sociala ytor att möblera med både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet har ni via glasdörr även utgång till stor balkong i soligt västläge.

Badrum
Helkaklat badrum i neutrala toner med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Utrustad med wc, dusch, tvättställ med kommod samt förberett för tvättmaskin.

Hall
Rymlig hall med ett flödande dagsljusinsläpp från två separata väderstreck. Slitstarkt klinkergolv i grå nyans samt avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ytterdörren. Hall med utmärkta förvaringsutrymmen i stor klädkammare samt inbyggd dold förvaring under trappan.

Övre plan

Övre plan består av 3 separata sovrum varav ett med gott om plats för både dubbelsäng, sidobord samt generöst ljusflöde via fönster i helt insynsskyddat läge. Här finns även ett allrum med fri utsikt över grönskande omgivningar, walk in closet samt ett badrum.

Badrum
Helkaklat badrum i neutrala toner med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Lättstädad yta utrustat med wc, dusch, handdukstork, tvättställ med kommod samt tvättmaskin, torktumlare, vägghängd förvaringslösning och praktisk bänkyta för vikning av tvätt m.m.

Takterrass

Svårslagen takterrass om ca 41 kvm med vidsträckt utsikt över havet och Trosas pittoreska omgivningar. Här kan ni njuta av solens värmande strålar från tidig morgon ända fram till solnedgången. Inred er egen oas med både möblemang och planteringar som skapar stämning för sommarens alla utehäng.

Praktiskt förrådsutrymme för säsongsförvaring av utemöbler m.m.

Trosa

Trosa är belägen vid Saltsjöns kust mellan Södertälje och Nyköping. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet. Utmed kusten finns många vackra badplatser därav den mest kända är Trosa havsbad, belägen på Trosas största ö, Öbolandet.

Inom liten radie från bostaden finns lekplatser, fina grönområden och intilliggande Trosa padel med flera utomhusbanor. I stadens centrum finns bland annat små butiker, systembolag, banker, div restauranger, caféer, hotell och matvarubutik. Här finns också gym, tennishall, två golfbanor samt en skidbacke. Inne i närliggande Vagnhärad finns ett stort badhus med bad- och gymaktiviteter.

Trosa är en utpräglad tillväxtkommun med god ekonomi, ett starkt näringsliv och låg arbetslöshet. För barnfamiljer finns tolv förskolor och fem grundskolor inom kommunens gränser. Närmsta barnomsorg ligger inom 15 minuters promenad från bostaden. Drygt hälften av de yrkesverksamma i Trosa pendlar till jobb utanför kommunen, för dem finns flera resmöjligheter; med tåg från Vagnhärad, med regional och lokal busstrafik samt direktbuss till Liljeholmen i Stockholm på under en timme. Tåget till Stockholm tar ca 40 minuter och till Nyköping ca 20 min. Med bil når man E4 på tio minuter.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Persögatan 12F

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Persögatan 12F

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare