Header image
Properties & Partners NYBYGGD VINDSLGH PÅ 108 KVM GOLVYTA & REJÄL TAKHÖJD!
Budgivning pågår

Klyvarvägen 5, 3tr

Gröndal

NYBYGGD VINDSLGH PÅ 108 KVM GOLVYTA & REJÄL TAKHÖJD!

Nu är lägenheten ombyggd med tre sovrum och öppen planlösning med köket i allrummet med 4 meter i takhöjd. e ny planritning under dokument. Inga nya bilder ännu.
Förhandsvisningar vecka 28.
Välkommen till en unik vindslägenhet på sammanlagt 108 kvm som är helt nybyggd i en äldre charmig funkis-fastighet. Rejält högt i tak (ca 4 m) och genomgående ett vackert rustikt trägolv av plankmodell. Ett rymligt exklusivt helkaklat badrum med toppkvalitét på all utrustning med inglasad dubbeldusch, Tapwell blandare, svart inredning samt separat "tvättstuga" med ny Gorenje tvättmaskin och torktumlare.
Ett stort stilrent kök med tre stora fönsterpartier och gott om plats för alla vänner. Hög kvalité på materialval i köket. Bänkstenskiva av komposit med extra bred induktionshäll, svart glasfläkt som en vacker inredningsdetalj, varmluftsugn och inbyggd stor micro, kyl och frys , diskmaskin och gott om förvaring i grå skåpsinredning.

Mycket rymligt vardagsrum med rejäl takhöjd hela vägen upp i nock, stor takkupa med fri utsikt, garderober. trägolv, synliga takbjälkar, 6 st takfönster och stora fönsterpartier med fri utsikt. Perfekt planlösning där man kan ändra till fler rum alternativt ha stora sociala ytor. Idag 2 sovrum och rymliga sociala ytor och möjligheter att skapa extra rum på det coola vindsloftet. Ett sovrum med snedtak. Välkomnade hall med ett ljust klinkergolv lagt i fiskbensmönster.
Gott om förvaring i garderober och ett stort inbyggt förråd på ca 3 kvm.

Lägenheten badar i ljus via fönster i trevädersteck, genom takfönster, takkupor och ett flertal vanliga fönster. Lägenheten med fin utsikt på flera håll och ingen insyn. De fönster som ännu inte är utbytta till nya treglas fönster kommer bytas under 2024 utan kostnad.

Fin 30-tals fastighet som är renoverad 2022 och i mycket gott skick med nya stammar, ny el, renoverad fasad, nytt tak, nya ytskikt i samtliga bostadsrätter, OVK samt anslutning till Fjärrvärme för lägre kostnader. Föreningen är nybildad med god ekonomi där man har säkrat upp att räntan ej kan överstiga 2,9% för BRF de första tre åren. BRF består av 12 lägenheter varav 11 bostadsrätter. Föreningen har en fin stor villaträdgård med ett flertal uteplatser för föreningens medlemmar. BRF har även tvättstuga, cykelrum och ett förråd som tillhör varje bostad. Gröndal ligger med närhet till innerstan och har perfekta kommunikationer med Tvärbanan som går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad. På lagom promenadavstånd finner man T-bana och bussar finns i närområdet. Bara 150 meter bort ligger härliga Mälaren med möjlighet till bad och båtplats.
Gröndal har, trots närheten till Stockholms innerstad, karaktären av en småstad. Här finns många äldre hus bevarade och Gröndal har ett litet trevligt centrum med allt man kan behöva av bra restauranger, mysiga caféer och ett flertal matbutiker. Flexibelt tillträde från omgående till ca 4 månader!
Varmt välkommen på visning till en härlig vindslägenhet där allt är nytt och fräscht!

Fakta

Adress:
Klyvarvägen 5, 3tr
Område:
Gröndal , Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
1202  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
12.121%
Byggnadsår:
1930
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Källarförråd, VA
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2018-04-03
E
162 kWh/m²/år

Driftkostnad

12 840 kr/år
2 400 kr/år
1 800 kr/år
17 040 kr/år
Uppvärmningen är fjärrvärme som debiteras av BRF baserat på yta. Den siffran kan komma att förändras i framtiden beroende på om kostnaden för fjärrvärme förändras. Boende bestämmer själv om de önskar koppla på bredband och kabel-tv. Siffrorna ovan är schablon. Ingen bor i bostadsrätten idag.

Förening

Ny BRF 2024-07-02 15:56
Ja

Föreningen

Fin 30-tals fastighet som är renoverad 2022 och i mycket gott skick med nya stammar, ny el, renoverad fasad, nytt tak, nya ytskikt i samtliga bostadsrätter, OVK samt anslutning till Fjärrvärme för lägre kostnader. Föreningen är nybildad med god ekonomi där man har säkrat upp att räntan ej kan överstiga 2,9% för BRF de första tre åren. BRF består av 12 lägenheter varav 11 bostadsrätter.

Föreningen har en fin stor villaträdgård med ett flertal uteplatser för föreningens medlemmar. BRF har även tvättstuga, cykelrum och ett förråd som tillhör varje bostad.

Fastigheten är i gott skick och det mest är renoverat, se ekonomisk plan som bilaga.

BRF har egen mark men ej specifikt för parkering. På gatan nedanför fastigheten på Klyvarvägen går det utmärkt att parkera samt på kringliggande gator. Boendeparkering Midsommarkransen - taxa 4.

Beskrivning

Området

Gröndal har känslan av en småstad men ligger precis utanför tullarna, och här finns charmiga caféer, bra mataffärer, trevliga kvartersrestauranger med uteservering, bibliotek, bageri, florist och mycket mera. Runt knuten når du härliga promenadstråk och en kort promenad bort finns badmöjligheter vid såväl Mälarens strand som sjön Trekanten.
Kanske vill du vara med i Gröndals Båtklubb som är en charmig båthamn och möjlighet till egen båtplats. Från klipporna ett stenkast från fastigheten har man vacker utsikt över Mälaren och vackra sommarkvällar passar en picknick i solnedgången bra som avslutning på dagen . På det klassiska konditoriet Lundbergs är det som att fika på 50-talet. Kommunikationsmöjligheterna är perfekta och förutom busshållplatser nära fastigheten finns det hållplats för tvärbanan mot Liljeholmen/Sickla och Alvik/Solna.

Vill du istället gå till T-banan Liljeholmen längs sjön Trekanten tar det 10 minuter. Till Bromma flyget tar du dig på 10-15 minuter.

Planritning

Budgivning pågår

Kontakta mäklaren för mer information kring budgivningen.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Klyvarvägen 5, 3tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Klyvarvägen 5, 3tr

Ansvarig fastighetsmäklare

Göran Pagrot
Fastighetsmäklare