Properties & Partners TVÅA MED BALKONG & TRENDIG INTERIÖR!
Kommande försäljning

Eksätravägen 412

TVÅA MED BALKONG & TRENDIG INTERIÖR!

Välkommen in i värmen och detta hemtrevliga boende med ljusa sociala ytor och balkong mot gemensam innergård! Detta hem har en genomgående modern standard med dov färgsättning och ett fantastiskt ljusinsläpp via många stora fönsterpartier. Rymligt vardagsrum med akustikpanel av trendiga träribbor, vädringsbalkong, plats att möblera med soffgrupp samt öppen planlösning mot köket. Köket är fullutrustat med samtlig maskinell utrustning samt fin köksö med både praktiska förvaringsutrymmen och flera sittplatser. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, fönster med utsikt mot gården samt utgång till balkongen. Helkaklat badrum utrustat med bl.a. wc, dusch och tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen i flera befintliga garderober.

Brf Sätra torg är en äkta förening bestående av två byggnader med 100 bostadslägenheter och 2 st lokaler. Inom föreningen finns tillgång till både garage och p-platser med laddstolpar. Runt knuten finns tunnelbanans röda linje som snabbt och smidigt tar dig in till city. Inom liten radie finns också matbutik, restaurang och vårdcentral i Sätra Centrum. Stora naturområden finns i stadsdelen med gång- och cykelvägar samt strandpromenad vid Mälaren med både småbåtshamn och bad.
Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Eksätravägen 412
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
1101  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.02447 %%
Andelstal avgift:
0.0102447%
Byggnadsår:
2018
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, Kabel TV och bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Sätra Torg
769631-7820
Ja

BRF Sätra Torg

Fastigheten består av 2 byggnader med 100 bostadslägenheter och 2 st lokaler. Föreningen upplåter 9 lägenheter som gruppboende med tillhörande gemensamma utrymmen åt Skärholmens stadsdelsförvaltning. Föreningen har ett starkt kassaflöde och vid 2022 års utgång hade föreningen över 4,3 miljoner i likvida medel. Se årsredovisningen.

Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang.
Föreningen fakturerar i efterskott för el.

Avgift
I avgiften ingår värme, vatten och Telia Tripple-Play (basutbud tv, ip-telefoni samt 100 Mbit bredband). Till månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel samt eventuell förbrukning för laddbox.

Gemensamma utrymmen 
Rullstol - och barnvagnsförråd finns i entréplanet. I gårdshuset finns gemensamt cykelrum samt barnvagnsrum. 

Värme, vatten och el 
Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang.
Föreningen fakturerar i efterskott för el.

TV och bredband 
Föreningen har Telia (Telia Tripple-Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften

Parkering 
Föreningen har 25 garageplatser och 14 p-platser som hyrs ut till medlemmarna mot en månadskostnad. Samtliga garageplatser är utrustade med laddboxar. Parkona har hand om uthyrningen PARKONA AB 08-27 37 08

  • Garageplats f.n 860kr / mån
  • Garageplats med nyttjad laddstolpe  f.n. 1.110 kr / mån
  • MC plats i garage f.n. 400 kr / mån
  • P-plats utomhus f.n 400 kr /mån


Inga planerade höjningar för tillfället

Beskrivning

Kök

Modernt utformat kök med vita släta luck- och lådfronter, stänkskydd i ljusgrått kakel samt målade väggar i harmonisk dov ton. Köket är fullutrustat med samtlig maskinell utrustning så som spis, ugn, fläkt, diskmaskin, integrerad mikro samt kyl och frys. Köksö med plats för flera sittande gäster samt praktiskt förvaringsutrymme i stilfulla vitrinskåp.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med många stora fönsterpartier i soligt söderläge. Trendig akustikpanel med vackra träribbor, glasdörr ut mot vädringsbalkong samt öppen planlösning mot köket.

Sovrum

Sovrum med behagligt ljusinsläpp via stort fönster med utsikt mot den gemensamma gården. Här finns plats att möblera med både dubbelsäng, sidobord samt övrigt valfritt möblemang. Från sovrummet har du via glasdörr utgång till balkongen.

Balkong

Rymlig balkong med utsikt mot den fint grönskande innergården. Trägolvet ger en mer ombonad känsla och det luftiga balkongräcket suddar ut gränserna mellan vad som är ute och vad som är inne. Plats att inreda med både sittplatser och planteringar.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv i grå kulör. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin med praktisk bänkyta ovanpå.

Hall

Välkomnande hall med generös golvyta och bra förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Område

Runt knuten finns tunnelbanans röda linje som snabbt och smidigt tar dig in till city, även ett flertal busslinjer trafikeras i området. Som närservice finns matbutik, restaurang och vårdcentral i Sätra Centrum. Lite längre bort finns hela utbudet av varuhuskedjor, matbutiker till detaljbutiker i Skärholmens Centrum eller Kungens kurva.

Stora naturområden finns i stadsdelen med gång- och cykelvägar samt strandpromenad vid Mälaren. Småbåtshamn och bad, ängar för brännboll med mera finns för rekreation och friluftsliv. Inom Sätra finns också Stockholms nya inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, fotbollsplaner både gräs- och grusplaner samt skateboardbana.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Eksätravägen 412

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Eksätravägen 412

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare