Header image
Såld STORT HUS MED MYCKET POTENTIAL!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Sevensvägen 8

Sundbyberg

STORT HUS MED MYCKET POTENTIAL!

Varmt välkommen till en väl tilltagen fastighet fördelad på två plan, en grönskande hörntomt och utmärkt läge i trivsamt villaområde. Bostaden består av hela 9 rum med flexibel planlösning varav 5-7 möjliga sovrum. Två entréer och två kök ger goda förutsättningar till extra intäkter i form av uthyrningsdel.

Källarplanet består idag av en separat lägenhet med 3 sovrum, allrum, kök med egen entré samt ett badrum med bastu. Entréplanet består av ett ljust och rymligt vardagsrum i anslutning till både matplats och köket, 3 sovrum, 2 badrum, allrum, stor hall samt separat tvättstuga. Från matplatsen har ni utgång till en stor altan som gör det enkelt att duka upp och njuta av många härliga måltider under bar himmel.

Plan trädgårdstomt i hörnläge med grönska i form av både buskar och uppväxta träd. Separat garage och plats för en till bil på uppfarten. Här har du chansen att förvärva ditt framtida hem och göra det till ditt eget drömboende. Här bor du bara 15 minuters bilväg från Stockholms innerstad. Lugnt område men ändå centralt med gångavstånd till kommunikationer, barnomsorg och matbutik. Närmaste busshållsplats ligger ca 300 meter bort och i området finns det gott om förskolor och skolor. Huset är i äldre skick och behöver en omfattande renovering. Det finns bland annat en vattenskada i källaren, se besiktningsprotokollet.

Fakta

Adress:
Sevensvägen 8
Område:
Sundbyberg
Kommun:
Sundbyberg
Fastighetsbeteckning:
MÅBÄRET 9
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1979
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glasfönster isoler och 2 glas kopplade
Uppvärmning:
Elpanna med vattenelement
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Tegel och träpanel
Tak:
Sadeltak med betongpannor
Stomme:
Betong och trä
Grundläggning:
Betongplatta på mark

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 591 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
3 169 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
5 760 000 kr
Bef. pantbrev:
5st om 880 700 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1979
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2023-07-17
175 kWh/m²/år

Driftkostnad

60 000 kr/år
6 300 kr/år
3 950 kr/år
6 900 kr/år
77 150 kr/år
Schablonberäknad
9 525 kr/år

Beskrivning

Entréplan

Entréplanet består av ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot både matplats och köket. Generöst ljusinsläpp via många fönsterpartier i flera väderstreck. På detta våningsplan finns även 3 sovrum, 2 badrum, stor hall samt separat tvättstuga med groventré. Från matplatsen finns en utgång till en stor altan som gör det enkelt att duka upp utomhus för många härliga måltider under sommarhalvåret.

Nedre plan

Det nedre planet består idag av en separat lägenhet med 3 sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, allrum, kök med egen entré samt ett badrum med bastu. Bra förvaringsutrymmen i befintliga garderober. Här finns gott om plats och en otrolig potential att forma sig ett hem efter egna drömmar och mål. 

Tomten

Hörntomt med två separata adresser på Sevensvägen respektive Frejavägen. Plan trädgårdstomt med grönska i form av både gräsmatta, buskar och uppväxta träd. Solig uteplats med stämningsfull eldstad att elda i under sommarens mysiga middagsbjudningar. Fristående garage med plats för en bil samt yta att parkera ytterligare en bil på uppfarten.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare