Header image
Såld 3:A MED INGLASAD BALKONG

Torsgatan 7, 3tr

Norrmalm -Vasastan

3:A MED INGLASAD BALKONG

Välkommen till Torsgatan 7 och denna ljusa moderna bostad i eftertraktade kvarter i Vasastan. Detta är ett hem med optimalt planerade ytor, öppen social planlösning samt inglasad balkong i sydöstläge som skapar en mysig plats att hänga på under stora delar av året. Fönsterpartier i två väderstreck ger ett generöst ljusflöde till alla hemmets ytor. Stilrent kök i vitt utförande med köksö, öppen planlösning mot vardagsrum, goda förvaringsutrymmen och integrerade vitvaror. Väl tilltaget badrum helkaklat i neutrala toner, utrustat med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och dubbla insynsskyddade vädringsfönster. Två sovrum med platsbyggda garderober samt utsikt mot lugn och grönskande innergård.

Brf Lilla Bantorget är en äkta bostadsrättsförening med friköpt mark. Föreningen innehar bl.a ett garage samt 8 affärslokaler som samtliga är uthyrda och inbringar drygt 3,5 miljoner i intäkter till föreningen varje år. Detta är en modern fastighet som uppfördes 2009 och drivs av 100% förnybar energi. Här bor du med attraktivt läge intill både Barnhusviken och Norra Bantorget, endast ett par minuters promenad från såväl Stockholm C och S:t Eriksplan. Närhet till storstadspulsen med shopping och goda kommunikationer samt grönskande oaser och vackra promenadvägar runt Kungsholms strand. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Torsgatan 7, 3tr
Område:
Norrmalm -Vasastan , Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
231  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.316%
Byggnadsår:
2009
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
värme, vatten & bostadsrättstillägg.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja

Energideklaration

Utförd
2020-07-22
101 kWh/m²/år

Driftkostnad

8 400 kr/år
1 800 kr/år
10 200 kr/år

Förening

BRF Lilla Bantorget
769617-1524
Ja

Föreningen

Brf Lilla Bantorget är en äkta bostadsrättsförening som äger såväl mark som byggnad. Fastigheten uppfördes med inflyttning 2009 och föreningen har 76 bostadsrättslägenheter och 8 affärslokaler som samtliga är uthyrda. Totalt får föreningen in nästan 3 miljoner i hyresintäkter för lokalerna varje år.

Föreningen disponerar 23 garageplatser i garaget med infart från Torsgatan 11 och nås via hiss. Endast bostadsrättshavare i föreningen kan hyra dessa platser, kötid tillämpas. Den grönskande innergården och garaget är gemensamhetsanläggningar som föreningen har tillsammans med Castellum AB (ägare av grannfastigheten). Garaget inbringar ytterligare drygt 500 000 kr per år.

Föreningen har barnvagnsrum, cykelparkering och en tvättstuga i källarplan utrustad med tre tvättmaskiner, tre torktumlare samt ett stort torkskåp. Även en mindre möteslokal finns som används för styrelsens möten.

Föreningens fastighet drivs av 100% förnybar energi. Soprum med behållare för hushållssopor finns på entréplanet samt separat soprum för källsortering (förpackningar, papper, glas m.m.) Matavfall sorteras och blir till biogas, biogödsel och kompost. Alla gemensamma utrymmen är handikapps- och åldersanpassade. Kameraövervakning finns i entréer, fastighetens garage och i soprummen.

Varje lägenhet disponerar ett förråd i fastighetens källare.

Föreningen är ansluten till Stokabs fibernät och har för närvarande avtal med Ownit Broadband. Abonnemangen för bredband och IP-TV debiteras av föreningen på månadsavierna tillsammans med bostadsrättsavgiften. Kostar 190 kr/månad.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2021-2071. Det reserveras medel årligen till det planerade underhållet. Då fastigheten är byggd så sent som 2009 så ser föreningen i dagsläget inga stora behov av renoveringar.

Föreningen tillämpar enhetsmätning av el vilket innebär att det är föreningen som tecknar avtal med nät- och el-leverantörerna. Enskild medlem behöver därför inte teckna något el-abonnemang. Föreningen har individuell mätning och debitering av hushållsel. Den faktiska förbrukningen av el debiteras kvartalsvis i efterskott på månadsavgiften via SBC.

För mer information besök föreningens egen hemsida. www.brflillabantorget.com.

Beskrivning

Balkong

Inglasad balkong i sydöstläge med behaglig förmiddagssol att njuta av med dagens första kopp kaffe i handen. De öppningsbara glaspartierna ger en inramning till balkongen och gör det dessutom möjligt att nyttja denna yta under säsongernas alla väderomslag. Plats att inreda med både sittmöbler och planteringar om så önskas. Utsikt mot föreningens lugna innergård.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med ljusa sociala ytor och öppen planlösning mot köket. Här ges ett generöst ljusinsläpp via stora öppningsbara fönsterpartier. Gott om utrymme att inreda med både soffgrupp och matbord med plats för flera sittande gäster. Vitmålade väggar samt mörkt genomgående trägolv likt övriga bostaden.

Kök

Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och generöst ljusinsläpp via stort fönster. Köket går i ljusa dova toner med vita luck- och lådfronter samt praktisk köksö med gedigen träbänkskiva. Fullutrustat kök med samtlig maskinell utrustning så som helintregrerad diskmaskin, unduktionshäll, ugn, micro, fläkt samt fullstor kyl och frys. Samma genomgående trägolv likt hemmets övriga ytor.

Badrum

Stort helkaklat badrum i tidlös stil och neutrala toner. Badrummet har dubbla insynsskyddade vädringsfönster som går att öppna och ger ett naturligt ljusinsläpp. Praktisk bänkyta med vägghängda förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är också utrustat med wc, dusch, duschväggar i klarglas, tvättställ, spegelskåp, handdukstork, kommod och högskåp med förvaringsutrymmen.

Sovrum 1

Stort sovrum med fönster i sydöstläge och utsikt mot föreningens innergård. Här finns gott om plats att inreda med både dubbelsäng, sidobord samt övrigt valfritt möblemang. Bra förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Vitmålade väggar samt ljus heltäckningsmatta för en mysig ombonad känsla.

Sovrum 2

Ett bra sovrum med ljusinsläpp via fönsterparti i sydöstläge och utsikt mot föreningens lugna innergård. Från detta rum har du direktaccess till den inglasade balkongen. Här finns plats att inreda fritt efter eget tycke och smak. Gott om förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Vitmålade väggar samt mörkt genomgående trägolv.

Hall

Rymlig hall med bra förvaringsutrymme bakom platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns även plats att inreda med skrivbord eller övrigt möblemang för att optimera bostadsytan. Från hallen har du ingång till bostadens badrum och vardagsrum.

Området

Här bor du i ett mycket trivsamt kvarter intill Norra bantorget med närhet till allt det bästa staden har att erbjuda. Inom kort gångavstånd når du såväl fina grönområden som prisade restauranger och goda kommunikationer. Strax intill fastigheten har du Barnhusviken med sitt trivsamma båtliv, grönska och fina promenadvägar längs med Kungsholms strand.

I närliggande Vasaparken erbjuds aktiviteter så som fotbollsplan, minigolfbana, lekpark, mysiga caféer och skridskobana om vinterhalvåret. Här har du också barnomsorg som täcker alla åldrar i form utav både skolor, förskolor och gymnasium.

Området runt Torsgatan erbjuder ett brett utbud av både nöje och shopping. Den mycket omtyckta restaurangen La Neta ligger endast ett stenkast bort, likaså har du Lillebrors bageri och STHLM Brunch Club – ett perfekt ställe för en mysig brunch om helgdagarna.

Följer du gatan ned så når du S:t Eriksplan som är en knutpunkt med förbindelser och goda kommunikationer. Åt andra hållet har du inom bara några minuters promenad istället Hötorget och Stockholm C. Här passerar tunnelbanans alla linjer, pendeltåg, regionaltåg, Arlanda express samt bussar som tar dig genom innerstan och ut genom tull.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare