Properties & Partners SKÄRGÅRDSNÄRA TOMT MED ATTRAKTIV ADRESS!

Världens ände 176A

Arkösund

SKÄRGÅRDSNÄRA TOMT MED ATTRAKTIV ADRESS!

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm.

Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen.

Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen!

In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

Fakta

Adress:
Världens ände 176A
Område:
Arkösund, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KÄLEBO 1:76
Typ:
Tomt
Ägandeform:
Tomt - Friköpt
Vatten och avlopp:
Vatten och Avlopp finns vid tomtgräns

Ytor

Tomtarea
2 209Kvm

Ekonomi

Energideklaration

Beskrivning

Närområdet

Arkösund är en pärla vid den Östgötska skärgården längst ut på Vikbolandet, ca 5 mil från Norrköping. För dig som kommer norrifrån finns möjlighet att gena från E4:an via vägfärjan i Kvarsebo som tar en över till Vikbolandet på andra sidan Bråvikens inlopp. I Östra Husby som är Vikbolandets "centralort" finns allt man kan behöva på vägen till sin sommaridyll. En välsorterad och mycket populär ICA-butik med utskänkningstillstånd, vårdcentral, apotek, bensinmack och pizzeria.

Väl framme i Arkösund möts man sommartid av en myllrande idyll med restauranger, caféer och glassbarer. Även i Arkösund finns en livsmedelsaffär och på kajen i hamnen kan man köpa bland annat färsk och rökt fisk. I Arkösund finns också ett välrenommerat hotell där det då och då hålls musikkvällar med kända artister. 

På Kvarnberget arrangerar Arkösunds Intresseförening varje sommar fyra musikkvällar under bar himmel. Då sitter man i gräset med medhavd fikakorg och bara njuter av såväl musik som måsarnas skrin.

Läs gärna mer om vad som finns att göra i närområdet via https://upplevarkosund.se/ och https://boka.svenskaturistforeningen.se/sv/boende/2120073/stf-ark%c3%b6sund-sk%c3%b6ldviks-vandrarhem/detaljer

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Världens ände 176A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Världens ände 176A

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef