Såld STOR 2A MED GAVELLÄGE OCH INGLASAD BALKONG I HUS FRÅN 2018 MED HISS OCH GARAGE!

Mäster Påvels gränd 7B

Centralt

STOR 2A MED GAVELLÄGE OCH INGLASAD BALKONG I HUS FRÅN 2018 MED HISS OCH GARAGE!

Denna superfina lägenhet är belägen på våning 2 av 4 och har ett gavelläge som erbjuder ett rikligt ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna. Den generöst tilltagna och inglasade balkongen, som tillför extra charm, är den perfekta platsen att njuta av en härlig stund i solen eller koppla av med en spännande bok på kvällen. Med sin öppna planlösning ger denna bostad upphov till socialt umgänge och en trivsam tillvaro.

Badrummet är rymligt och har en tvättavdelning, vilket gör vardagslivet enklare och mer bekvämt. De stora fönstren runt om i lägenheten släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig atmosfär som får rummen att kännas ännu större och mer inbjudande. Dessutom erbjuder de djupa fönsterbrädorna extra utrymme för dekoration eller förvaring, vilket ger möjlighet att skapa en personlig touch i hemmet.

Interiören är genomgående av högsta kvalitet och bostaden har endast haft en ägare sedan byggår. Här finner du en maskinell utrustning från välrenommerade Siemens, vilket garanterar långvarig hållbarhet och oöverträffad effektivitet. Köket är fullutrustat och levereras av det erkända varumärket Vedum, känt för sin höga kvalitet och sofistikerade design. Med en perfekt kombination av funktionalitet och estetik erbjuder denna bostad en trivsam tillvaro som kommer att förföra de mest kräsna köparna.

Lägenheten har ett centralt och trivsamt läge på en eftertraktad adress. Föreningen är inte bara välansedd, den erbjuder också en rad fantastiska bekvämligheter som inkluderar garageparkering för din bil samt övernattningslägenhet för gäster som kommer på besök. Du behöver inte gå långt för att njuta av allt Norrköping har att erbjuda - området, mitt i industrilandskapet är känt för sina fantastiska restauranger, butiker, pubar och promenadstråk runt strömmen.

Här kan du verkligen leva ett liv fyllt med bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna smakfulla bostad i hjärtat av Norrköping.

Fakta

Adress:
Mäster Påvels gränd 7B
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
53  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.15%
Andelstal avgift:
1.15%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia 250/250
Inkluderat i avgift:
Kallvatten, Bredband, Kabel-TV grundutbud via Telia, Fasta elnätsavgiften
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
886 279 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Denna siffra är baserad från årsredovisning 2022. Denna siffra är baserad på bostadsrättens andelstal av årsavgift.
Överlåtelseavgift:
1 414 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-11-20
C
72 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
900 kr/år
1 440 kr/år
4 740 kr/år
Enligt säljarens uppgifter

Förening

HSB BRF Mjölnaren i Norrköping
716425-8407
Ja

Om föreningen

HSB brf Mjölnaren i Norrköping
Föreningen omfattar tre hus. Husen byggdes för att vara långsiktigt hållbara och är miljöcertifierade.

Det finns 69 lägenheter - tvåor, treor och fyror. De minsta är 46 kvm och de största 116 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Trapphusen har hiss och under två av husen finns ett garage med 65 platser. Det finns förråd i källarplan till varje lägenhet. Gemensamma cykelförråd finns i alla hus. I varje lägenhet finns fiber för internet, telefoni och tv.

Avgift garage:
Bilplats: 825 kr/mån
Laddplats: 925 kr/mån + elkostnaden

Två innergårdar hör också till föreningen. I ett av husen finns ett övernattningsrum som boende kan hyra. I rummet finns 4 sängplatser, badrum och ett välutrustat kök.

Fyra lokaler längs Västgötegatan hyrs ut till olika affärsverksamheter.

För mer information läs föreningens stadgar, årsredovisning och energideklaration. 

https://www.hsb.se/ostra/brf/mjolnaren/ 

Bästa HSB projekt

" Bästa HSB-projekt 2017-2018.

Bland 10 nominerade projekt utsågs HSB Brf Mjölnaren i Norrköping till bästa HSB-projekt 2017-2018. Det är en jury som gått igenom och granskat de nominerade projekten. Många saker spelar in för att vinna utmärkelsen. Stadsbyggnadsmässigt har juryn tittat på hur byggnaden passar in i omgivningarna. Arkitekturen är självklart viktig, bl.a. genomtänkt fönsterplacering. HSB:s kärnvärden, ETHOS, ska också vara väl synliga i projektet. Aktiva föreningar, god tillgång till utbildningsmaterial, en hemsida med uppdaterad information och att ha möten där man kan träffas fysiskt är exempel på detta.

Motiveringen till juryns beslut lyder: ”Att bygga i en gammal och traditionsrik stadsmiljö är inte alltid det enklaste. Årets vinnare är ett gott exempel på att det faktiskt är möjligt och att det går att göra till rimliga kostnader. Här har HSB som beställare samverkat med kommunen, arkitekter, byggare och blivande boende på ett föredömligt sätt. Engagemanget har varit stort och resultatet lyckat.

De två huskropparna i kvarteret smälter i skala in i den gamla industriella stadsmiljön. Särskild stor vikt har lagts vid projektets färgsättning där nybyggets volymer och den genomtänkta kulörpaletten bildar en fin helhet med den gamla staden.

I bottenvåningen finns verksamheter som skapar rörelse och liv. Genom kvarteret går ett offentligt gångstråk, intill en omsorgsfullt utformad lekplats öppen för alla. Ett resultat av ett nära samarbete mellan kommunen och HSB som byggherre. Lägenheterna är ljusa med låga fönsterbröstningar och generösa balkonger. Årets vinnare präglas av ETHOS, med en god grannsamverkan och en aktiv bostadsrättsförening”.

- Det har inte varit lätt att kora en vinnare, eftersom alla nominerade projekt håller en mycket hög kvalitet. Men valet föll till slut på HSB Brf Mjölnaren, säger Anders Lago, HSBs förbundsordförande." "

Beskrivning

Entréhall
Ljus och välkomnande entréhall med klinkergolv i grå ton vid entrén. Bra med plats att hänga av sig ytterkläder och skor samt dubbelgarderob med bra förvaring. I övrigt parkettgolv och målade väggar i vitt.

Badrum
Badrum med klinkergolv i grå ton och vitt kakel på väggarna. Badrumsinredning i form av handfat i kommod, spegelskåp, duschhörna med tonade glasväggar och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och arbetsytor. Spotlights i taket och värmande golvvärme. 

Kök
Luftigt och ljust kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Kök från Vedum med vita skåpsluckor, ljusgrå bänkskiva samt grått kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläktkåpa. Maskinell utrustning i vitt utförande. Två stora fönster från golv till tak samt fönster på gaveln. Modern och öppen planlösning mot vardagsrummet. Intill köket finns god plats för matsalsbord. 

Vardagsrum
Öppet och luftigt vardagsrum som fylls av naturligt ljus med sitt gavelläge och härliga fönsterpartier från golv till tak. Gott om plats för soffgrupp och tv-bänk samt en läshörna i hörnet av rummet. Utgång till inglasad balkong som vetter mot föreningens innergård i trivsamt sydöstligt läge med mycket sol. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Inglasad balkong
Väl tilltagen balkong i bästa solläge. Här finns god plats för möblering efter tycke och behov. Inglasningen gör att du enkelt använder balkongen under alla årstider och klockslag. Från våning två har du en trivsam utsikt över föreningens innergård. Eluttag för extra belysning eller uppvärmning.

Sovrum
I anslutning till hallen finner vi ett stort sovrum med parkettgolv och målade väggar en varm grå ton. Två stora fönster fyller rummet med härligt naturligt ljus. Här finns även garderober med skjutdörrar med hyllor och bra förvaring. Leverantör Elfa. Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Bilder