Properties & Partners VÄLKOMMEN TILL EN AV EKTORPS ABSOLUT FINASTE 2:OR

Bandygränd 4

Ektorp

VÄLKOMMEN TILL EN AV EKTORPS ABSOLUT FINASTE 2:OR

Högt upp i huset ligger denna mycket fina 2:a med inglasad balkong och kvällssol. Lägenheten totalrenoverades 2021 med öppnad planlösning, nytt badrum, nytt kök från Marbodal, ny el och nya ytskikt i hela lägenheten. Vid renoveringen lades stort fokus på kvalitét och hög standard. I badrummet installerades golvvärme, de lösa garderoberna byttes ut mot platsbyggt ELFA-system och i hallen lades ett exklusivt stengolv i kolmårdsmarmor.

Utöver en kvalitativ insida finns också en stor, möblerbar och inglasad balkong med vid utsikt över Norrköping och solläge som ger fina solnedgångar och möjlighet att nyttja balkongen från tidig vår till sen höst.

BRF Högalund är en mycket uppskattad och stabil HSB-förening med god ekonomi. Här finns fina gemensamhetsytor med bland anat swimmingpool och bastu samt gästlägenhet för besökande gäster. Dessutom har nu nära till Norrköping City med dess utbud av butiker, restauranger, nöjen och bekvämligheter.

Fakta

Adress:
Bandygränd 4
Område:
Ektorp, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
38  /  1501
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.5617%
Andelstal avgift:
0.5617%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1981
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, fast kostnad för el.
Ej inkluderat i avgift:
Kostad för förbrukning av el och varmvatten tillkommer.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Högalund i Norrköping
725000-0853
Ja

HSB Brf Högalund

ALLMÄN INFORMATION:
HSB Brf Högalund i Norrköping innefattar två höghus på Bandygränd 4 & 6 samt 24 radhus. Husen färdigställdes 1981 och det finns 115 bostäder alla upplåtna som bostadsrätt. Den totala lägenhetsytan är 8 681,5 kvm och det finns hyresrättslokaler om totalt 258 kvm.

PARKERING:
51 st garageplatser finns inom föreningen. Hyrs ut mot en avgift 400:-/månad genom separat kösystem. 61 st parkeringsplatser finns inom föreningen. Hyrs ut mot en avgift 150:-/månad genom separat kösystem.

FÖRENINGENS PLANERADE OCH UTFÖRDA RENOVERINGAR
2016 Renovering innergård, ny lekplats samt två nya Cykelparkeringar.
2017 Nytt lås och passagesystem. Införande av gemensam elavläsning med individuell debitering. Ny pool-värmepump.
2018 Installation av solceller
2020 Relining av avloppsstammar
2020 Byte till säkerhetsdörrar (låghusen)
2022 Individuell mätning av varmvattenförbrukning infördes
2022 Laddstolpar för laddning av elbilar.
2022 Byte till säkerhetsdörrar i 6-våningshusen.
2023 Färdigställande av framsida låghus (staket).
2023 Byte av front på balkonglådor hus 11+12
2023 Installation av vattenlarm under diskbänk (läckage).
2023 OVK besiktning och injustering värme och ventilation.
2023 Utbyte av värmeväxlare till fjärrvärme i undercentral.

Planerade arbeten:
2024 Träpanel gavlar låghus + översyn hängrännor låghus.
2024 Översyn av poolrummet
2025 Gavlar balkonger hus 11+12, tätning + målning.
2025 Översyn källarentréer låghuS

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I föreningen finns en härlig badavdelning med uppvärmd swimmingpool (4 x 8 m) tillgänglig för alla boende. I anslutning till poolen finns också en herr- och en dambastu samt nyrenoverade fräscha dusch- och omklädningsutrymmen. Gratis att nyttja för medlemmarna.


På takvåningen i de två höghusen finns dessutom varsitt mindre basturum med dusch- och omklädningsrum. Här finns utgång till en härlig takterrass med en fantastisk utsikt över Norrköping.

I entrévåningen på höghusen finns två rymliga, ljusa och välutrustade tvättstugor. Här finns moderna tvättmaskiner, torktumlare, centrifug, mangel och effektiva torkutrymmen. Tvättstugorna är tillgängliga för alla boende och bokas enkelt på en lista i respektive lokal. I höghusen finns dessutom en mindre tvättstuga på varje våningsplan utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. De boende i radhusen har privata tvättutrymmen i lägenheterna.

Det s.k. styrelserummet i entrévåningen i Bandygränd 6 kan hyras av föreningens medlemmar för privata aktiviteter och mindre tillställningar. Lokalen har bord och stolar med plats för omkring 30 personer. I lokalen finns ett mindre pentry utrustat med enklare köksutrustning, elplattor, mikrovågsugn och diskbänk. Här finns också två bäddsoffor som medger att lokalen kan utnyttjas som gästlägenhet.

ÖVRIGT:
Till lägenheterna i höghusen hör ett källarförråd. Extra förråd hyrs mot en avgift om ca 100 kr / månad genom separat kösystem.

Beskrivning

Hall
Välplanerad hall med stengolv i kolmårdsmarmor och mycket goda garderobsytor med Elfa-system och skjutdörrar i spegelglas. Ljust, fräscha ytor och trestavsparkett som löper genom hela lägenheten.

Kök & vardagsrum
I samband med lägenhetens grundliga renovering 2021 öppnades köket och vardagsrummet upp, ytorna renoverades och ett nytt, fint, Marbodal-kök sattes in. Diskmaskin finns integrerad och köket är utrustat med induktionshäll, ugn, inbyggd micro och kombinerad kyl/frys. Från köket finns utgången till den stora, möblerbara och inglasade balkongen med kvällssol - en förlängning av både matplats och sällskapsytor.

Duschrum
Duschrummet är grundligt renoverat med inlagd golvvärme, dusch med glasväggar, wc, handdukstork och handfat i kommod med tillhörande spegelskåp från Svedbergs. Helkaklat med vitt & grått kakel och mattsvarta kranar.

Sovrum
Sovrummet har plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler och TV. Parkettgolv och väggar målade i grönt.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Bandygränd 4

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Bandygränd 4

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare