Header image
Såld TOPPRENOVERAD VILLA I PRYSSGÅRDEN
Besiktigat

Katterumsvägen 42

Pryssgården

TOPPRENOVERAD VILLA I PRYSSGÅRDEN

På trevligt läge i Pryssgården ligger denna mycket fina villa med stort poolområde och lättskött tomt. Huset har de senaste åren genomgått en lång rad omfattande renoveringar inklusive tak, dränering, fönster, VA och samtliga ytskikt. Här bor du med andra ord tryggt och underhållsfritt i många år framöver utan att behöva oroa dig för kommande renoveringar!

Villan på Katterumsvägen är mycket välplanerad och har både goda sociala ytor, fullt inredd källare och upp till hela 7 sovrum. Här är både kök och de båda badrummen nyligen renoverade och mycket goda extraytor finns via inrett varmförråd, stor tvättstuga och rejäla, platsbyggda garderober.

Till huset hör även ett väl utbyggt poolområde med stor trall om närmare 250 kvm. Poolen om 4x8m är upplyst och uppvärmingen sker via fjärrvärme som tillsammans med extratjock isolering och ett påkostat pooltak ger möjlighet att hålla badtemperaturen uppe till minimal kostnad under hela säsongen. På poolområdet finns även plats för matbord, solsängar och loungegrupp under pergolan.

I Pryssgården bor du i ett av Norrköpings mest uppskattade och eftertraktade områden med närhet till grönområden, trevliga promenadstråk och parker. Du har även nära till spårvagnen och Eneby centrum med matbutik, café, pizzeria och apotek mm.

Varmt välkommen hem!

Fakta

Adress:
Katterumsvägen 42
Område:
Pryssgården, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
STAMMEN 10
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1974
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä & tegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Källare
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 872 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 129 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 001 000 kr
Bef. pantbrev:
9st om 3 989 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1974
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-05-13
B
64 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
28 648 kr/år
14 789 kr/år
8 386 kr/år
3 371 kr/år
7 405 kr/år
62 599 kr/år
9 525 kr/år

Beskrivning

Genomförda renoveringar

2016 - Nytt fjärrvärmesystem
2016 - Duschrum övre plan
2017 - WC entréplan
2017 - Kök
2017 - Ny el i hela huset
2017 - Nya fönster
2018 - Målning fasad + fasadbelysning
2019 - Varmförråd
2020 - Markplattor, gräsmatta & asfaltering
2020 - Dränering
2020 - Pool (4x8m), pooltak och pooldäck
2021 - Takbyte inkl. takfönster
2021 - Totalrenovering källare inkl duschrum och tvättstuga

Rumsbeskrivning

Hall
Entré med YALE-lås och installerat hemlarm. Klinkerplattor på golv och plats för hyllor och garderobsmöbler.

Kök
IKEA-kök från 2017 med bra förvaring och stora bänkytor. Bänkskivor i granit och luckor i vitt. Köket är fullt utrustat med inbyggd ugn, induktionshäll, diskmaskin och kyl & frys i fullstorlek.

WC
På entréplan finns en mindre wc med kommod och spegelskåp. Ytorna är i mörk och vit våtrumsmatta.

Vardagsrum
Det stora sällskapsrummet på entréplan nyttjas idag som matsal och har god plats för matsalsbord och en större soffgrupp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

TV-rum
Intill vardagsrummet finns ett trevligt TV-rum som rymmer en större soffgrupp och har egen utgång till gräsmattan. Om önskas kan rummet också användas som hemmakontor eller göras om till sovrum.

Sovrum entréplan
På entréplan finns ett större sovrum med parkettgolv och väggar målade i grönt. Från fönstret har du fin utsikt mot trädgården.

Hall övre plan
En trappa upp finns hallen som knyter ihop övervåningens sovrum och det stora badrummet. I hallen finns bra ljusinsläpp och förvaring med skjutdörrar.

Sovrum 1 övre plan
Upp för trappan till vänster finns det ena av våningens sovrum. Plats finns för dubbelsäng och platsbyggda garderober med spegeldörrar finns installerade.

Sovrum 2-3 övre plan
Längs våningens andra gavel finns ytterligare två sovrum som kan disponeras efter behov. Här kan du rymma två mindre sovrum, öppna upp för ett större huvudsovrum eller bevara planlösningen som den är och skapa ett sovrum med en anslutande walk-in closet.

Badrum övre plan
På övervåningen finns ett helkaklat badrum med dubbelkommod, wc, dusch och badkar. Badrummet är rymligt och har genomgående stilrena och fräscha ytor.

Hall nedre plan
På källarplan finns tvättstuga, duschrum, hobbyrum och två sovrum. Här ligger i sovrummen och allmänna ytorna en grå heltäckningsmatta och väggarna är ljust målade. I hallen nedanför trappen finns gott om förvaring i platsbyggda garderober.

Tvättstuga
Tvättstugan är mycket rymlig och har både tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter i garderober och skåp. På golvet ligger ett grått klinker och väggarna är målade i vitt. Från tvättstugan når du även fjärrvärmesystemet och centralen för poolen.

Duschrum
Även på källarplanet finns ett helkaklat duschrum med dusch, wc och handfat i kommod med tillhörande spegelskåp.

Hobbyrum
Källarplanets stora allrum har heltäckningsmatta och vita väggar. Här finns plats för soffa och TV men är också väl tillämpat för att få plats med pingisbord, biljardbord eller bandymål - allt enligt önskemål om hur fritiden ska spenderas.

Sovrum 4-5 nedre plan
På nedervåningen finns också två sovrum med heltäckningsmatta och ljusa väggar. Gott om plats finns för dubbelsäng, skrovbord och andra förvaringsmöbler.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare