Såld 1.5:a högt upp i huset med inglasad balkong i västerläge!

Vilbergsgatan 261

Vilbergen

1.5:a högt upp i huset med inglasad balkong i västerläge!

Välkommen till Vilbergsgatan 261 och denna högt belägna och väl omskötta bostad med inglasad balkong som vetter mot delvis skog och villaområde. Lägenheten erbjuder ett socialt och ljust vardagsrum, badrum i mycket gott skick, ett väl tilltaget kök med god plats för matbord samt rymlig sovrumsdel med plats för både dubbelsäng och en mindre kontorsdel. Här bor du med närhet till Vrinneviskogen, Vilbergen Centrum med dess utbud samt kommunikationer in till Norrköping City. Du bor dessutom i en mycket välskött HSB förening där el, bredband och parkering ingår i månadsavgiften. Byggnaden har dubbla hissar och inom föreningen finns spa, relaxavdelning, gym och övernattningslägenhet.

Fakta

Adress:
Vilbergsgatan 261
Område:
Vilbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
603  /  1405
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.10764%
Andelstal avgift:
0.10764%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1967-71
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia. Bredband 100/100 mbit och grundutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, el, parkering, bredband och kabel-tv
Hiss:
Ja
((4 i hissen))

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Vilbergen i Norrköping
725000-4707
Ja

Föreningen

Föreningens egendom omfattar fastigheterna i kv Rubinen 1-6 som uppfördes under åren 1967-71. Föreningen innehar 786 bostäder och några lokaler. Föreningen har även 141 st garage och 100 st parkeringsplatser med elstolpar.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. 

Inom föreningen finns en spa- och relaxavdelning, gym, samlingslokal, övernattningsrum, solarium och boulebana. Kostnad för att använda gymmet är 100 kr i månaden och för både gym och relaxavdelningen 150 kr i månaden. Övernattningsrummet kan nyttjas för 200 kr per dygn. 

Reparationer och underhåll
2005 - Infördes kollektiv mätning av hushållsel.
2009 - Slutfördes en genomgripande renovering av badrum och utbyte av vatten- och avloppsledningar samt förbättrande av ventilationen till en kostnad om 122 mkr, varav 75 mkr aktiverades under byggnader och resterande disponerades ur fonden för yttre underhåll. 
2010 - Lades nytt golv i tvättstugorna in och OVK-besiktning och garantibesiktningar genomfördes.
2012 - Postboxar sattes upp och energibesparande LED-belysning monterades i trapphusen. 
2013 - Miljöhus uppfördes, helt i drift hösten 2013.
2015 - Förnyelse av lekplatser.
2016 - Ombyggnad av träffpunkten.
2016/17 - Byte av 36 st källarytterdörrar samt den yttre miljön vid träffpunkten har iordningställts. 
2017 - I september tecknade föreningen ett nytt avtal med Telia som innebär att samtliga hushåll i föreningen får bredbandsuppkoppling med en hastighet på 100 mbit, för både utgående och inkommande trafik. Avtalet sträcker sig till 2023-02-08. 

I fastigheterna sker just nu ett stort projekt med byte av lägenhetsdörrar och fönster, samt byte av låssystem. Kostnaden för lägenhetsdörrar uppgår till ca 15.2 mkr inkl moms samt fönsterbytet till ca 46 mkr inkl moms. Saneringskostnad kommer även att tillkomma. Finansieringen för detta kommer att ske med egna medel och eventuellt kommer ett nytt lån att tecknas. För denna lägenhet har fönster och dörrar precis bytts ut. 

Beskrivning

Hall
Välkomnande entréhall med god förvaring genom flertalet garderober. Ljusa väggar och stryktåligt klinker på golv. Plats för övrig förvaring. 

Badrum
Helkaklat badrum I så gott som nyskick. Utrustat med WC, spegelskåp, badkar med duschdraperi, spotlights, och praktisk hylla i mönstrad granit. Vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. 

Kök
Inbjudande och ljust kök som erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom både under -och överskåp i vitt. Här är arbetsbänken i trä med stänkskydd i brun/rött kakel och intill fönstret finns det plats för stort matsalsbord. Köket är också utrustat med fläktkåpa, spis med keramikhäll, diskmaskin och kyl/frys. Väggarna är målade i grå ton och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. 

Vardagsrum
Luftigt och socialt vardagsrum med parkettgolv och väggar målade i beige. Gott om plats för soffgrupp och övrig förvaring. Av de stora fönsterpartierna mot bostadens balkong fylls rummet av massvis med solljus. Från vardagsrummet når du ut till bostadens balkong samt till sovrumsdelen. 

Sovalkov
Halvt avskärmat från vardagsrummet hittar vi in till sovrumsdelen som har plats för större säng och liten kontorsdel. Här är det ett parkettgolv och beigemålade väggar. 

Balkong 
Möblerbar och inglasad balkong. Utsikt över skog -och villaområde. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Jesper Karlsson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare