Såld Smakfull 3:a belägen på våning 5 med två balkonger samt garage i huset.

Ljuragatan 2B

Ljura

Smakfull 3:a belägen på våning 5 med två balkonger samt garage i huset.

Med utsikt över takåsarna på Söder och en glimt av Gull-Olle erbjuds nu denna moderna och väldisponerade gavellägenhet i byggnad från 2017. Lägenheten är i genomgående exemplariskt skick med generös takhöjd om 2,7 meter. Två rymliga balkonger varav den ena vetter mot soligt västerläge och den andra är inglasad i nordöstläge. Samtliga rum är väl tilltagna och bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre olika väderstreck. Från femte våningen är utsikten något som bidrar till att ge boendet något alldeles extra. Kök och badrum är fullt utrustat och har påkostats med tillval som bidrar till att ge lägenheten en exklusiv känsla. Här bor du på centralt men lugnt läge och föreningen har även garage i huset. Garageplatserna är rymliga och nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Välkommen att boka in dig för visning.

Fakta

Adress:
Ljuragatan 2B
Område:
Ljura, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
2403  /  1403
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.06373%
Andelstal avgift:
2.10133%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Två balkonger varav den ena inglasad
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia (Bredband 100/100 mbit och tv-utbud Telia Lagom ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten och bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Karlavagnen
716426-0015
Ja
Nej

Om föreningen

Allmänt
Föreningen BRF Karlavagnen äger fastigheten Tändstickan 1 i Norrköping. Föreningen består av 3 byggnader som samtliga är uppförda 2017 och består av totalt 51 lägenheter fördelade på 22st 2 rok 21st 3 rok och 8st 4 rok.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, torkrum, miljöhus, soprum/återvinningsrum och en gemensamhetslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar för ca 200:-/dygn. Det finns även ett övernattningsrum med tre sovplatser med dusch och toalett men ej kök som kan hyras för 300:-/dygn.

Parkering
Garageplats 34 st ca 800:-/mån (separat kösystem)
P-platser 11 st ca 425:-/mån (separat kösystem)

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt
Årsavgifterna höjdes senast med 2% 2020-01-01



Beskrivning

Entréhall
Rejäl hall med väggar i beige ton, praktiskt klinkergolv, och skyddande säkerhetsdörr. I hallens finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiska skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Entréhallen erbjuder spotlights och väl tilltagen takhöjd. 

Badrum
Helkaklat badrum med fräscht vitt kakel och klinker i beige. Badrummet erbjuder utrustning i form av tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, golvvärme, tvättställ i kommod, spegelskåp med spotlights, WC samt duschhörna med svängbara dörrar i säkerhetsglas. I badrummet finns en arbetsbänk med under och överskåp som ger extra bra förvaring samt fönster för naturligt ljusinsläpp. 

Sovrum 1
God plats för dubbelsäng och sängbord. Stor garderobsvägg utrustad med Elfa-system för praktisk förvaring. Från sovrummet nås bostadens andra balkong vilken är inglasad. Tapetserade väggar i vackert blommotiv och vitlaserat parkettgolv.

Kök
Hemtrevligt, fullt utrustat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens. Köksluckor i beige och arbetsbänk i trä. Gott om förvaring i både under och överskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa,  integrerad ugn och mikro samt kyl & frys i rostfritt utförande. Här finns plats för stor matgrupp intill de stora fönsterpartierna som vetter mot balkongen. I direkt anslutning till kök och matplats hittar vi ut till balkongen som har utsikt mot trevlig innegård och är helt utan insyn. I köket är det ett vitlaserat parkettgolv och väggarna har en trevlig beige ton. 

Vardagsrum 
Luftigt och ljust vardagsrum med god plats för stor soffgrupp och övrig förvaring. Här fylls rummet av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet erbjuder utsikt över Söder och har en öppen och social planlösning mot bostadens kök. Väggar i beige ton och vitlaserat parkettgolv. 

Sovrum 2 
Det andra sovrummet erbjuder plats för säng och övrig förvaring. Fin utsikt över takåsarna på Söder. Tapetserade väggar med blommotiv och parkettgolv. 

Balkong mot innegård
Soldränkt balkong i västerläge med tilltalande utsikt. Ingen insyn. 

Inglasad balkong 
Inglasad balkong utan insyn. Fin utsikt. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare