Såld Superfin 2:a på våning 7 av 7 med stor inglasad balkong och kök från 2016!
Kommande försäljning

Bråddgatan 23

Centralt

Superfin 2:a på våning 7 av 7 med stor inglasad balkong och kök från 2016!

Högst upp i huset på central adress ges här möjligheten att förvärva en bostad med ett högkvalitativt HTH-kök från 2016 och en väl tilltagen och inglasad balkong i sydvästläge! Utöver badrum är samtliga ytskikt renoverade 2010 och i mycket gott skick. Här erbjuds rymliga och lättmöblerade rum med enhetligt parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter genom stor garderob/klädkammare samt ett fullutrustat kök och luftig entréhall som försetts med ett praktiskt klinkergolv. Badrummet är väl tilltaget och har god plats för tvättdel. I byggnaden finns både hiss och garage där garageplats tilldelas via separat kölista. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband från Tele 2, fasta elnätsavgiften samt kabel-tv. Från den sjunde våningen med fri utsikt över föreningens innergård bor du här i stabil HSB förening med gångavstånd till resecentrum, restauranger, caféer, shopping, matbutiker och nattliv.

Badrummet är i behov av renovering, se flik "dokument" för offertförslag.

Fakta

Adress:
Bråddgatan 23
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
72  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.51189%
Andelstal avgift:
0.51189%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1985/86
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband, Nätavgift el, Kabel-tv
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Tuppen
716402-5798
Ja

Om föreningen

Fastighetsuppgifter
Föreningens egendom omfattar fastigheterna kv. Asken 40, i Norrköpings kommun med adress Vattengatan 2, Garvaregatan 33-35, Bråddgatan 23-31 och Tunnbindaregatan 28-32, samt tomtmarken Vintern 9 som används som parkeringsplats. Husen fördigställdes år 1985-86 och innehåller 189 bostäder om 13 838,5 kvm, 6st hyreslokalerom 2 730 kvm och 90 st garageplatser samt 23 parkeringsplatser utomhus.

Lokaler
Norrköpings kommun hyr av föreningen 2 371 kvm lokalyta där hemtjänst och förskoleverksamhet bedrivs. Gymnastiksalen på Bråddgatan 29 hyr föreningen ut till Kunskapsskolan. Hårvårdssalongen Le Coq hyr lokalen på Vatengatan 2. Telia har två master på fastigheten. På Bråddgatan 29 finns övernattningsrum, som kan hyras av medlemmarna.

Renoveringar
2016/17 - Takmålning samtliga hus, reling av takbrunnar
2017/18 - Solcellsanläggning, batterirum
2017/18 - Målning av korridorer och entréer
2017/18 - OVK-besiktning
2018/19 - Investering i solcellsanläggning, batterirum
2018/19 - Installation av två nya tvättmaskiner
2018/19 - Installation kameraövervakning
2019/20 - renovering av undercentral
2019/20 - Renovering uthyrningsrum
2019/20 - Ny torktumlare
2019/20 - Kameraövervakning garage
2020/21 - Laddplatser elbilar

Årsavgifterna sänktes 2013-05-01 med 6 % då inviduell elavläsning infördes.

För mer information om föreningen se senaste årsredovisningen under fliken "dokument".

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med stryktåligt klinker i svart och vitmålade väggar. Garderobsvägg och klädkammare med skjutdörrar i spegelglas. Klinker från 2016 i samband med det nya köket. 

Klädkammare
Goda förvaringsmöjligheter med praktiskt hyllsystem. 

Badrum
Ljust kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. Utrustning i form av tvättmaskin, tvättställ i kommod, spegelskåp med belysning samt wc. Kakelplattor har börjat släppa vid betongväggen i duschhörnan och behöver åtgärdas. Se offertförslag under flik "Dokument". 

Kök
Väl tilltaget HTH-kök från 2016 med goda förvaringsmöjligheter genom under- och överskåp i vitt utförande. Vitvaror med leverantör AEG Electrolux. God plats för större köksbord intill fönstret som vetter mot balkongen. Köket har utrustning i form av integrerad diskmaskin, stor kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd micro samt köksfläkt. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. Svart arbetsbänk i granit och stänkskydd i rött. Köket erbjuder ett praktiskt klinkergolv i svart, djup fönsterbänk i svart granit och vitmålade väggar. Samtlig el är utbytt vid renoveringen. Öppna hyllor över arbetsbänken med spotlights. 

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och matsalsbord. Entré ut till den stora och inglasade balkongen. Här är samtliga ytskikt från 2010. Parkettgolv och målade väggar i grön ton. Fönsterbräda i svart granit. Samtliga eluttag och strömbrytare i kök, badrum och hall samt strömbrytare i vardagsrum och sovrum har nyligen fått ett mer modernt utseende med leverantör Schneider.

Balkong
Väl tilltagen och möblerbar balkong som vetter mot den stora innergården. Utan insyn och med trevlig utsikt från den sjunde våningen. Inglasad med öppningsbara fönster. Golvet har försetts med ett klickgolv i plast. 

Sovrum
Sovrum med god plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Fönster mot innergården. Parkettgolv och vitmålade väggar. Fönsterbräda i svart granit. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare