Såld Skogsnära villa på Östra Husbys högsta läge!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Bossgårdsvägen 31

Östra Husby

Skogsnära villa på Östra Husbys högsta läge!

På högt och insynsskyddat läge ligger en av Östra Husbys absolut trevligaste villor. Med samhällets bästa solläge omgivet av skog och vyer över områdets takåsar bor du här lugnt, privat och med naturen runt hörnet.

Huset som har haft samma ägare sedan det uppfördes 1957 har förvaltats väl och med stor omsorg genom åren. Här finns sociala ytor i två plan, källarplan med garage, hobbyrum och bastu och en fin uteplats med spabad på husets baksida.

Till fastigheten hör även en större verkstadsbyggnad med garage för ytterligare två bilar samt separat rum för verkstad och fönster ut mot vägen.

Fakta

Adress:
Bossgårdsvägen 31
Område:
Östra Husby, Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
BOSSGÃ…RD 4:37
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans souterrängvilla
Byggnadsår:
1957
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund/källare
Eldstad:
Öppen spis

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
Entrén börjar redan vid uteplatsen på framsidan som via trapporna och den stenlagda uteplatsen leder fram till entrédörren. Inne i hallen ligger ett ljust trägolv med ljusa väggar och tillgång till gäst-wc med dusch. Här finns även trappan till övervåningen och dörren som leden ner till souterrängplan som rymmer hobbyrum, garage, tvättstuga och bastu med dusch.

Kök
I köket har du bra ljusinsläpp från två håll. Från arbetsytan har du vy ut mot skogsdungen och från matplatsen har du insynsskyddad utsikt över samhället. Köket har bra med förvaring, ljusa skåpsluckor och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, dubbelugn med spishäll och en fin köksfläkt i lantlig modell. Här finns plats för matbord men också i direkt kontakt med matsalen och uteplatsen med sol från tidig eftermiddag till sen kväll.

Matsal
Matsalen är belagd med parkettgolv och har utgång till baksidans uteplats med loungemöbler och spabad. Matsalen är ett klassiskt "finrum" med plats för en större matsalsmöbel och ligger elegant i fil med sällskapsrummet. Väggarna är tapetserade i ljusgrönt.

Sällskapsrum
Med öppen spis, parkettgolv och fönster i två vädersträck ligger entréplanets vardagsrum. Planlösningen tillåter en större soffgrupp där du kan nå både en TV, braskaminen och talltopparna i samma vy. Väggarna är ljust tapetserade och även taket är fint mönstrat.

Sovrum
Sovrummet på entréplan har parkettgolv och platsbyggda garderober. Här är väggarna ljust tapetserade och det höga läget ger fin utsikt över byn.

Duschrum
I anslutning till hallen ligger gäst-wc:n med dusch. Här är ytorna helkaklade i grått och vitt med modern inredning med högskåp, dubbla spegelskåp, dusch med glasdörrar, wc och handfat i kommod.

Sällskapsrum övre plan
Trappan leder upp till sällskapsrummet på övervåningen. Här är stora, öppna ytor med möjlighet att bygga ett ytterligare sovrum. Här finns takfönster, högt i tak och plats för en rejäl myshörna.

Sovrum övre plan
Sovrummet på övervåningen har laminatgolv, ljusa väggar och skyddad utsikt över skogen. Här finns också kattvind och plats för säng, skrivbord och förvaring.

WC
På övervåningen finns WC:n med handfat, spegelskåp och wc. Här ligger våtrumsmatta och vita väggar.

Hobbyrum
På nedre plan ligger ett stort hobbyrum med bra ytor och tillgång till matkällare och god förvaring. Här är en perfekt yta för att rymma ett pingisbord, trumsett eller inreda till en bekväm verkstad för crossen eller moppen då rummet ligger i direkt anslutning till garaget.

Garage
Garaget har plats för både bil och motorcykel. Tillgång till förråd finns och portarna kan öppnas för att ge in bra ljus och trevlig utsikt.

Tvättstuga
På nedre plan finns även en större helkaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. 

Bastu & dusch
Till sist finns också en välvårdad bastu och dusch. Bastun nyttjas väl och duschrummet är helkaklat i vitt och grått.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare