Properties & Partners HEMMA PÅ SÖDER MED YTSKIKT I TOPPSKICK!

Holmstagatan 5A

Söder

HEMMA PÅ SÖDER MED YTSKIKT I TOPPSKICK!

Sällan ges möjligheten till en så karismatisk och charmig bostad med allt man kan önska sig på bästa läge i hjärtat av Söder! Bostaden är bekvämt belägen en halvtrappa upp erbjuder bland annat ett gediget kök i superfint skick med plats för hela familjen, ett omsorgsfullt renoverat badrum från 2021, vardagsrum med ett prydligt Holländskt parkettgolv i original och balkong i bästa solläge. Väl inne i bostaden slås du av rymden som skapas av den generösa takhöjden om ca 2,7 meter tillsammans med den öppna och genomgående planlösningen. För dig som söker en riktig 2:a utan kompromisser på lugnt och stadsnära läge rekommenderar jag varmt dig denna extra stora tvåa här i familjära och omtyckta HSB BRF Lilltuna. Här bor du även med närhet till omtyckta Vrinneviskogen, mataffärer, kommunikationer och med gångavstånd in till citykärnan. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Holmstagatan 5A
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
62  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.1106%
Andelstal avgift:
1.1106%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1945
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd och matkällareförråd
TV- Internetutbud:
Bredband (fiber) via Telia eller Tele2 och TV via Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Ej inkluderat i avgift:
Bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Lilltuna i Norrköping
725000-0499
Ja
Nej

Föreningens egendom omfattar fastigheterna i kv Lilla Fridtuna 1 i Norrköpings kommun med adresserna Hagebygatan 42-46, Holmstagatan 1-5 och Trozelligatan 53-55. Husen färdigställdes år 1945 och innehåller 90 bostäder och 5 lokaler/förråd.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. 

Inom föreningen finns cykelförråd, samlingslokal, bastu och flertalet tvättstugor (en i varje huskropp) att tillgå. I området tillämpas boendeparkering, fn 250 kr i månaden. 

Reparationer och underhåll de senaste åren
1996/97 - Byte av rör och elledningar, totalrenovering av samtliga badrum, renovering av fasader och byte av takbeklädnad. 
2006 - Dränering av grund.
2012 - Byte av samtliga entrédörrar.
2014 - Relining i samtliga fastigheter.
2016 - Uppförande av miljöhus.
2017 - Fönsterbyte. 
2020 - Målning av källargångar och entrépartier

Föreningen har en 40-årig underhållsplan, vilket revideras årligen. Planen ligger till grund för styrelsens beslut om fondering eller ianspråktagande av fondmedel. 

Årsavgiften höjdes senast 2020-01-01 med 2%. 

För mer information, vänligen läs årsredovisningen under fliken dokument. 

Beskrivning

Entréhall
Luftig och ljus entréhall som fylls av naturligt ljus av den genomgående planlösningen. God plats för avhängning av ytterkläder och skor. Stor klädkammare som rymmer både kläder och sänglinnen. Tåligt och vackert parkettgolv i original och väggar målade i en trevlig grå ton. Entréhallen tillsammans med den intre hallen länkar samman bostadens samtliga rum. 

Klädkammare
Praktiskt klädkammare som rymmer det mesta. Ett måste kan man tycka i varje bostad. 

Sovrum
Plats för dubbelsäng och sängbord. Den generösa takhöjden ger rummet en härligt luftig prägel. Stort fönster som bidrar till massor av naturligt ljusinsläpp. Vitmålat plankgolv i original och väggar målade i en varm grå ton. 

Vardagsrum
Det Holländska parkettgolvet sätter här tillsammans med de stora fönsterpartierna i vinkel likt ett burspråk prägeln på bostadens vardagsrum. Här ryms stor soffgrupp och tv-bänk. Intill burspråket hittar vi ytor väl anpassat för en extra fåtölj för en kaffe och en god bok i lugn och ro. Här lägger vi märke till det rikliga ljusinsläppet som är mycket viktigt för ett trivsamt vardagsrum

Balkong
Möblerbar balkong i trevligt västerläge. Vetter mot lugn återvändsgata. Utgång från vardagsrummet. 

Badrum
Smakfullt och genomtänkt badrum med varma och trivsamma interiörer. Renoverat 2020. Vägghängd wc, handfat i komod, duschhörna i glasdörrar med lyxig takdusch och spegelskåp. Kvalitetsdokument finns. Högskåp för extra bra förvaring. 

Kök
Gediget kök med god plats för köksbord för stora bjudningar och kalas. Kvalitativa interiörer med högblanka under- och överskåp i vitt utförande och arbetsbänk i svart kompositsten. Här skapas en charmig "Cafékänsla" där hela köksväggen pryds av ett ljus mosaik och det vitmålade plankgolvet i original. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl och frys, ugn i rostfritt utförande med keramikhäll, köksfläkt i rostfritt och integrerad diskmaskin. Två stora fönster fyller köket av hemtrevligt ljus. Ett kök som måste upplevas på plats. 

Planritning

Budgivning pågår

1 600 000 kr Historik

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Holmstagatan 5A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Holmstagatan 5A

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare