Såld Välplanerat parhus med stor, skyddad trädgård och ett av områdets absolut bästa lägen!

Ånestadsgatan 299

Smedby/Rambodal

Välplanerat parhus med stor, skyddad trädgård och ett av områdets absolut bästa lägen!

På ett av områdets bästa lägen intill grönområdet ligger detta mycket trevliga parhus med skyddad hörntomt. Till bostaden hör en stor trädgård om ca 250 kvm med fantastiska möjligheter till odlingar, lekytor och uteplatser. Här finns även en större altan under tak, utekök och en uppbyggd uteplats för att fånga alla dygnets soltimmar.

Huset är väl planerat med tre sovrum och vardagsrum med utgång mot trädgården. Båda badrummen är helkaklade, stilrent renoverade och köket rustades upp så sent som i september 2023. Framför huset finns också en stenlagd uppfart med plats för två bilar samt garage med laddbox. Här är med andra ord ett komplett boende där både hus och trädgård når upp till höga förväntningar om ett rymligt, och trivsamt boende med direkt närhet till Norrköpings butiker, skolor och nöjen.

Fakta

Adress:
Ånestadsgatan 299
Område:
Smedby/Rambodal, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
35  /  1001
Typ:
Bostadsrätt - Parhus
Ägandeform:
Småhus - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.71249%
Andelstal avgift:
1.70712%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans parhus
Byggnadsår:
1991
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Fasad:
Mexitegel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Parkering:
Garage
Förråd:
Kattvindar samt förråd i garage
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Hyra av garage, bredband samt bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
På framsidan finns en trevlig uteplats med sol större delen av dagen. Här ifrån når du ytterdörren med YALE-lås och vidare in till hallen. I hallen finns garderober, lättskött laminatgolv och ligger i anknytning till entréplanets badrum och tvättstuga.

Kök
Nymålat och upprustat så sent som september 2023 ligger köket i ljust hörnläge med bra ytor och plats för ett större matbord. Golvet är enhetligt med hallen och luckor och bänkskiva är nyligen renoverade och så gott som oanvända. Kyl och frys finns i fullstorlek, precis som diskmaskin och ugn med induktionshäll.

Duschrum
På entréplanet ligger duschrummet med mycket fina ytor. Här ligger grått klinker på golvet och duschväggarna är kaklade. Ny, fin inredning från 2016 och praktisk tillgång till tvättstugan.

Tvättstuga
Tvättstugan rymmer både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också bänkytor, diskbänk och förvaring i väggskåp. Allt omslutet av fräscha, stilrena ytor.

Vardagsrum
Bostadens stora vardagsrum har plats för större soffgrupp och TV. Beläget med ljust hörnläge ger de spröjsade fönstren en mycket trevlig vy över den stora trädgården. Här finns också utgång till uteplatsen under tak, odlingarna och den fantastiska trädgården om ca 250 kvm. Vardagsrummet har i övrigt parkettgolv, grå väggar och ingång till entréplanets sovrum.

Sovrum 1
Intill vardagsrummet ligger ett av bostadens tre sovrum. Med parkettgolv, ljusa väggar och utsikt mot uteplatsen fungerar detta rum utmärkt som tonårsrum, gästrum eller hemmakontor.

Hall övre plan
Trappen tar dig upp till hallen på övre plan som knyter ihop övervåningens två sovrum, badrum och klädkammaren. Rummet är luftigt, får in bra ljus och här finns takluckan upp till vinden som erbjuder en hel del extra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Bostadens "Master bedroom" har plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv och väggarna är vita med blåmönstrad fondtapet.

Sovrum 3
Intill det större sovrummet finns ytterligare ett rum, även det med bra plats för säng, skrivbord och hobby- och lekhörna. Golvet är enhetligt mörkt, väggarna i vitt och ljusblått och fönstret ger trevlig utsikt över grönområdet.

Badrum
Stilrent renoverat 2016. Badrummet har helkaklade ytor, badkar, kommod och spegelskåp. Bra ljusinsläpp från frostat fönster och god kvalitet som står sig i många år till.

Garage
Intill huset hör även ett garage, idag inrett som förvaringsbod och gym. Möjlighet finns att öppna upp och ge plats åt en bil, ett bra komplement till uppfarten med laddbox.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent