Properties & Partners 2:A MED INGLASAD BALKONG, HISS SAMT PARKERINGSPLATS SOM KAN ÖVERTAS

Slottsgatan 129

Centralt

2:A MED INGLASAD BALKONG, HISS SAMT PARKERINGSPLATS SOM KAN ÖVERTAS

En attraktiv 2:a i populära BRF Björken, belägen på våning 3. Lägenheten har en inglasad balkong som erbjuder en utsikt mot innergården i solläge. Till denna lägenhet medföljer möjligheten att överta en parkeringsplats med laddmöjligheter i föreningens garage. I trapphuset finns en hiss som ger enkel tillgång till våningen från både garage och markplan.

Senaste åren har lägenheten genomgått en smakfull renovering där alla ytskikt och lister bytts ut, ny dusch och tvättmaskin installerats samt ny planlösning i köket, vilket bidrar till den övergripande stilfulla atmosfären i lägenheten. Lägenheten erbjuder nu en öppen planlösning, vilket skapar en modern och luftig känsla. Förvaringsutrymmen är generöst tilltagna för att möta alla behov.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med en låg skuldsättning och en stark gemenskap bland dess medlemmar. Föreningen har valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i den redan låga månadsavgiften.

Grindar runt innergården bidrar till säkerhet och trygghet. Lägenheten ligger centralt beläget inom området Nordantill, Här bor du med närhet till det mesta som Norrköping har att erbjuda, bl.a. Resecentrum, Strömmen, restauranger, shopping, Campus och Folkparken.

Kontakta oss för mer information eller att boka en visning.

Fakta

Adress:
Slottsgatan 129
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.61974%
Andelstal avgift:
0.61998%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1974
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telenor. Bredband 250 mbit och basutbud för TV ingår i månadsavgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, Bredband
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av elen
Hiss:
Ja
(Finns)

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen Brf Björken Norrköping
725000-3550
Ja

Brf Björken

Allmänt

Bostadsrättsföreningen med bra lägen i centrala Norrköping. Föreningen är belägen vid Bråddgatan 22-28 samt Slottsgatan 121-131 i Kvarteret Björken 24. Föreningen har 144 lägenheter och innehåller även ett antal butikslokaler.
Byggår 1974-76

Garage/Parkering

Garageplats följer med lägenheten om den tidigare boende hade en plats. Om man önskar behålla den är det till en kostnad av 400:-/månad. Om inte den tidigare boende hade en plats så ringer man till Riksbyggen som har hand om garagekön och de förklarar hur man går tillväga för att sätta upp sig på kö!   Föreningen har 101 garageplatser med separat kösystem som sköts av Riksbyggen.


TV

Ett grundutbud från Telenor/Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Internet

Bredband från Telenor ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns även festlokal/övernattningsrum och uteplats med grill som kan användas av de boende. Lokalen kan lånas till en kostnad av 300 kr.

Tvättstuga

Tvättstuga finn i föreningen. Tvättider måndag – söndag 7.00 – 22.00. Bokas i förtid av medlem.

Lekplats

Lekplats med sandlåda och en grönyta för avkoppling finns.

Återvinningsrummet

Rum för återvinning finns vid portal till innergården.

Försäkring

Föreningen har tecknat ny fastighetsförsäkring med Folksam från och med 1 januari 2014. Detta innebär att det kollektiva bostadsrättstillägget som omfattar alla lägenheter nu också är tecknat med Folksam.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Föreningens renoveringar

2008 Fönster bytta, innergård renoverad, tvättstuga renoverad
2013-2015 Renovering av tak och ventilation
2014 Byte av entrépartier
2015 Utrustning i tvättstuga utbytt
2016 Relining, renovering av hissar samt utbyte av armaturer.
2017 Målning av plåtdetaljer, omläggning av tak på Slottsgatan 121,123, ÄTA-jobb efter relining samt reparation av balkonger på Bråddgatan 26

Under kommande år planeras följande renoveringar:
Upprustning av hiss på Bråddgatan 28
Byte av lägenhetsdörrar Bråddgatan 26, 28

Hemsida: www.björken.se

Beskrivning

Interiör

Hall
Välkomnande och ljus hall med klinkergolv i terracottakulör, I hallen har en platsbyggd garderobsvägg monterats under 2022 som ger hallen en välkomnande atmosfär. Vita väggar skapar ljus och rymd.
 

Kök
Öppet kök med bänkskivor i trä. Plats för matbord vid fönstret. I öppningen till köket finns en bardisk och över arbetsytorna finns ett  blått kakel. Köket har dubbel ho, vita skåpsluckor och en fläkt i rostfritt utförande. Övrig utrustning i köket består av spis och ugn från Bosch, diskmaskin från Electrolux samt kyl/frys från LG (2022). Under bardisken finns även en mindre extra frys. 
 

Badrum
Elegant badrum med ny duschkabin (2022), golvvärme, grönt klinkergolv och beige kakel på väggar. WC, stor kommod med handfat och spotlights i taket. I badrummet finns en tvättmaskin från Electrolux (2022).
 

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum med vita tapetserade väggar samt en grön fondvägg. Sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg belyst med spotlights. Gott om plats för säng samt skrivbord för hemmakontoret.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med vita tapetserade väggar. Ekparkett på golvet ger en varm atmosfär. Gott om plats för större soffgrupp samt matbord. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Inglasad balkong i solläge med plats för bord och stolar. Nuvarande ägare har installerat en värmelampa för att kunna njuta av balkongen större delen av året.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Slottsgatan 129

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Slottsgatan 129

Ansvarig fastighetsmäklare

Albin Trygg
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare