Properzine Marketing ENPLANSVILLA FRÅN 2015 MED POOL, SPABAD, INGLASAT VARDAGSRUM OCH EN FANTASTISK UTSIKT ÖVER GLAN!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Finspångsvägen 659B

Svärtinge

ENPLANSVILLA FRÅN 2015 MED POOL, SPABAD, INGLASAT VARDAGSRUM OCH EN FANTASTISK UTSIKT ÖVER GLAN!

Denna enplansvilla från 2015 bjuder på en oslagbar sjöutsikt, med bara cirka 50 meter till strandkanten. Här kan du njuta av en sällsynt vy över Glan med vackra solnedgångar samt många soltimmar. Villan som mäter hela 146 kvadratmetrar erbjuder ett rikligt utbud av bekvämligheter och utrymmen. Här finns en stor altan komplett med tillbyggt tak, pool och spabad för de varma sommardagarna eller kyliga vinterkvällarna samt carport med förråd praktiskt belägen intill groventrén.

Inuti hittar du tre sovrum och två rymliga allrum, perfekta för familjeliv eller underhållning. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, samt klinkergolv och helkaklade väggar. Köket är fullutrustat med öppen planlösning, vilket gör matlagningen till en social upplevelse.
Trädgården är stor och har en platsbyggd pergola med utekök - perfekt för sommarens grillkvällar. Dessutom finns ett nyligen tillbyggt isolerat uterum från 2022, vilket fungerar som en förlängning av det ordinarie vardagsrummet. För den framtida ägaren finns det även bygglov klart för att bygga till med en till altan samt installera en kamin. Villan ligger i Svärtinge, ett lugnt och barnvänligt område på dess utkant. Det är nära till allmänna kommunikationer, skola, mataffär och andra bekvämligheter vilket gör det idealiskt för alla åldrar.

Välkommen till denna eleganta villa i utkanten av Svärtinge på en fastighet utöver det vanliga!

Fakta

Adress:
Finspångsvägen 659B
Område:
Svärtinge
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
ÖSTRA ENEBY 1:56
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2015
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump frånluft. Vattenburen golvvärme.
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
Eldstad:
Bygglov finns för installation av kamin
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Låt mig beskriva villans insida.

Entréhall
Väl inne i bostaden omfamnas vi av en luftig och ljus entréhall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. Den genomgående planlösningen med stora öppna ytor och rikligt ljusinsläpp ger en "wow-känsla" redan vid första steget in i bostaden. Målade väggar i grönt och skjutdörrsgarderob. 

Gäst-wc
Praktiskt placerad intill entrén hittar vi bostadens gäst-wc. Lätt att hålla rent och fräscht med klinkergolv och målade väggar. Wc, handfat i kommod, spegel med hylla och fönster för naturligt ljusinsläpp. 

Badrum
Väl tilltaget och helkaklat badrum från byggåret 2015 med både dusch och badkar. Stilrena färgval med vitt kakel och grått klinker. Här erbjuds fönster som fyller rummet med härligt ljus, värmande golvvärme, stort handfat med kommod, handdukstork samt wc. Ett badrum för hela familjen

Sovrum 3
I bostadens mer privata del hittar vi tre sovrum i bra storlekar som passar för alla åldrar. I villan ligger genomgående ett gediget parkettgolv som följer med in i samtliga sovrum. Här finns plats för större säng, skrivbord och övrig förvaring. Fönster mot villans framsida. Målade väggar i en varm grå ton. 

Allrum
Allrummet som idag används som familjens stora myshörna med goda ytor för soffgrupp, tv-bänk, skrivbord för pysselhörna och stora ytor att nyttja efter tycke och smak. Dubbeldörrar i glas på gaveln vilket bidrar till en härlig atmosfär med gott om ljusinsläpp och möjligheter att enkelt disponera alla ytor utomhus. Parkettgolv och målade väggar i vitt. Allrummet blir en given mötesplats för familjen då bostadens tre sovrum ligger i direkt anslutning. 

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Fönster med utsikt över Glan och poolområdet på villans baksida. Från sovrummet har vi utgång till trädgården och det utbyggda altandäcket i bästa sydostläge. Parkettgolv och målade väggar i en trivsam grön ton.

Sovrum 2
Bra storlek med plats för säng, skrivbord och övrig förvaring. Fönster mot villans baksida. Parkettgolv och målad väggar i en varm grön ton. Samtliga sovrum nås från villans stora allrum.

Vardagsrum
För bjudningar, tillställningar och långa middagar med familjen ges här gott om ytor för ett socialt liv med nära och kära. Vardagsrummet karaktäriseras av den eleganta planlösningen mot villans tillbyggda uterum där vardagsrummet blir hjärtat i bostaden och en mötesplats för såväl söndagsfrukosten som släktkalaset. Här kan du öppna upp helt mot trädgården med skjutbara glasdörrar för att bjuda in utsidan och poolområdet in i huset. Gediget parkettgolv och målade väggar.

Isolerat inglasat uterum från 2022
Tillbyggt uterum som trivsamt blir en förlängning av villans ordinarie vardagsrum. Här njuter vi av utsikten över Glan med solnedgångar under stora delar av året och trädtoppar som speglar sig i vattnet. Perfekt höjd och avstånd till vattnat för att skapa den där perfekta upplevelsen av att bo sjönära med sjöutsikt. På vinterhalvåret när poolen stilla inväntar sommaren så åtnjuts gärna det uppvärmda spabadet vilket ligger i direkt anslutning till det inglasade uterummet. På sommaren blir detta rum ett lyxigt poolhus där poolområdet enkelt kan disponeras tillsammans med lått åtkomst till villans insida och bekvämligheter. 

Kök
Kök från 2015 i öppen och social planlösning mot villans entréhall och vardagsrum. Rymligt med plats för stort köksbord intill köksfönstret som vetter mot villans framsida. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter i under- och överskåp i vitt utförande. Arbetsbänk i trä och stänkskydd i vitt kakel. Kökets maskinella utrustning går i rostfritt med inbyggd ugn och mikro, dubbel kyl och frys, diskmaskin, köksfläkt och induktionshäll. I direkt anslutning hittar vi in till tvättstuga och groventrén som praktiskt nås på gaveln från carporten. 

Tvättstuga / Groventré
Med entré på gaveln av huset med några meter från carporten hittar vi groventrén och tvättstugan. Här finns praktiska arbetsytor, avhängningsytor och förvaringsmöjligheter. Klinkergolv och målade väggar i vitt. Flertalet garderober och hyllor. Fönster som bidrar till en trivsam klädvård. 

Carport och förråd
Carport med stort förråd. Byggt för att passa in med samma stil som villan. Ett måste för praktisk förvaring av utemöbler och för att skydda bilen från väder och vind. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Finspångsvägen 659B

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Finspångsvägen 659B

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Sarah Granberg Karlsson
Mäklarassistent