Properties & Partners ATTRAKTIV LÄGENHET PÅ VÅNING 6 MED FANTASTISK VY SAMT UTSIKT ÖVER POOLOMRÅDE!

Aktergatan 8

Lindö

ATTRAKTIV LÄGENHET PÅ VÅNING 6 MED FANTASTISK VY SAMT UTSIKT ÖVER POOLOMRÅDE!

På sjätte våningen, högt upp i huset finner du en av föreningens charmiga tvårumslägenheter med en balkong som öppnar upp mot det gemensamma poolområdet.

Med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet erbjuds generösa ytor för socialt umgänge. De genomgående parkettgolven skapar en varm och välkomnande atmosfär i hela bostaden.

En hall med avhängningsmöjligheter och en praktisk skjutdörrsgarderob bidrar till att säkerställa ordning och reda. Badrummet är elegant helkaklat, utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Som boende har du privilegiet att nyttja den gemensamma poolen, gästlägenheten och gymmet, vilket ytterligare förhöjer livskvaliteten. Dessutom finns det bekvämt nära till mataffär, båthamn och väl fungerande kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Fakta

Adress:
Aktergatan 8
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
165  /  1501
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.141%
Andelstal avgift:
2.141%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tv och bredband via Telia ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, den fasta kostnaden för el. Elförbrukningen betalas av lägenhetsinnehavaren.
Ej inkluderat i avgift:
TV och bredband Telia lagom (Obligatoriskt tillägg om 229kr/mån)
Hiss:
Ja
(Finns)

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

BRF Lindöporten 2 i Norrköping
769628-0465
Ja

Förening

Brf Lindöporten 2, med sin moderna arkitektur och djärva färgsättning, ligger i den populära stadsdelen Lindö. Byggnaden har 7 våningsplan och ett källarplan. I källarplanet finns varmgarage med plats för 20 bilar, cykelrum och lägenhetsförråd. Allt med direkt anslutning till hissen. Huset är byggt utan organiska material, installerad fjärrvärme, frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation. Detta ger många hälsofördelar, bl.a. ett tyst och sunt inomhusklimat.

Fastigheten färdigställdes i mars 2016 och består av 35 välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 53 till 124 kvm, med stora generösa balkonger och terrasser, från 7 till 21 kvm i varierande väderstreck. Medlemmar ges också möjlighet att glasa in sina balkonger, dock krävs styrelsens godkännande och en ansökan om bygglov.

Gemensamt för medlemmarna finns en stor härlig pool som är centralt placerad på innergården, som ett vackert smycke till glädje för alla boende. Innan badet kan du också ta ett träningspass i ett välutrustat gym.

För våra barnfamiljer finns en mindre lekpark på innergårdens grönområde med sandlåda, rutschbana och en stor gräsyta för lek och stoj. Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd.

För att bidra till en bättre miljö och minska föreningens elkostnad har 256 kvm solpaneler installerats på fastighetens tak. Solpanelerna producerar ca 36 000 kWh/år vilket motsvarar ca 20% av föreningens elförbrukning.

Föreningen kan erbjuda laddplatser för elbilar i vårt varmgarage och utomhus. Utökning av antalet laddplatser sker i takt med efterfrågan från våra medlemmar.

Föreningen erbjuder gästparkering som du hittar på Lindöportens boendeparkering med 3 reserverade P-platser och 6 markerade P-platser på Hemköps parkering (BRABO). Allt finns tydligt beskrivet på kartan enligt nedan. Betala med sms-biljett och följ anvisningarna på skyltarna.

Beskrivning

Interiör


Hall
Grå klinkergolv ger en modern touch. Hallen är utrustad med en rymlig skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i en fräsch vit nyans för en ljus och luftig atmosfär.

Kök

Ett vitt Vedumkök med extratillval i form av inbyggd diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, köksluckor och handtag, parkett och spegeldörr. Köket har grått kakel som stänkskydd och beige laminatbänkskiva. Köksutrustning från Husqvarna inkluderar kyl, frys, ugn och mikro. Rostfri fläkt ger en modern touch. Vitmålade väggar och ljust parkettgolv skapar en ljus och hemtrevlig atmosfär

Vardagsrum
Vardagsrummet har som resten av lägenheten ett vackert ekparkettgolv och vita väggar. Ett stort fönsterparti lyser upp rummet och leder ut till balkongen, perfekt för avkoppling.

Balkong
Golv med mosaikplattor ger en unik touch. Fantastisk utsikt över grönområde och den gemensamma poolen. På Balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen.

Sovrum:
Sovrummet erbjuder generöst med förvaring genom skjutdörrsgarderober, vilket säkerställer ordning och gott om plats för dina tillhörigheter. Vita väggar skapar en ljus och fräsch känsla, kompletterat av en tapetserad fondvägg

Badrum 
Badrummet har golvvärme och en modern dusch med glasdörrar, grått klinker och vitt kakel på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux finns för bekvämlighet. Handfatet i kommod ger både funktion och estetik, och en elektrisk handduksvärmare bidrar till extra komfort.

 

Område

Föreningen ligger i stadsdelen Lindö. Därifrån är det nära till det mesta som hamnkrog, småbåtshamn, minigolfbana och en allmän badplats, underbar natur och Hemköp som närmaste granne.

Med bekvämt avstånd till busshållplats, cirka 100 meter från Aktergatan 8, tar det 15 minuter med buss nummer 11 till stadens centrum. I området finns två skolor, Lindöskolan årskurs F-3 samt Bråviksskolan årskurs F-6. I anslutning till Bråviksskolan finns en fritidsgård. Du hittar också flera förskolor i området, både kommunala, föräldrakooperativ och ett som drivs av Svenska kyrkan. Här finns även en nybyggd paddelhall, idrottshall och fotbollsplaner med konstgräs, där Lindö FF tränar och spelar sina hemmamatcher.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Aktergatan 8

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Aktergatan 8

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare