Properties & Partners SÄLLSYNT 2:A AV ABSOLUT HÖGSTA STANDARD

Odalgatan 14

Öster/Oxelbergen

SÄLLSYNT 2:A AV ABSOLUT HÖGSTA STANDARD

För dig som söker en ett boende utan kompromisser finns nu denna unika och påkostade lägenhet till försäljning i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Hissen tar dig upp till lägenheten om dryga 100 kvm där ingenting lämnats åt slumpen. Här finns stora ytor, genomgående kvalitativa materialval, stort badrum och balkong med bästa solläge, infravärme och utsikt mot den grönskande innergården.

Lägenheten har en tidlös industrikänsla där ett härdat och polerat betonggolv blandas med snickerier, innerdörrar och köksytor i wenge, ett elegant afrikanskt träslag av mycket hög kvalitet. Några av de egenskaper som ger lägenheten dess standard är ett platsbyggd kök med utrustning från Gaggenau, mycket välplanerade sällskapsytor, sovrum med walk in-closet, badrum med både dusch och spabad, generös takhöjd, MDF-klädda väggar och AC som ger lägenheten sval och behaglig temperatur året runt.

I lägenheten har även en rad tekniska finesser installerade. Bland annat styrs alla lampor via Le Grand och Plejd, dörren låses med Yale med möjlighet till fjärrupplåsning och till alla fönster finns inbyggda mörkläggningsgardiner. För den som önskar kan även Sonos-systemet och den vägghängda braskaminen köpas loss för att ha mysfaktorn förberedd från dag ett.

Varmt välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 2:or - en bostad som måste upplevas på plats!

Fakta

Adress:
Odalgatan 14
Område:
Öster/Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
0043  /  1203
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
8.52018%
Andelstal avgift:
8.44%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1935
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft, AC i samtliga rum
Balkong:
Balkong med eftermiddagssol
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, , Bredband 100/10
Hiss:
Ja

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Axet 4 i Norrköping
725000-1232
Ja

Beskrivning

Hall
Entrén är öppen mot allrummet och har härdat och polerat betonggolv som går längs hela lägenhetens sociala ytor. Takhöjden är generös om ca 2,7m och längs ena väggen täcks ytan av tegel som ger elegans och en varm känsla till lägenheten. Intill ytterdörren finns också en rymlig klädkammare.

Allrum
Rummet mellan hallen och köket nyttjas idag som matsal och har rum för ett stort matsalsbord, hemmakontor eller hobby-ytor. Här finns på ena sidan tegelväggen och på andra sidan en stor, ljus vägg med god plats för konst.

Sällskapsrum
Intill köket finns sällskapsrummet som har plats för en större soffgrupp, TV och förvaringsmöbler.

Kök
Köket är platsbyggt med stor finess och påkostade materialval. Luckor och köksö är klädda i exklusivt wenge-trä och kompletterias av rostfria ytor och vitvaror i Gaggenau och Siemens. Inbyggt i ståhöjd finns både micro, kaffemaskin och ångugn från Siemens och i köksön finns dolda eluttag och en exklusiv blandare. Från den stora arbetsytan på köksön har du god överblick över soffgruppen och TV:n vilket ger köket ett trevligt läge oavsett om du har gäster eller förbereder veckans matlådor.

Sovrum
Sovrummet är rymligt och väl utformat för att rymma dubbelsäng, byrå och TV. Golvet är i elegant ekparkett och väggarna är ljusa. Rummet får gott ljus men hålls samtidigt svalt hela året, tack vare både de inbyggda mörkläggningsgardinerna och AC:n som kyler sovrummet under varma sommardagar. I sovrummet finns också tillgång till en stor walk-in closet med heltäckningsmatta och mycket goda förvaringsytor i hyllsystem med både lådor, hyllor och upphängning av skjortor och tröjor. Från sovrummet har du även tillgång till balkongen.

Balkong
Från sovrummet har du utgång mot balkongen i soligt västerläge. Här har du sol från tidig eftermiddag till sen kväll och utsikten är grön och lummig ut mot den stora och privata innergården. Vid balkongen finns även infravärme installerat som kan ge extra värme på vårdagar och svara sommarkvällar.

Badrum
Badrummet är mycket rymligt och rymmer både en större dusch och bubbelbad. Här finns även tvättmaskin och bra bänkytor. Badrummet är helkaklat med underliggande vattenburen golvvärme och gott ljusinsläpp från det frostade fönstret i fullstorlek. Även här finns de eleganta detaljer i wenge-trä som knyter ihop känslan i hela lägenheten.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Odalgatan 14

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Odalgatan 14

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare