Såld Väl tilltagen 2,5a med låg avgift inkl el och bredband i lågt belånad förening!

Rådmansgatan 6B

Oxelbergen

Väl tilltagen 2,5a med låg avgift inkl el och bredband i lågt belånad förening!

Välkommen till Rådmansgatan 6B och denna bostad i genomgående gott skick i omtyckta Oxelbergen. Bostaden genomsyras av väl tilltagna rum med en generös takhöjd. Här erbjuds en charmig blandning där det nya möter det gamla genom originaldetaljer som fönsterbrädor i marmor, rustikt plankgolv och innerdörrar från 30-talet. Samtliga ytskikt målades 2021 och badrummet renoverades 2021. I lägenhetens vardagsrum finns god plats för både soffgrupp och matsalsbord vilket bjuder in till många sociala tillställningar. Den rymliga inre hallen ger god potential till såväl gästrum som kontor och inreds efter smak och tycke. I köket som är fullutrustat finns gott om plats för köksbord och här ger föreningen under 2023/24 möjlighet till byggnation av balkong mot den lummiga innergården.

Stabil och välskött HSB förening med endast 34kr/kvm i belåning. I föreningen finns bastu, övernattningslägenhet samt en grönskande innergård. Gångavstånd till city, resecentrum och grönområden.

Fakta

Adress:
Rådmansgatan 6B
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
16  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.31163%
Andelstal avgift:
1.31163%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1932
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
El, bredband, värme, vatten och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Ängen
725000-0663
Ja

Om föreningen

Om föreningen:

Namn: Brf Ängen

Byggår: 1931

Föreningen består av Lindövägen 6 samt Rådmansgatan 6.

Bostadsrättslägenheter: 91 st (23 stycken 1 rok, 63 stycken 2 rok, 5 stycken 3 rok).

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och inga större renoveringar planerade i närtid.

Belåningsgrad: 319 kr/kvm

Framtida höjningar av årsavgiften: Efter samtal med styrelsen så kommer årsavgiften att höjas med 127 kr per månad from 1/6 2021. Detta resulterar i att både bredband och kabel-tv from 1/6 2021 kommer att ingå i månadsavgiften till föreningen. 

Föreningens hemsida:

www.hsb.se/ostra/brf/angen/ 

Utförda renoveringar:

2018/2017 - OVK Besiktning

2018/ 2017 - Nya tvättmaskiner, ny torkrumsavfuktare 

2018/ 2017 - Renovering av bastu

2018/ 2017 - Nya sopskåp

2017/ 2016 - Byte av armaturer i källaren

2009/ 2008 - Relining av avloppsstammar 

2004 - Fasadrenovering

Gemensamma utrymmen:

I huset på Lindövägen finns hobbyrum, bastu, övernattningsrum & aktivitetsrum. På Rådmansgatan ligger föreningens samlingslokal. Samtliga rum bokas hos vicevärden förutom bastun/aktivitetsrum som bokas på bokningstavla vid dörren. Kostnaden för hyra av övernattningsrum etc. läggs på kommande kvartals hyresavi. Tvättstuga ligger i källaren samt grillplats och trevlig innergård finns att nyttja för föreningens medlemmar.

Samlingssal: Föreningens samlingssal ligger i källarplanet på Rådmansgatan 6B och den går att hyra för 200 kr per tillfälle. 

Hobbyrum: I föreningen finns en hobbylokal som kan bokas en vecka i taget på vicevärdskontoret. Depositionsavgiften är 300 kr.

Övernattningsrummet: Här finns fyra bäddar som kan bokas av föreningens medlemmar. Vid bokning som sker på vicevärdskontoret lämnas en depositionsavgift på 300 kr som återfås efter "besiktning".

Parkering:

Föreningen har 27 st parkeringsplatser på Rådmansgatan. Kontakta vicevärdskontoret för att ställa upp dig i kölista. 

Beskrivning

Om bostaden

Hall: Vackert originalträgolv och ljusmålade väggar. Plats för ytterkläder och skor. Från hallen når man köket och badrummet. 

Inre hall: Det vackra trägolvet fortsätter in i den inre hallen. Inre hallen stor och möblerbar efter tycke och smak. I anslutning till hallen finns det en stor klädkammare med bra förvaring. Från den inre hallen når man sovrummet och vardagsrummet. 

Sovrum: Trägolv i original, målade väggar i ljus ton och en mörkare fondvägg. Plats för stor dubbelsäng, byrå/garderob och kontorshörna. Direktingång till inbyggd klädkammare. Ett fönster in mot innergården.  

Vardagsrum: Stort och rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Originalträgolv och ljusgrå väggar. Stort fönsterparti. 

Kök: Även här originalträgolv samt ljusa väggar. Plats för matbord och skåp. Vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Köksmaskiner i form av ugn, spishäll, fläktkåpa, kyl/frys och diskmaskin. Ett fönster in mot innergården. 

Badrum: Klinkergolv i grå ton och microcement på väggarna. Handfat i kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasväggar, wc, badrumsskåp och tvättmaskin.

 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Amelia Nilsson
Fastighetsmäklare

Bilder