Såld 2 rum och kök med balkong i lugnt villaområde!

Varvsgatan 5F

2 rum och kök med balkong i lugnt villaområde!

En trappa upp finner ni denna välplanerade, insynsskyddade och ljusa lägenhet om 50 kvm fördelat över 2 rum och kök. Här finner ni ett öppet kök och vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot villaområdet. Sovrum med Walk in Closet, duschrum och egen tvättstuga med bra förvaring.

Brf Bo Klok är en mindre, trevlig förening med ett lugnt läge mitt i villakvarteret och med närhet till både Göta Kanal och centrala Söderköping.

Fakta

Adress:
Varvsgatan 5F
Kommun:
Söderköping
Lägenhetsnummer:
233369001-0206
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.30735%
Andelstal avgift:
3.30737%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2003/04
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd nr 26 på innergården
TV- Internetutbud:
Telia Bredband samt kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, p-plats, Kabel-TV grundutbud, Bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Bo Klok i Eriksvik
769609-9865
Ja
Nej

Föreningen

Brf Bo Klok i Eriksvik bildades 2003 och dess fyra byggnader är uppförda under 2003/2004. Totalt finns 24st lägenheter på adresserna Varvsgatan 3 och 5 A-F samt Korsgatan 4 och 6 A-F belägna på fastigheten Söderköping Forellen. Fördelning av lägenheterna är 8st 2 rum och kök, 8st 3 rum och kök samt 8st 4 rum och kök.

På den gemensamma gården finns flera gröna ytor samt en uteplats med grillplats som alla medlemmar har tillgång till. Under 2021 har nya möbler, parasoll och grill köpts in. Bokning av uteplatsen sker via kalender i soprummet. Det finns även ett partytält som kan hyras av föreningen. Det finns förråd gemensamt i varje huskropp med trädgårdsredskap och dyl. Föreningen köper in tjänsterna gräsklippning och snöskottning av både gångar och altandäck. Gemensamma städdagar två gånger per år.

Vad gäller medlemmarnas altandäck avseende markplanslägenheterna tillhör endast själva delen under balkongen ovan. Man har dock inom föreningen kommit överens om att var och en har rätt att nyttja en yta om 4 x 6 m av föreningens mark för t ex ett utökat altandäck alternativt en liten miniträdgård.

Miljöstation:

Föreningen har ett sk miljöhus för sopsortering.

Parkering:

Varje lägenhet har en egen parkeringsplats med tillhörande elstolpe för motorvärmaren om man önskar använda motorvärmare tillkommer en kostnad om 50:-/mån. 

Bredband:

Under våren 2015 tecknade man ett avtal med Telia avseende bredband (upp till 100 Mbit beroende på hur mkt man betalar), telefoni och TV. Kostnaden för dessa läggs som ett obligatoriskt tillägg om 249kr/mån på avgiftsavin. Den angivna månadsavgiften inkluderar detta tillägg. Grundutbudet på TV:n ingår i denna kostnad. Vill man ha fler kanaler får man lägga till.

Genomförda renoveringar/underhåll:

Föreningen håller sig till en underhållsplan och det senaste som gjorts är:

Kommande renoveringar under 2022 är målning av fönster, dörrar och fönsterbläck

Under 2015 genomfördes ett arbete med grundförstärkning då byggnaderna visat sig sjunka något i den före detta sjöbotten som fastigheten är belägen på. Detta arbete utfördes av Skanska som också är den entreprenör som uppförde föreningens byggnader 2003/2004.

2015 anlades också tak ovan loftgångarna på andra våningen.

Samtliga fasader samt söderfönster målades om under 2014.

Försäkring
Fastigheterna är fullvärdes försäkrade i Trygg Hansa. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättshavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Efter samtal med ordförande i föreningen 2022-11-09 så kommer det troligen att bli en avgiftshöjning from 1 januari 2023 om ca 10%.

Beskrivning

Interiör

Hall
Parkettgolv med tapetserade väggar och vitmålat tak samt en garderob.

Duschrum
Plastmatta med kaklade väggar och vitmålat tak. WC, tvättställ och dusch.

Kök/Vardagsrum
Parkettgolv med målade väggar och vitmålat tak samt utgång till balkong med markis. Köksluckor i björk och ljusa bänkskivor. Maskinpark i form av kyl/frys -16, diskmaskin -20, spis och köksfläkt.

Tvättstuga
Plastmatta med målade väggar och vitmålat tak -08. Tvättmaskin -19, högskåp och hyllplan.

Sovrum
Parkettgolv med målade väggar och vitmålat tak samt ingång till Walk in Closet.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Karin Persson
Fastighetsmäklare

Bilder