Header image
Såld Central 2:a med hörnläge, inglasad balkong och absolut toppskick!

Slottsgatan 88

Centralt/Resecentrum

Central 2:a med hörnläge, inglasad balkong och absolut toppskick!

På en av Norrköpings mest centrala adresser ligger denna riktigt hemtrevliga tvårummare i absolut toppskick. Ett stenkast från Resecentrum och med Motala Ström runt hörnet har du lika nära till stans finaste omgivningar som till pendeln som tar dig lika smidigt till Linköping som till Stockholm. Ett perfekt läge för ett trivsamt boende med goda möjligheter för både studier och en växande karriär.

Hemma i lägenheten bor du i ljust hörnläge med smart planlösning för sociala ytor där köket har sin egen plats i lägenheten. Här finns gott om förvaring, lättstädade och stilrena ytor samt ett stort, helkaklat badrum med golvvärme som även rymmer både tvättmaskin och torktumlare. En lägenhet är inte heller komplett utan en möblerbar balkong som tack vare inglasningen kan nyttjas soliga dagar från tidig vår till sen höst.

Lägenheten är även helt fri från insyn från andra bostadshus vilket skapar en särskilt privat känsla, mitt i ett centralt och eftertraktat område!

Fakta

Adress:
Slottsgatan 88
Område:
Centralt/Resecentrum, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1313  /  1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.43%
Andelstal avgift:
1.43%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Mässingen i Norrköping
769630-8217
Ja

BRF Mässingen i Norrköping

Föreningen består av 62 bostadsrättslägenheter och 4 stadsradhus. Lägenheterna är fördelade på tre trappuppgångar i fem plan och ett punkthus om fyra plan. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr.

Lägenheterna varierar mellan 1:or om 26-36 m² upp till 4:or om 90 m².

I månadsavgiften ingår värme, vatten, fast avgift för el och kabel-TV.
Kostnad för egen förbrukad hushållsel och bredband tillkommer. Föreningen har ett inkommande abonnemang och därför bara en avgift för elnät. Elen förhands debiteras till respektive lägenhet och avläses och justeras årligen.

Kabel-tv, bredband samt Ip-telefoni via Comhem.
Bredband och Ip-telefoni, fn till en kostnad av 98 kr/månad.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I källaren finns även cykelförråd och miljörum.
Under huset finns garageplatser med separat kösystem. Det finns i dagsläget inga garageplatser lediga. Fn en kostnad om 850 kr/månad. Boendeparkering finns inom området från Norrköpings Kommun för 250:-/mån.

Årsavgifterna sänktes med 5,5 -7,8% den 1 januari 2021. Den procentuella skillnaden beror på de olika insatsnivåerna per lägenhet.

För mer information se http://brfmassingen.se

Beskrivning

Entré
Öppen hall med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns skohylla på stenplattorna och hatthylla med krokar för jackor och ytterkläder. Hallen har nyligen öppnats upp ytterligare för att ge plats åt en större spegel och en byrå som skapar både extra förvaring och en plats för en representativ entré från första stund.

Vardagsrum
Med ljust hörnläge och fönster åt tre håll skapas en ljus och öppen känsla i rummet som angränsar till både köket och balkongen. Här vistas du insynsskyddat från andra lägenheter och har möjlighet att öppna upp balkongdörren för en extra plats för frukosten, kvällskoppen eller fördrinken.

Kök
Ballingslöv-köket från 2016 rymmer gott om förvaring i både skåp och lådor och är utrustat med allt du kan önska dig av en nyproducerad lägenhet. Här finns diskmaskin, upphöjd och infälld ugn och micro, kyl/frys och induktionshäll. Bänkskivan i svart granit är både slitstark och ger ett kvalitativt, stilrent intryck som löper vidare genom hela lägenheten.

Badrum
Till lägenheten hör ett rymligt badrum med dusch, wc och tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare och städskåp. Under det grå klinkergolvet ligger en värmande golvvärme och väggarna är satta med vitt kakel.

Sovrum
Sovrummet i genomgående smakfulla, varma och mörkare toner erbjuder dig som ny ägare möjligheten att flytta in precis som det är. Platsbyggda garderober ger bra klädförvaring och färdiga förberedelser för TV gör det lätt att sätta upp och installera en skärm även för sovrummet - ett givet val för kvälls-serien eller sköna helgmorgnar.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare