Såld Stor 2:a i absolut toppskick med balkong vid Nya Torget!

Trädgårdsgatan 24A

City

Stor 2:a i absolut toppskick med balkong vid Nya Torget!

Här bor du i hjärtat av Norrköping med närhet till alla stadens bekvämligheter. Nyproducerad lägenhet 2018 med genomtänkt planlösning och smakfulla materialval. Rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Öppna och sociala ytor samt stor och möblerbar balkong. Sovrum med stor walk in closet och badrum med tvättmaskin. Närhet till strömmen, resecentrum och Norrköpings city. Kommunikationer med buss och spårvagn utanför huset. Garage i huset. Här bor du bekvämt, fint och modernt!

Fakta

Adress:
Trädgårdsgatan 24A
Område:
City, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1121  /  1121
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal avgift:
2.31525%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband med hastighet 50/50, Kabel-TV, (+313 kr dras som schablon för el)
Ej inkluderat i avgift:
Elavgift på 313kr/mån är exkluderad i månadsavgiften. Elkostnad överstigande 313 kr/mån debiteras preliminärt årsvis i efterhand.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Nya Torget i Norrköping
769632-7134
Ja

Föreningsinformation

Det finns 40 bostadsrätter som är fördelade på tre huskroppar med fyra eller sex våningar. Lägenheterna varierar mellan rymliga tvåor om ca 61 kvm till stora 5:or och 6:or om ca 135 kvm.

Parkering/garage: 24 garageplatser erbjuds i garage under torget med direktaccess från hiss. Egen plats fn 1500kr/mån. Möjlighet till onumrerad plats för fn 800 kr/mån.

Bredband/TV: Bredband, kabeltv och IP-telefoni via  Tele 2.

Driftskostnad
Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.
Nätleverantör: Eon Kommentar: Elkostnad överstigande 313 kr/mån debiteras preliminärt årsvis i efterhand. 

Fastighet
Fastighetsbeteckning: Köksträdgården 1 

Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd i källaren.

Ekonomi:

De två lån som omsattes per 31/8 är dels rörligt lån 20 miljoner med ränta 2,44% samt 8,3 miljoner på 3-årigt bundet med ränta 3,53% . Brf:en kommer att höja avgifterna med 10% från och med februari 2023. Inga ytterligare höjningar är planerade där efter i dagsläget (20/12-2022). 

Beskrivning

Interiör

Hall med ordentlig förvaring, två stora garderober samt plats för ytterkläder. Klinkergolv i grå ton samt vita väggar. 

Stort och helkaklat badrum med klinkergolv i grå ton och vitkaklade väggar. Badrumsinredning i form handfat i kommod, spegelskåp, wc, badrumsskåp, handdukstork samt dusch med vikbara glasdörrar. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Delvis avskärmat kök med bra förvaring och arbetsytor från Ballingslöv. Vita skåpsluckor, bänkskivor i mörk granit och vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Ett fönster.

Vidare in i lägenheten öppnar vardagsrummet upp sig. Parkettgolv i ek och vita väggar, där väggen mot köket har stilig "wood on wall". Två vanliga fönster samt ett stort fönster från golv till tak ut mot balkongen. Även balkongdörren har glas hela vägen. Plats för både soffgrupp och matbord. 

Balkongen i österläge med morgon/förmiddagssol. Möblerbar med bord/stolar och övrigt möblemang efter smak. Eluttag finns. 

Sovrummet är stort och luftigt. Här ryms en dubbelsäng och inredning efter behag. Ett fönster. Parkettgolv i ek samt vita väggar. I anslutning till sovrummet finns en stor walk in closet med hyllor och hängmöjligheter utmed alla väggar. Här går det bygga på med ytterligare förvaring efter behov. Även här ekparkett och vita väggar.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Amelia Nilsson
Fastighetsmäklare