Header image
Såld Tillbyggt och nyrenoverat i trivsamma Graversfors!

Enbärsstigen 10

Graversfors

Tillbyggt och nyrenoverat i trivsamma Graversfors!

Denna enplansvilla, som är tillbyggd och renoverad under 2022, erbjuder ett underbart privat och högt läge med hela 1 863 kvm tomt i lugna och rogivande Graversfors. Huset var tidigare en charmig och pittoresk timmerstuga vilket vi fortfarande idag kan se tydliga spår utav, med dess gedigna timmerbjälkar utvändigt. Köket och vardagsrummet, vars renovering genomfördes år 2010, kombinerar modern bekvämlighet med tidlös charm. De generösa fönstren släpper in en överflöd av naturligt ljus, vilket skapar en fantastisk atmosfär i hela villan. Ett stort helkaklat badrum från 2022 lägger dessutom till en extra touch av exklusivitet. Här har hela villan fått nya 3-glasfönster och ny fasad under 2022. På den omgivande utomhusytan finner du en rymlig tomt som är omringad av vacker skog och natur samt en separat altan som rymmer hela familjen och blir en självklar plats för socialt umgänge. Villan är även ansluten till kommunalt vatten och avlopp, vilket garanterar dig maximal bekvämlighet.
Här bor du endast fem minuter från Åby med ett brett utbud av allt man behöver, samt 10 minuter från Norrköping city, vilket ger dig den perfekta kombinationen av naturlig skönhet och stadens puls!

Då nuvarande ägare flyttar utomlands kommer bostaden att säljas med friskrivningsklausul.

Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Enbärsstigen 10
Område:
Graversfors, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
KVILLINGE-SKRIKETORP 3:185
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Friliggande enplans hus
Byggnadsår:
1970 Tillbyggt 2022
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Avlopp saknas.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump luft/luft
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintar
Badrum:
1 st

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Trivsam och öppen entréhall med målade väggar och golv i ett mörkt parkett. Plats för garderober och avhängning av ytterkläder och skor. 

Kök
Öppet kök mot bostadens vardagsrum. Köket är från 2010 och har ett modernt och nytt intryck. Maskinell utrustning i form av ugn med keramikhäll, köksfläkt och kyl/frys. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Arbetsbänk i laminat och vita skåpsluckor. Plats för köksbord. Väggar målade i en varm beige ton. 

Vardagsrum
Ljust vardagsrum som fylls av naturligt ljus från tre stora fönster. Enhetligt golv med hall och kök och väggar målade med samma ombonade beige ton. Plats för soffgrupp, tv-bord och övrigt möblemang. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum från 2022 med badkar, wc, tvättställ i kommod och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Fönster för trevligt naturligt ljusinsläpp.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Flertalet stora fönster som släpper in en rogivande atmosfär från skog och natur. 

Altandäck 
Gediget altandäck på högt läge med utsikt över tomt och hus. God plats för stora bjudningar med familj och vänner. Platsbyggd bar och utrymme för stor loungegrupp. 

Friggebod
Friggebod att inreda efter behov. Här finns eluttag för exempelvis element och belysning. 

 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING KVILLINGE-SKRIKETORP GA:1
GA2

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING KVILLINGE-SKRIKETORP GA:3
GA1

Servitut

Avkomsträtt, Last
1, 1969-09-24

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 168 000 kr
Mark, totalt värde: 358 000 kr ().
Summavärde: 526 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1970
Värdeår: 1970

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare