Såld Charmig trea med stora rum i bra skick!

Kronovägen 11B

Teg

Charmig trea med stora rum i bra skick!

Varmt välkomna till denna härliga trerummare belägen på populära Teg!

Nu har ni möjlighet att förvärva en välplanerad och renoverad lägenhet med perfekt läge. Här bor man med närhet till stan, älven, förskolor, skolor samt Volvos fabrik.
Endast en halv trapp upp gör bostaden lättillgänglig.

Fakta

Adress:
Kronovägen 11B
Område:
Teg, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
13  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
6.68919000%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1959
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Förråd:
2 st källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Tegsbjörken
769623-5097
Ja

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2011 och registrerades den 19 augusti 2011. Föreningen bildades för att förvärva fastigheten Spetsen 12 i Umeå och ombilda de 18 lägenheterna till bostadsrätter och hyresrätter. Föreningen äger fastigheten Spetsen 12 i Umeå Kommun. På fastigheten finns en byggnad med 20 lägenheter (varav 17 bostadsrätter och 3 hyresrätter) som är uppförd 1959. Fastighetens adress är Kronovägen 11A-B, 904 33 Umeå. Kabel-TV är obligatorisk (ComHem) för grundutbudet är kostnaden 125 kr. Bredband (ComHem) debiteras utöver grundavgiften. Detsamma gäller hushållselen. I samband med stambytet kommer föreningen att rusta upp bastun - som blir bokningsbar för medlemmar.

Renoveringar

2019 Golvvärme samt värme källare 2018 Relining 2017 Dörrbyte, fönsterbyte (3-glas termofönster), 2015 Renovering av bastu och relaxrum, ventilation (mekanisk frånluftsventilation), el och säkringsskåp i samtliga lägenheter, kall- och varmvattenledningar i kök och badrum, ytskikt badrum, kakel och klinker samt stambyte

Parkering

P-plats med stolpe kostar 360 kr/månad

Tv och bredband

Kabel-TV (Com Hem) är obligatoriskt och den boende debiteras 125 kr/mån på sin avi. Internet (Com Hem) debiteras också av föreningen beroende på hastighet.

Beskrivning

Områdesinformation

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljusa ytskikt och mittpunkt i lägenheten. 

Kök
Direkt in till vänster finns ett väl tilltaget kök med. Bänkskivor i valnöt samt integrerad ugn och micro i högskåp. Integrerad diskmaskin samt infälld häll. 

Vardagsrum
Mysigt vardagsrum med plats för mediemöbel, soffgrupp samt matgrupp.  

Balkong
Mysig balkong mot innergården. 

Sovrum
Lägenheten erbjuder 2 rymliga sovrum. 1 i anslutning till vardagsrummet samt 1 via hallen. Rummen är rymliga och med plats för dubbelsängar. 

Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Tvättställ samt spegelskåp med integrerad belysning. Duschhörna.

Förråd
Till lägenheten tillhör 2 st källarförråd.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare