Header image
Såld Hemtrevlig gaveltrea med närhet till alla tänkbara bekvämligheter!

Hissjövägen 26

Haga

Hemtrevlig gaveltrea med närhet till alla tänkbara bekvämligheter!

Vill du bo i ett av Umeås mest eftertraktade områden?

Då vill jag välkomna dig till denna hemtrevliga 3-rumslägenhet på Hissjövägen i det populära området Haga.

Du möts av en ljus och fräsch bostad om 53 väldisponerade kvadratmetrar. Här har du allt som behövs för att skapa ett trivsamt hem – välkomnande hall, två rymliga sovrum, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och behaglig golvvärme, ett välutrustat kök med öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet. Från vardagsrummet hittar du utgången till den mysiga och dessutom inglasade balkongen i uppskattat söderläge.

Haga är ett populärt område med närhet till natur och stadsliv. Här har du bekvämt gång/cykel-avstånd till mataffärer, skolor, och allmänna kommunikationer. Promenera till parker, grönområden eller intill centrum för shopping & restauranger. För den aktiva så finner du även diverse gym & motionsspår i närområdet!

På Hissjövägen 26 bor du i en välskött förening med stabil ekonomi, med låga avgifter och där allt ingår i månadsavgiften!

Fakta

Adress:
Hissjövägen 26
Område:
Haga, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
030  /  1303
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0,80600 %
Andelstal avgift:
0,81%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1994
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telenor
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår värme, vatten, el, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
273 016 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-03-06
C

Förening

BRF Kruthornet
769603-3054
Ja

Gemensamma utrymmen

  • 2 gemensamma cykelförråd.
  • 3 praktiska tvättstugor.
  • Varje lägenhet har tillgång till ett vindsförråd.

Parkering

  • 70 st. parkeringsplatser med motorvärmare - 300 kr/mån.
  • 4 st. parkeringsplatser utan motorvärmare - 150 kr/mån.
  • 15 st. carport platser - 400 kr/mån.

 

Separat kö till parkering via Aspia.

Renoveringar

2015: Glasning av balkonger och uteplatser, inom föreningens ekonomiska ramar.
2018: Ommålning av trädetaljer utomhus inklusive carportar och cykelförråd. Uppgradering av värme- och ventilationsstyrning.
2022: Måla om tvättrum och byta ut tvättmaskin och torktumlare
2022: OVK-kontroll
2022-2023: Renoveringen av fasade pga. vattenläckage
Kommande: Självfinansierad ombyggnad av den mindre parkeringen planeras.

BRF Kruthornet

Kruthornets BRF är en bostadsrättsförening i Haga. Föreningen grundades år 1998.

Föreningen omfattar fastigheterna Kruthornet 9 (Hissjövägen 24–30, byggda år 1992) och Kruthornet 12 (Hissjövägen 42–48, byggda år 1994).

I föreningen finns totalt 128 bostadsrätter.

Hållbarhet är högt prioriterat för föreningen, som aktivt arbetar med källsortering och miljöfilter i ventilationssystemet. Alla fastigheter förses med miljövänlig el och värms upp av lokalproducerad fjärrvärme. Genom ett energioptimeringsprogram har energiförbrukningen minskats med nästan hälften under de senaste 10 åren (2009–2019).

Brf Kruthornet väldigt välskött förening. Årsavgifterna har minskat med 10% vid tre tillfällen under de senaste åren, utan några höjningar. Samtidigt har föreningen genomfört betydande investeringar, amorteringar och satt av extra medel för framtida underhåll. Detta har resulterat i att medlemmarna kan njuta av låga boendekostnader och trygg ekonomi.

Föreningen samarbetar i vissa frågor med en Riksbyggen-förening (Umehus 33) som delar vissa utrymmen - soprum samt gemensamma genomfarter, parkeringsutrymmen osv.

Beskrivning

Renoveringar

2023: Renovering hall, platsbyggd hallmöbel. 

2023: Renovering vardagsrum, platsbyggd hylla. 

2021: Sovrum 1 - Platsbyggda hyllor, byte av golv & målning.

2021: Sovrum 2 -  Platsbyggd garderob/hylla & målning.

2021: Byte av ugn. 

2020: Tvättmaskin. 

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet belägen på det eftertraktade området Haga. När du kliver in genom dörren möts du av en mysig hall med platsbyggdmöbel, här finns gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor.

Från hallen tar du dig vidare in i lägenheten och finner två mysiga sovrum. Båda rummen erbjuder generösa platsbyggda hyllor för optimal förvaring och organisation. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang medan det andra sovrummet kan användas som gästrum, kontor eller hobbyrum.

Efter sovrummen når du det stilrena och funktionella badrummet, som är kaklat och utrustat med bekvämligheter såsom dusch, toalett och handfat med kommod samt kombinerad tvätt & torktumlare.

Vidare in i lägenheten möts du av det luftiga vardagsrummet och köket i öppen planlösning. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat. Här finns gott om förvaringsutrymme för köksredskap och matvaror.

Vardagsrummet är välplanerat med gott om plats för en soffgrupp och underhållningsenhet. Härifrån har du även direkt tillgång till den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till frisk luft och avkopplande stunder med utsikt över omgivningarna.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Haga en harmonisk kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet, perfekt för dig som söker ett modernt och praktiskt boende i en trivsam miljö.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder