Såld Radhus på populära Grisbacka!

Lagmansgatan 14A

Grisbacka

Radhus på populära Grisbacka!

Välkommen till detta fantastiska radhus med tre våningar, beläget på omtyckta Grisbacka.

På Lagmansgatan 14A finner vi detta hem. Byggt 1974 har det genomgått noggranna renoveringar och uppgraderingar som gör det till en modern pärla samtidigt som det behåller sin tidlösa charm.

Här finner du tre rymliga sovrum med möjlighet till ytterligare två. Perfekt för den växande familjen eller för att skapa ditt drömhem. Varje rum erbjuder gott om utrymme och naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär.

Första våningen bjuder på vardagsliv och underhållning – våningsplanet utgör hjärtat av hemmet med sitt rymliga kök som har alla bekvämligheter du kan önska dig samt allrummet som erbjuder gott om plats för mysiga filmkvällar eller middagar.

Detta radhus har två underbara uteplatser som är perfekta för soliga dagar och sommarkvällar. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller anordna grillkvällar med nära och kära. Dessutom finns en garageplats, vilket ger extra komfort och bekvämlighet, samt skydd för din bil.

Fakta

Adress:
Lagmansgatan 14A
Område:
Grisbacka, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
KATTFOTEN 19
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Radhus
Byggnadsår:
1974
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om /Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
El (direktverkande) värmepump luft/luft (el)
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Tegel
Tak:
Plåt (2022)
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betong
Badrum:
1 st
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Renoveringar

- DISKMASKIN 2018

- STAKET RUNT BAKGÅRDEN SAMT ALTAN 2019

- NY YTTERDÖRR 2020

- NY LUFTVÄRMEPUMP 2021

- NYA FÖNSTER PÅ BOTTENVÅNING SAMT ANDRA VÅNING 2021

- NYTT TAK 2022 (HELA RADHUSET BYTTE TILLSAMMANS)

- NYA DÖRRAR TILL TVÅ SOVRUM PÅ ANDRA VÅNINGEN 2022

- ÖPPNADE UPP INGÅNGEN TILL VARDAGSRUMMET 2023

- RENOVERA KÖKET INKLUSIVE NYA VITVAROR 2023

- NY TVÄTTMASKIN 2023

- NYTT LÅS PÅ YTTERDÖRREN 2023

Rumsbeskrivning

Detta rymliga radhus på Lagmansgatan 14A sträcker sig över tre våningar och erbjuder en mängd olika funktioner och utrymmen för en bekväm livsstil.

Våning 1: På den första våningen hittar du ett modernt kök, komplett med alla bekvämligheter du behöver för matlagning och förvaring. Köket är utformat med stil och funktionalitet i åtanke. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen, inklusive stort skafferi (tidigare tvättstuga), skåp och hyllor.

Allrummet på denna våning är rymligt och ljust. Stora fönsterpartier ger gott om naturligt ljus, och här finns även utgången till altanen, vilket gör detta till en idealisk plats för att koppla av eller underhålla dina gäster.

Det finns också en liten toalett på denna våning för bekvämlighet.

Våning 2: På den andra våningen finns tre sovrum, varav ett har en egen balkong. Dessa sovrum är väl tilltagna och erbjuder gott om utrymme för möbler och förvaring.

Det finns ett modernt badrum på denna våning med en dusch med praktiska glasdörrar. Dessutom finns en tvättmaskin och torktumlare här, vilket gör tvätt och klädvård mycket bekvämare.

Våning 3: På den tredje våningen finner du två mindre rum som kan användas för olika ändamål, såsom extra sovrum, kontor, hobbyrum eller förvaring. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa utrymmet efter dina behov och intressen.

Det finns också en liten toalett på denna våning för ökad bekvämlighet.

Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus på Lagmansgatan en modern och funktionell layout med gott om utrymme för familjeliv och flexibilitet. De olika våningarna ger en mängd möjligheter för olika aktiviteter och användningsområden, och de bekvämligheter som ingår gör detta till ett bekvämt och attraktivt bostadsalternativ.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare