Såld Välkommen till ditt drömhem på Ystarvägen 72 på charmiga Ersboda!

Ystarvägen 72

Västra Ersboda

Välkommen till ditt drömhem på Ystarvägen 72 på charmiga Ersboda!

Denna fantastiska 3-rumslägenhet i markplan är den perfekta platsen för dig som söker det ultimata boendet med modern komfort och bekvämlighet.

Boendet: Denna välskötta 3: a imponerar med sin välplanerade layout och generösa ytor. Här finner du ett rymligt vardagsrum med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus & med direkt utgång tills bostadens mysiga uteplats. Köket är stilrent och fullt utrustat vilket gör matlagningen till en fröjd. De två mysiga sovrummen har gott om plats för både avkoppling och förvaring.

Uteplats: Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är den underbara uteplatsen i markplan. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med grillmiddagar och avkoppling. En grönskande trädgård omger din uteplats, vilket ger en privat och fridfull atmosfär.

Läget: Ystarvägen erbjuder en fantastisk belägenhet med närhet till allt du behöver. Ersboda är känt för sitt lugna och familjevänliga område. Här finns skolor, dagis, och grönområden inom bekvämt gångavstånd. Ett brett utbud av service och shopping finns i närheten, och med utmärkta bussförbindelser är du aldrig långt från stadens centrum.

Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar – modern bekvämlighet i en naturskön omgivning.

Fakta

Adress:
Ystarvägen 72
Område:
Västra Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
66
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.7418 %
Andelstal avgift:
0.7418 %
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Förening

HSB BRF Mesosten i Umeå
716415-2337
Ja

Renoveringar

Gjorda underhåll och investeringar:

2014 Fönsterbyten

2016 5 p-platser med motorvärmarstolpe

2017 Inmontering av elpanna

2017 Renovering av balkonger

2019 Byte till LED-lampor i stolpbelysning

2019 Renovering av lekplatser

2020 Påbörjan renovering tak, två klara. Målning/byte dålig ytterpanel

2021 Takrenovering och målning/byte dålig ytterpanel avslutad

2022 Byte av samtliga termostater

Väsentliga händelser under räkenskapsåret:

Under året har föreningen bytt samtliga termostater. Styrelsen har genomfört den stadgeenliga besiktningen 2022-08-09. Vid besiktningen konstaterades att dörrar till förråd samt vissa lekplatsdetaljer behöver målas. Vissa tak hade även behov av rengöring från mossa. De närmsta åren planerar styrelsen att renovera samlingsrum i kvarterslokalen samt byta belysning vid garage.

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningens hus byggdes 1980 på fastigheten Mesosten 2 i Umeå som föreningen innehar med äganderätt.

Fastighetens adress är Hälsogränd 2-16, 20-66 (jämna nr) och Ystarvägen 2-154 (jämna nr) i Umeå. Säte är Umeå kommun. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229). Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: När du kliver in i denna härliga marklägenhet välkomnas du av en rymlig och välkomnande hall. Den ljusa färgsättningen skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och skor, och du får omedelbart en känsla av hemtrevnad.

Vardagsrum: Vardagsrummet är hjärtat av denna bostad och utstrålar en varm och inbjudande atmosfär. Med stora fönster som släpper in dagsljus och ljusa väggar blir detta ett perfekt ställe för avkoppling och umgänge. Den direkta utgången till uteplatsen gör det enkelt att njuta av både inomhus- och utomhusliv.

Kök: Köket är i stilrent och i gott skick, det är funktionellt och modernt. Här kan du utforska dina kulinariska talanger med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. De ljusa färgerna skapar en fräsch atmosfär där du kan laga mat och njuta av måltider i lugn och ro.

Sovrum: Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum som är ljust inredda och inbjudande. Här kan du koppla av och återhämta dig i bekväma omgivningar.

Badrum: Badrummet är fräscht och praktiskt med moderna ytskikt. Här hittar du inte bara en bekväm dusch eller badkar utan även tvättmöjligheter för ökad bekvämlighet. Ett ställe att börja dagen fräscht och avsluta den avslappnat.

Denna 3:a på markplan erbjuder en välkomnande atmosfär och är perfekt för dig som värdesätter trivsel och funktionell design. Med två sovrum, ett separat kök och en mysig vardagsrum med utgång till en privat uteplats, finns här gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Ljusa färger och fräscha ytskikt i hela lägenheten skapar en känsla av hemtrevnad

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare