Såld Nyproducerad 1,5-rummare.

Skärvstensgatan 36

Mariehöjd

Nyproducerad 1,5-rummare.

Välkommen till ditt nya hem i denna nyligen producerade 1,5-rumslägenhet, där du blir den allra första att sätta din prägel! Här möts du av ett modernt Marbodalkök, känt för sin stilrena design och högkvalitativa utförande. Köket är inte bara funktionellt utan ger även en känsla av elegans till ditt vardagsliv.
Golven pryds av vacker och hållbar yta som skapar en enhetlig och behaglig atmosfär i hela lägenheten. Det helkaklade badrummet är en pärla med moderna bekvämligheter och ger en känsla av lyx och avkoppling. Här finns även en egen tvättmaskin för bekvämlighetens skull, vilket gör vardagen ännu smidigare.
Slå dig ner och njut av solen på din inglasade balkong i söderläge, där du kan njuta av ljuset och värmen året runt. Här har du en privat oas att koppla av i, perfekt för avkopplande stunder eller sociala tillställningar med vänner och familj.
Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att bo, utan en plats att trivas och skapa minnen. Var den första att kalla detta för ditt hem och upplev en harmonisk livsstil i en nyproducerad bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen hem

Fakta

Adress:
Skärvstensgatan 36
Område:
Mariehöjd, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
09  /  1202
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.5008%
Andelstal avgift:
1.5008%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2023
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Kallvatten, Kabel-TV, Internet, IP-telefoni
Ej inkluderat i avgift:
Varmvatten, El
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Mariehöjd 7
769640-2739
Ja

Om föreningen

Allmänt om föreningenHSB Brf Mariehöjd 7 i Umeå är en äkta bostadsrättsförening. Nybyggnad av 47 bostadsrättslägenheter i 7 plan som påbörjats april 2021 på fastigheten Skärvstenen 8 i Umeå. Ekonomisk förvaltare är HSB Norr.

MÅNADSAVGIFTEN
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Tillkommer gör kostnaden för hushållsel samt varmvatten. I varje lägenhet finns en undermätare och respektive bostadsrättshavare debiteras av bostadsrättsföreningen för sin förbrukning.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Avtal med Telenor. I avtalet ingår ett basutbud för TV,
bredband med internethastighet på 500/500.
Bostadsrättshavare i Brf Mariehöjd 7 blir debiterad
motsvarande 209 kr/månad.

PARKERING
Hyra för bilplats med motorvärmare i kallgarage är 700 kr/plats och månad. Det finns totalt 21 bilplatser för lägenhetsnummer 1-47 i brf Mariehöjd 7.

Separat kö till parkeringsplatserna. Under väntan på en parkeringsplats med långtidskontrakt, finns möjlighet att hyra en parkeringsplats med korttidskontrakt (1 mån uppsägning).

Samtliga bilplatser är utrustade med tidsstyrda motorvärmaruttag, med effekt ca 1300 W(6 Amp). För tillträde till garaget via porten krävs en fjärrdosa. Deposition för fjärrdosan är 500 kr, en kostnad som återbetalas när dosan returneras.

ÖVRIGT
Som boende i brf Mariehöjd 7 kommer du kunna nyttja övernattningsrummet/styrelserummet i grannföreningen Mariehöjd 6, 200 kr/dygn, en fin fördel om du exempelvis har långväga övernattande gäster.

Beskrivning

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare