Properties & Partners Solig lägenhet i markplan med egen ingång!

Kavaljersvägen 14E

Umedalen

Solig lägenhet i markplan med egen ingång!

Söker du ditt första boende eller är du kanske student? För de studieinriktade är detta hemmet optimalt beläget med en direktbuss till universitetet. Inga mer långa och komplicerade resor – bara en enkel och direkt förbindelse som ger dig mer tid att fokusera på dina studier och mindre tid på att pendla.

Denna fantastiska tvåa i markplan erbjuder inte bara en oemotståndlig dos av naturligt ljus, utan också en egen ingång för den perfekta mixen av bekvämlighet och exklusivitet.

Med en öppen och luftig planlösning blir detta ditt eget personliga paradis. Köket är smakfullt utformat med moderna apparater och fina arbetsytor för den som älskar att laga mat. Vardagsrummet är inbjudande och perfekt för både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Altanen erbjuder sol hela dagen. Här finns även gott om plats för grillkvällar och sommarfester med nära och kära. Sovrummet är en fristad av lugn och komfort, hallen har fint ljusinsläpp och gott om förvaring i garderober och badrummet är stilrent med tidlösa materialval och egen kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

För den som är i behov av goda kommunikationer finns det en tät busstrafik som tar dig till både city och universitetet. Detta gör att du enkelt kan ta dig runt i staden utan att vara beroende av bil.
Dessutom finns en matbutik och Klockarbäckens handelsområde inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta tillvara på ditt dagliga behov av matvaror och andra nödvändigheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och naturintensiv livsstil med bekväma kommunikationer och nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. En möjlighet att förena det bästa av både inomhuskomfort och naturnära äventyr. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt eget!

Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev detta fantastiska hem med egna ögon. Välkommen till din framtida oas!


VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Kavaljersvägen 14E
Område:
Umedalen, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå landsförs.
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.2472%
Andelstal avgift:
2.2472%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Ja i markplan vid entrén
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel TV & bredband
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel & p-plats
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Ja, eventuell höjning på 6,5 % vid årsskiftet.

Energideklaration

Utförd
2021-09-07
E
105 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
1 908 kr/år
1 908 kr/år
Hushållsel är beräknad årsförbrukning på 1760 kWh. September månad hade nuvarande ägare en kostnad på 159kr.

Förening

RB BRF Kavaljeren
769628-8559
Ja

Föreningsinformation

FÖRENING
Brf Kavaljeren i Umeå
Organisationsform
Bostadsrätt
Organisationsnummer769628-8559
Gatuadress Kavaljersvägen
Äkta föreningÄkta

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Föreningen förfogar över 44 st lägenheter belägna på fastigheten Operetten 37. Fastigheten bebyggdes 2015-2016 och består av 4 flerbostadshus. Adress: Kavaljersgatan 10-16, 903 64 Umeå.

Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen.
Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.
Inga avgiftsändringar eller större projekt är planerat i nuläget.

GÅRDEN
Föreningen har en grillplats, mindre grönytor med lite buskar, växter och träd.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via Telenor. Ingår i månadsavgiften.
Internetleverantör är Banhof 1000/1000 Mbit. Ingår i avgiften.

TVÄTTSTUGA
Finns ej, tvättmaskin i varje lägenhet.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inga gemensamhetsutrymmen.

PARKERING
Carportar kostar 450:-/mån. Separat kö.
MV-plats kostar 350:-/mån. Finns lediga MV-platser. enligt Riksbyggen 2023-11-01


ÖVRIGT
Förråd i anslutning till lägenheterna. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen samt ansvarsförsäkring för styrelsen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välplanerad hall med gott om plats för skor och att hänga av sig ytterkläderna. Inre hallen har garderob med skjutdörrar som slukar ytterligare förvaring. Fönster och ljusinsläpp i dörr och ett praktiskt klinker på golvet. 

Kök / Vardagsrum
Köket är smakfullt utformat med gott om förvaring och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin samt köksfläkt. I en inbjudande öppen planlösning når man vardagsrummet, perfekt för både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Från köket når man altanen i söderläge som erbjuder sol hela dagen. Målade väggar och enhetligt parkettgolv genomgående i lägenheten.

Sovrum
Från hallen når man ett rymligt sovrum som ger plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Målade väggar och enhetligt parkettgolv. 

Badrum
Lägenhetens badrum är inrett i tidlösa färger med en grå våtrummsmatta på golv och vitt kakel. Inredningen består av dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp, wc-stol samt en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. 

Övrigt
Till lägenheten tillhör ett förråd i markplan.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kavaljersvägen 14E

Välj en tid för visning nedan
:
2023-12-14
:
2023-12-12

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kavaljersvägen 14E

Ansvarig fastighetsmäklare

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare