Header image
Såld Modern marklägenhet med stor altan!

Filgränd 4C

Ersboda

Modern marklägenhet med stor altan!

Nu finns chansen på denna fantastiskt rymliga 3:a i markplan med stor trädäckad altan som fångar solens timmar från morgon till kväll.

Lägenheten har en modern öppen planlösning i original men här har man låtit uppföra en praktisk vägg perfekt för att få plats för tv:n på ett optimalt sätt men ändå behålla den öppna luftiga känslan. Luftig hall med plats för att hänga av ytterkläder och vidare förvaring i anslutande klädkammare, badrum med egen tvättdel, stort kök med plats för stora matgruppen, vardagsrum samt två rymliga sovrum med ytterligare en klädkammare placerad mellan dessa sovrum. Utöver detta finns ett kallförråd på entrésidan som är ca 7 kvm.

Fakta

Adress:
Filgränd 4C
Område:
Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
302631001-0612  /  1105
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.77260%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
TV via Telenor och bredband Umeå Energi.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet & parkering m. el
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

RB BRF Glaset i Umeå
769630-9769
Ja

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
RB Brf Glaset i Umeå är en bostadsrättsförening som förfogar över 34 st lägenheter belägna på adress Filgränd 2-12. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften kommer att höjas med 10% f o m 1/4 2023 och en höjning med 7% f o m 1/6 2023, enligt ordförande 2023-02-23.

BYGGNADERNAS SKICK
Husen är i mycket gott skick då de uppfördes 2017-2018.
För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar. Föreningen har haft två vattenskador, utöver det har inga händelser inträffat som påverkar föreningens ekonomi.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningens byggnader är byggda 2017-2018 och i dagsläget är det inga underhåll planerade. Det är 4 st laddboxar för elbil installerade (ej snabbladdare) som medlem kan man ha ett kort för att ladda på dessa platser mot kostnad.

GÅRDEN
På föreningens mark finns det en mindre lekpark, grillplats och pallkragar för odling samt grönytor.

TVÄTTSTUGA
I denna förening så har alla lägenheter sin egen tvättmaskin och torktumlare och en gemensam tvättstuga finns ej.

TV OCH BREDBAND
Kanalpaketet T-1 Bas via Telenor analogt, ingår i avgiften.
Ansluten till fiber med hastighet 100 Mbit/s via Umeå Energi.
Internetaccess från tjänsteleverantören A3, ingår i avgiften.

PARKERING
Radhusen har en egen carportplats och lägenheterna har en egen parkering med stolpe (ström ingår i avgiften). Det finns fler parkeringsplatser och för tillfället är det ingen kö. 2023-02-23.

NÄROMRÅDE
RB Brf Glaset i Umeå ligger i ett lugnt och naturnära område med närhet till matbutiker, stort handelsområde med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare. Bra bussförbindelser finns. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus.

ÖVRIGT
Uppgifterna ovan är hämtade av berörd förening 2023-02-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och luftig hall som ger plats för avhängning samt förvaring i klädkammaren i anslutning. Ljusa väggar och ett parkettgolv som flyter enhetligt genom lägenheten.  

Badrum
Praktiskt badrum med egen tvättdel. Dusch med vikbara duschväggar, infällt handfat med skåp under och bänkskiva som fortsätter över tvättmaskinen och torktumlaren samt wc-stol. Våtrumsskiva på väggarna och matta på golvet. Fönster för ljusinsläpp och spotlights i taket. Här finns även FTX-anläggningen.  

Kök
Vitt vinkelkök från Vedum med gott om förvaring. Maskinparken består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och ugn samt fläktkåpa. Vitt stänkskydd och en grå laminatskiva bryter av. Här finns plats för den större matgruppen. Ljusa väggar och ekparkett på golvet.  

Vardagsrum
Vardagsrummet har det skärmats av med en praktisk vägg med nisch som blev en given plats för tv:n och gav lägenheten en egen touch utan att tumma på den öppna luftiga känslan. Ljusa väggar och parkettgolvet som fint löper genom hela lägenheten. Här finns fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till den rymliga altanen där man kan fånga soltimmar från morgon till kväll.  

Sovrum
Det finns två sovrum med en klädkammare mellan. Båda sovrummen är rymliga och har målade väggar och ekparkett på golvet.  

Övrigt
Denna lägenhet har installerat smart belysning (Plejd) som kan styras från app eller knapp. Det är även utbytt till Yale doorman istället för nycklar till ytterdörren. Altanen har infälld belysning, markis ovan fönstret vid stora sovrummet samt infravärme. Bra att veta är att det ingår ett kallförråd till lägenheten som är placerad i anslutning på entréplan på framsidan av lägenheten. Parkeringsplats med elstolpe ingår i avgiften och följer med lägenheten.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Bilder