Header image
Properties & Partners Elegant villa med fantastisk trädgård!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Skogsbackavägen 18

Röbäck

Elegant villa med fantastisk trädgård!


Välkommen till denna fantastiska villa i två plan, belägen i det idylliska området Röbäck. Med en generös boyta på 178 kvadratmeter och en takhöjd på imponerande 2,70 meter, erbjuder detta hem en rymlig och luftig känsla genom hela bostaden.

Villan har en öppen och mycket tilltalande planlösning som kombinerar vardagsrum, kök och matplats på ett harmoniskt sätt. Det stora vardagsrummet är perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar, med plats för en mysig soffhörna samt en stor matplats för middagar med vänner och familj. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och välkomnande atmosfär.

Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här kan du laga mat och samtidigt vara delaktig i samtal och aktiviteter i de angränsande sällskapsytorna. Matplatsen ligger i direkt anslutning till köket och rymmer ett stort matbord där hela familjen kan samlas.

Den stora hallen ger ett imponerande första intryck och har gott om plats för ytterkläder och skor. Groventrén är utrustad med ett badrum, vilket gör det bekvämt att komma in och fräscha upp sig efter en dag utomhus. Här finns även en separat tvättstuga med moderna tvätt- och torkmöjligheter, vilket underlättar vardagens bestyr.

På övervåningen möts du av ett rymligt allrum med utgång till en balkong som har utsikt över den vackra trädgården. Här finns fyra rymliga sovrum, perfekta för familjen eller som gästrum och kontor. Det stora badrummet på övervåningen är utrustat med ett hörnbadkar och en bastu, vilket ger en lyxig känsla av hemmaspa.

Den stora och rymliga trädgården är prydd med fina planteringar och erbjuder många möjligheter för avkoppling och umgänge. Här finns en rymlig altan för middagar och grillkvällar, ett separat altandäck med jacuzzi för avkoppling samt ett stort och rymligt dubbelgarage om 70 kvm med carport och förråd.

Detta hus i Röbäck erbjuder allt du kan önska dig av ett modernt familjehem. Med sin genomtänkta planlösning, generösa ytor och ljusa interiör är det en plats där hela familjen kan trivas och växa. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad – varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Skogsbackavägen 18
Område:
Röbäck
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
RÖBÄCK 10:27
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plansvilla
Byggnadsår:
2005
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Jordvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
3 013 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 287 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 300 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 2 708 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2005
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2024-03-05
C
89 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
25 000 kr/år
8 966 kr/år
2 500 kr/år
3 767 kr/år
5 219 kr/år
45 452 kr/år
9 525 kr/år

Beskrivning

Omgivning

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet. Hela området består av marknära bostäder bestående av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt.

Röbäcksskolan F-6, är en av Umeå kommuns äldsta skolor som fortfarande är i bruk. Den byggdes 1893 och har efter hand anpassats till dagens skol- och fritidsverksamhet. Skolan är belägen i den gamla delen av Röbäcks by, med en lantlig atmosfär.

Det finns en till F-6 skola: Linblommans skola som ligger 4km söder om Umeå i en gammal jordbruksbygd, där några nya bostadsområden har vuxit upp. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a nya fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. Ny fin idrotsshall, kontstgräsplan och Elofsonhallen finns också här.

Linneaskolan 7-9 skola. Linneaskolan är en tvåparallellig 7-9-skola i Röbäck i ett naturskönt område strax söder om Umeå. Skolan är fysiskt sammanbyggd med Linblomman F-6.

Närservice

Här finns daghem, skolor, el-ljusspår, motionshall och livsmedelsbutik, pizzeria samt Glödheta Glashytta som har funnits i Röbäck sedan hösten 1994.

Kommunikation

Det är bra förbindelser med kollektivtrafik och det tar cirka 20 min att cykla in till Umeå centrum.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning UMEÅ RÖBÄCK GA:13
GA1

Servitut

Avtalsservitut markvärmekollektor, Förmån
2480IM-10/10196 - 1, 2010-06-01

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 3 013 000 kr
Mark, totalt värde: 1 287 000 kr ().
Summavärde: 4 300 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2005
Värdeår: 2005

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Skogsbackavägen 18

Välj en tid för visning nedan
:
2024-07-21
:
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Skogsbackavägen 18

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare