Såld Fantastisk villa med stor tomt i barnvänligt kvarter!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Klubbenvägen 12

Yttersjö

Fantastisk villa med stor tomt i barnvänligt kvarter!

Välkommen till en nybyggd (2017) villa på en stor tomt med fantastiskt läge i kvarteret. Här finns paradiset för barnen med en trädkoja och linbana utöver det vanliga, stor plan gräsmatta för lek och spring samt gångavstånd till privat strand. Entréplan erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med värmande kamin, groventré/tvättstuga, sovrum, klädkammare och badrum. På övre plan finns 3 sovrum, klädkammare, badrum och allrum med fantastiska takfönster.

Här bor man med bara några minuters promenad från en avskild mindre privat strand, skoterleden ca 100 meter bort och skidspår. Förskola finns (kommunal och ideell) i Yttersjö och några kilometer bort i Kasamark finns skola F-6. Kvarteret består av många barnfamiljer och med en kort bit med bilen når man Umeå.


Fakta

Adress:
Klubbenvägen 12
Område:
Yttersjö, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
KLUBBEN 3:13
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2017
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas + 2-glas "isolerglas" i takfönster
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Område

Yttersjö
Yttersjö är en by i Umeå kommun som ligger ca 16km väster om Umeå centrum. Byn har en aktiv fritidsförening, byn har fritids med förskola (en kommunal förskola och en ideell), grundskola upp till klass 6 finns i Kasamark några kilometer bort (F-6). Yttersjö klassas som en tätort till Umeå men "byakänslan" finns kvar. Via fritidsföreningen finns möjlighet att hyra lokalen ”Holken” som ligger precis vid en av badstränderna.

Rumsbeskrivning


Hall
Välkomnande hall med praktisk klinkergolv med vattenburen golvvärme som löper vidare i husets entréplan. Här finns plats för att hänga av ytterkläder samt vidare förvaring i garderob med skjutdörrar i spegelglas.  

Kök / Vardagsrum
Husets hjärta, ljust och öppet mellan kök och vardagsrum med stora glaspartier från golv till tak ger otroligt ljus och utsikt mot den stora bakgården. Köket går i lantlig stil med bra förvaring i skåp, social köksö och en braskamin i gjutjärn pryder mitten av rummet. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll, fläkt, inbyggnads- ugn och mikro, samt integrerad diskmaskin. Plats för den stora matgruppen. Rumsavskiljare mellan matplats och vardagsrum gör att man får rum i rum känslan och skärmar av utan att stänga ute dagsljuset. Här finns gott om plats för soffgrupp och mediamöbeln. Ljusa väggar och vitpigmenterat ekgolv. Från vardagsrummet når man baksidan och den stora altanen i vinkel med rejäl pergola som bjuder in till stora middagsbjudningar. 


Sovrum
På bottenvåningen finns ett större sovrum med fönster i två väderstreck och gott om plats för annat möblemang. Målade väggar och vitpigmenterat ekgolv.  

Badrum
Här finns dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod och spegel ovan samt WC-stol. Kakel och klinker klär ytskikten.  

Groventrén
Direkt till vänster från huvudentrén finns tvättstugan med värmepannan. Här finns även en ytterdörr som kan användas som groventré.Tvättmaskin och torktumlare med bänk och skåp ovan. Samt värmepannan finns här. Ljusa väggar och ett praktiskt klinkergolv. Utanför groventré är det förberett med stolpar för ett entrétak samt balkong till sovrummet ovan.  

Klädkammare
På entréplan finns även en klädkammare samt bra förvaringsmöjligheter under trappan.  

Övre plan
Här möts vi av ett allrum med två magiska takfönster som ger rummet ett otroligt ljus. Plats för soffor, tv-möbel och annat möblemang. Ljusa väggar och ett vitpigmenterat ekgolv på övre plan.  

Sovrum
På övre plan finns det 3 sovrum varav det ena har en integrerad walk-in-closet samt balkongdörr.

Badrum
Stort badrum med bubbelbadkar, WC-stol, kommod med dubbla handfat samt spegel ovan och ett vägghängt skåp för ytterligare förvaring. Kakel och klinker klär ytskikten med golvvärme (el).  

Klädkammare
Direkt när man kommer upp för trappan finns ytterligare en klädkammare.    

 

 

Utemiljön
Här har vi en utemiljö utöver det vanliga. En utfylld tomt på baksidan av huset för att få en stor och plan gräsmatta, en linbana med ordentlig plattform (här kan vuxna åka med barnen) , drömlik trädkoja, stor trall i vinkel runt huset med en fantastisk pergola. Tomten har ett fint läge i kvarteret. På framsidan av huset är tomten grovplanerad och det står en friggebod som är varmbonad vid entrén. Det är även förberett för ett trippelgarage med carport på framsidan. Markarbetet är utfört och förberett för vatten, avlopp samt elförsörjning. Bygglovet beviljades 2022. Man har även rätt till båtplats i Bjännsjön. Direkt nedanför fastigheten finns hjortronmyr och kantareller.    

Närområden
En kort promenad från huset när man en privat mindre strand och går man lite längre så kommer man till en större badplats med brygga, kiosk (sommartid) och mindre lekplats.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder