Properties & Partners

Hissjö - Umeå


Hissjö 233


Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Hissjö 233

Hissjö

Fantastisk villa med dubbelgarage i barnvänliga Hissjö!

Med bara 15 min från Umeå centrum finns barnvänliga Hissjö och denna villa som rymmer den större familjen! På en grönskande stor tomt med plats för lek och spring, härliga grillkvällar och dopp i poolen finns denna villa som har 4 sovrum med möjlighet till 5. Entréplan erbjuder rymligt renoverat kök, vardagsrum med kamin och utgång till den fantastiska baksidan, två sovrum, badrum, praktisk tvättstuga med ingång till dubbelgaraget som sitter vägg i vägg med huset. På övre plan finns det 2 sovrum (möjlighet till 3), allrum med takkupa och ett badrum. Bara några minuters gångväg till närmsta busshållsplats, mataffär, barnomsorg och med en kort bit med bilen når man Umeå centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor.

Fakta

Adress:
Hissjö 233
Område:
Hissjö, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Ej angiven
Fastighetsbeteckning:
HISSJÖN 5:34
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2003
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2+1-glasfönster med isolerkassetter
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump, luft-luftvärmepump, braskamin
Ventilation:
Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 289 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
783 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 072 000 kr
Bef. pantbrev:
3st om 1 845 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2005
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2022-10-06
E
127 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
27 000 kr/år
8 400 kr/år
1 440 kr/år
4 103 kr/år
3 600 kr/år
44 543 kr/år
Hushållsel och uppvärmning är under samma post. 18000 kWh senaste 12 månaderna. Övrigt = internet.
9 287 kr/år

Beskrivning

Område

HISSJÖ
Hissjö ör en ung levande by med väldigt mycket barnfamiljer. Här finns en välsorterad Ica-butik, dagbarnvårdare, förskola och skola F-6 .

Det finns en konstgräsplan, badstrand med sommaröppet café, innebandy, beachvolley, paddelbana, tennisplan, elljusspår, ishockeyrink samt en klubbstuga med duschar, bastu och festlokal, skoterleder och fina strövområden nära Tavelsjöleden. 

Byaföreningen är aktiv och anordnar olika aktiviteter och tillställningar som brukar vara välbesökta.

Att ta sig till och från stan (Umeå) är enkelt. 10-15 min med bil och bussarna går löpande över dagen. Kvälls- och nattbuss finns. Det planeras för ett bygge av cykelbana in till stan 2024. 

 

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
Välkomnande luftig hall med plats för att hänga av ytterkläder samt utrymme för ytterligare förvaring. Ljusa väggar och ett mörkt klinkergolv med praktisk golvvärme(el). 
Kök
Renoverat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Laminatskiva med matchande stänkskydd ovan. Maskinparken består av induktionshäll, inbygd micro och ugn, integrerad diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl och frys. Stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp. Ljus färgsättning på väggarna och ett praktiskt vinylgolv.
Tvättstuga
Från köket når man den praktiska tvättstugan/groventrén som har bra med förvaring i skåp och praktisk bänk för att vika tvätt. Torkskåp och tvättmaskin med bänk ovan samt praktisk ho. Här finns även värmepannan och ingång till garaget. 
Badrum
Ljust badrum med badkar, kommod med förvaring och spegelskåp ovan samt ett linneskåp. Fönster för ljusinsläpp och våtrumsmatta på golv och ljus våtrumstapet på väggar. 
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fin braskamin. Här finns plats för den stora soffan, mediamöbel och annat möblemang. Utgång till altanen som leder ut till baksidan och den stora tomten. Ljusa väggar och vinylgolv. 
Sovrum 
På entréplan finns det två sovrum varav det större har utgång till den stora altanen det andra används idag som en walk-in closet. 

Övre plan
Allrum
När vi kommer upp på övre plan möts vi av det ljusa allrummet som har fint ljusinsläpp från takkupan. Här finns plats för tv hörna samt kontor/pysselhörna. Ljusa väggar och ett fint trägolv. 
Sovrum
Till vänster om allrummet finns ett stort sovrum som kan delas av till två vid behov. Till höger om trappen så finns det  ytterligare ett sovrum. Enhetligt trägolv på övre plan.
Badrum
Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns dusch med vikbara duschväggar, kommod med förvaring och spegelskåp ovan samt WC-stol. 
Garaget 
Dubbelgarage med luft/luftvärmepump. Här finns plats för både förvaring och hobbyverksamhet. Tillgång till garaget får man genom tvättstugan från huset eller genom en entrédörr från utsidan. 

Utemiljön
Fin grönskande trädgård med fantastisk altan som inrymmer ovanmark pool, skärmtak med plats för matgrupp, utekök och gott om plats för möblemang. Perfekt placerad efter solens alla timmar. Framsidan har buskar och träd samt en aroniahäck ramar in hela fastigheten. Uppvärmt dubbelgarage med uppfart som ger plats för flertalet bilar. Baksidan har en stor plan gräsyta som bjuder in till bollspel och plats för studsmattan samt två förråd en i trä på 15 kvm och ett flyttbart i plåt på 10 kvm. 

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Hissjö 233

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Hissjö 233

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare
076-226 76 11