Såld Charmig 3:a på populär adress med fantastisk utsikt!

Skogsbrynet 2

Haga

Charmig 3:a på populär adress med fantastisk utsikt!

Välkommen till Skogsbrynet 2 och denna pärla med fri utsikt mot stan! Denna idag 3:a på 74 kvm är ursprungligen en 4 rum och kök, här finns chansen att sätta sin egen prägel! Idag är det ett ljust och rymligt kök med direkt anslutning till den renoverade och inglasade balkongen med fri utsikt mot stan, 2 sovrum varav ett med inbyggda garderober, rymligt vardagsrum och badrum med kakel och klinker.

På Skogsbrynet bor du i en populär förening på en attraktiv adress. Närheten till naturen och stadens puls är den optimala kombinationen.

Fakta

Adress:
Skogsbrynet 2
Område:
Haga, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
302918001-0077
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.67590%
Andelstal avgift:
0.67590%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1962
Fönster:
2+1 glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Förråd i entréplan
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet & balkongtillägg.
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

RB BRF Skogsbrynet Umeå
794000-1808
Ja

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus hall med inbyggd garderob och ytterligare plats för att hänga av ytterkläderna. Ljusa väggar och en ljus plastmatta på golvet.  

Kök
När man kliver in i köket möts man av ett ljust och öppet rum och blicken dras direkt vidare mot balkongen som har den fantastiska utsikten mot stan. Köket har bra med förvaring o flertalet skåp. Maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, spishäll med ugn samt fläkt. Köket är av äldre standard. Köket har öppnats upp och idag har man matplatsen där det tidigare fanns ett till sovrum. Ljus tapet på väggarna och en plastmatta på golvet.  

Sovrum 1
Från köket når man ett sovrum med samma fantastiska utsikt och en vägg med inbyggda garderober. Ljus tapet och ett klickgolv.  

Sovrum 2
Detta sovrum når man från hallen och fönstret är med utsikt mot skogen. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med insynsfritt läge mot skogen. Parkettgolv och ljus tapet på väggarna.  

Badrum
Här har vi ett badrum som är förberett för tvättmaskin, inredningen består av spegelskåp, tvättställ, dusch samt WC-stol. Kakel och klinker klär ytskikten.  

Balkong
Renoverad och utbyggd balkong med inglasning och en ombonande heltäckningsmatta. Plats för möblemang. Här har man fri utsikt mot stan!

Övrigt
Lägenheten är registrerad som 4 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning, denna lägenhet har man öppnat upp väggen mellan kök och ett av sovrummen för att få ett större kök med möjlighet till stor matgrupp och nyttjas idag som en 3 rum och kök. Det tillhör ett förråd i bottenplan till lägenheten. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder