Header image
Såld Stilsäker och hemtrevlig 3:A med två härliga balkonger!

Alfens allé 21

Tomtebo

Stilsäker och hemtrevlig 3:A med två härliga balkonger!

Välkommen till Alfens allé 21 och denna trerummare med två stora uteplatser i olika väderstreck!

Denna lägenhet är i absolut toppskick. En underbar bostad som erbjuder stilrena materialval och som genomsyras av fint ljus, en generös takhöjd, väl tilltagna öppna & sociala ytor. Bostaden är optimalt planerad med fönster i 2 väderstreck, 2 balkonger varav en är 12 kvm & inglasad och den ena har magisk kvällssol, lättmöblerade rum och behagligt ljusinsläpp. Här erbjuds tidlösa tillval som gör bostaden än mer komplett.

En lägenhet att trivas i!

Fakta

Adress:
Alfens allé 21
Område:
Tomtebo, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
46  /  1301
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.5183 %%
Andelstal avgift:
1.5183%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2015-2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
Viasat / A3
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och internet.
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Lyckoslanten
Ja
Nej

Om förening

BRF Lyckoslanten i Umeå är en äkta bostadsrättsförening med 71 lägenheter i Umeå. Föreningen bildades år 2014 och har fått betyget B för år 2018

Brf Lyckoslanten är en bostadsrättsförening med hus byggda 2015 & 2016.

Det finns 71 st lägenheter i föreningen som består av både två- och fyrvåningshus, två våningshusen har egen solterrass på ca 23 kvm eller uteplats, medans fyrvåningshusen har 1-2 st balkonger per lägenhet

Föreningen äger tillsammans stor gemensam gräsyta med lekplats, en sittgrupp och grill.

Området ligger nära Nydalasjön, samt cykelavstånd till Universitetet och NUS. Det är ca 3-4 minuters gångavstånd till närmsta busshållplats där bussarna går ofta.

Parkering:
Önskar man parkering vänder man sig till HSB. I mån av plats kan man hyra en andra parkering på korttidskontrakt. Lyktvägen har förutbestämda parkeringar och måste avsägas om man ej vill ha dessa. Alfens Allé får ansöka parkering, vanlig plats eller carport.

Tv & Telefoni:
Brf Lyckoslanten är ansluten till stadsnätet som ägs av Ume.net. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal på IP-telefoni/bredband/TV. IP-telefoni och bredband levereras av A3 med en hastighet på 100/100Mbit/s. TV tjänsterna levereras av Viasat. Dessa tre tjänster ingår i månadsavgiften.

Gällande IP-telefoni tillkommer abonnemangsavgift samt samtalsavgifter. Det är själva nätanslutningen som ingår i månadsavgiften.

TV-boxen och tillhörande kort tillhör lägenheten och ska därmed lämnas kvar vid eventuell försäljning.

Under hösten 2020 kommer det ske förändringar gällande TV och internet. Mer information kommer...

För mer information: https://www.brf-lyckoslanten.se/

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall/ Balkong: Hur trevligt är det inte när det första man mötas då man kliver in i bostaden är en stor inglasad balkong, och dessutom i otroligt söderläge? Golvet har klätts med ett trägolv vilket skapar en härlig uteplatskänsla. På balkongen finns gott om plats för balkongmöbel och yta för avhängning av ytterkläder. Väl inne i lägenheten möts ni av ett trendigt hem med industri inspirerade detaljer, tilltagen takhöjd och ljusinsläpp från 2 olika väderstreck!

Vardagsrum: Det rymliga och sociala vardagsrummet upplevs extra luftigt tack vare sin generösa takhöjd. Här ryms både soffgrupp, TV-möbel och matplats. Fina ljusinsläpp från stora fönster. På golvet ligger ett ekparkett som är genomgående i hela hemmet med undantag för badrum. 

Kök: Parallellt kök med vita skåpluckor som brytas av mot den gråa bänkskivan. Här finns gott om arbetsyta samt förvaring. Maskinellt är köket utrustat med fullstor kyl och frys, ugn med spis, fläkt och diskmaskin.

Sovrum 1: I anslutning till köket nås bostadens första sovrum. Fin ekparkett samt vitmålade väggar. Härifrån nås även lägenhetens andra balkong med perfekt kvällssol att avnjuta middagen på. Möjlighet till klädförvaring via rummets garderob.

Sovrum 2: Det andra sovrummet nås både från det första sovrummet och från den inre hallen. Sovrum med goda möjligheter till klädförvaring via rummets garderober. God yta för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Cementfärgen på väggar ger rummet ett harmoniskt och lugnande intryck! 

Badrum: Ett fräscht helkaklat badrum med behaglig golvvärme. Tvättmöjligheter via tvättmaskin samt torktumlare med överskåp praktiskt placerade ovanför. Försett med duschhörna med glasväggar, toastol samt handfat & spegel.

Vidare i den inre hallen återfinns även en praktisk klädkammare för extra förvaring. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder