Såld Enplansvilla i familjevänligt område!

Skymningsvägen 4

Enplansvilla i familjevänligt område!

Kör upp på den asfalterade uppfarten med carport med plats för två bilar och upptäck det perfekta hemmet för dig och din familj på en lugn och familjevänlig gata! Med 145 kvm boyta finns det gott om utrymme för både familj och vänner. Villan är i genomgående bra skicka med en väl genomtänkt planlösning som passar alla behov. Kvadratmetrarna fördelar sig ett stort kök, vardagsrum, 4–5 sovrum och 2 badrum.
På husets skyddade baksida finns ett väl tilltaget uterum och en stenlagd uteplats som är perfekt för att njuta av sommardagarna. Trädgården är en riktig dröm med generösa ytor att nyttja för både odling för den i familjen med grönafingrar och lek & bus för familjens yngre medlemmar.

Fakta

Adress:
Skymningsvägen 4
Kommun:
Vännäs
Fastighetsbeteckning:
MÅNADEN 8
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1984
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
El (vattenburen). Luftvärmepannan CTC Master 103-9L
Ventilation:
Ventilation i samband med pannan
Fasad:
Trä
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betong
Badrum:
2 st
Allmänt skick:
Normalt

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 203 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
197 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 400 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 721 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1984
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Driftkostnad

33 000 kr/år
4 475 kr/år
2 555 kr/år
4 300 kr/år
44 330 kr/år
Renhållning: Grundavgift villa: 814 kr/år Fast avgift 190 liters kärl, restavfall: 596,75 kr/år Viktavgift för 260 kg slängda sopor de senaste 12 månaderna: 754 kr (viktavgiften är 2,90 kr/kg) Fast avgift 140 liters kärl, matavfall: 390,50 kr/år Viktavgift för matavfall: Kunden har inte slängt någon mat, men viktavgiften är 1,45 kr/kg Vatten och Avlopp: Fast avgift Vatten och avlopp: 3 464,80 kr/år Rörlig avgift utifrån kundens beräknade årsförbrukning på 47 m3: 1 010,50 kr (21,50 kr/m3) I värmen är även hushållselen inräknad.
9 287 kr/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig huvudentré med praktik plastmatta i ljus ton samt målade väggar. I hallens finns gott om utrymme för avhängning och förvaring.

Vardagsrum/Allrum: Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Här finns en värmande kamin och stora fönsterpartier som ger ljus till rummet. Önskar man så går ena delen att göra om till ytterligare ett sovrum. På golvet ligger ett vinylgolv som är genomgående för större delen av hemmet och väggar klädda i tapet med fondvägg samt trä-innertak.

KÖK: Ett ljust och arbetsvänligt kök med en härlig köksö och med direkt utgång till den härliga baksidan. Köket erbjuder gott om både arbetsytor och förvaring. Klassiskt gråa köksluckor med ram, arbetsbänk i svart laminat som bryter av fint mot stänkskyddet i vitt kakel. Den maskinella utrustningen är kyl, frys, induktionshäll och varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin.

Sovrum: 4 sovrum varav 3 stora och 1 lite mindre. Alla rummen är beklädda med vinylgolv och har väggar som går i grått.

WC/Badrum: Handfat med underskåp, tillhörande spegelskåp, WC och dusch. Våtrumsmatta på golv och vägg i ljusa toner.

WC: Det mindre badrummet som återfinns i anslutning till groventrén är utrustad med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I direkt anslutning till huset når vi även hemmets garage och förråd.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder