Header image
Såld

Järnvägsgatan 9C

Öst på stan

Varmt välkommen in till Järnvägsgatan 9C och denna totalrenoverade trea om hela 85 kvm. När ni kliver in i lägenheten möts ni av ett tidlöst och välplanerat boende. Genomgående mörkgrå parkett som bryter av fint mot de ljusa väggarna!

De 85 kvadratmetrarna fördelar sig över två rymliga & rofyllda sovrum, ett nyrenoverat kök med härliga bänkytor för den som gillar att laga mat samt ett otroligt vardagsrum med gott om plats för vänner och umgänge. Sist men inte minst har vi det helkaklade badrummet med egen tvättmaskin (plats för torktumlare finns också).

Järnvägsgatan 9C bjuder in dig till ett tidlöst, modernt och trivsamt hem med ett av stans absolut bästa lägen! Här bor du ett stenkast från allt du kan tänkas behöva!

VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Järnvägsgatan 9C
Område:
Öst på stan , Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
84721-9C1101  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.64110000%
Andelstal avgift:
2.64110000%
Byggnadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår:
1973 / 1982
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluftssystem
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Arkaden
Inkluderat i avgift:
Vatten, avlopp, TV, Bredband och sopor.
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

Brf Älgoxen
769639-8713
Ja

Renoveringar

Gjorda renoveringar/reparationer Badrum, fönster, dörrar.

Kommande/planerade renoveringar Byte av termostater.

Under uppbyggnad - Underjordiskt garage. Tillgång till 30 platser.

Om föreningen

Mitt i stadens puls ligger Brf Föreningen med sina 104 lägenheter.

Området är en dröm för storstadsälskaren, ett stenkast från gågatan och med nära avstånd till Stortorget. Rakt över gatan finner vi både en ostbutik och ett franskt boulangerie, perfekt för inköpen inför helgens frukost. Flertalet grönskande parker runt om oss som stadsparken och Kungsparken. Vi når snabbt centralstationen och busstorget, perfekt för pendlaren. Busshållplats ligger endast en minut bort och erbjuder goda förbindelser med lokalbussar.

Målsättningen för vår bostadsrättsförening är givetvis att alla skall trivas och känna trygghet och gemenskap i boendet.

Föreningens fastighet, Älgoxen 1, bebyggdes 1971. Föreningen registrerades 2021-04-27 och den ekonomiska planen registrerades 2021-08-06. Fastigheten är belägen på Järnvägsgatan 9 A-D och Sjukhusgatan 2 A-B i Umeå. På fastigheten finns två bostadshus innehållande 39 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 3 lägenheter som upplåts med hyresrätt.

6 st 1 rum och kök

12 st 2 rum och kök

24 st 3 rum och kök

Snabb fakta

Antal lägenheter: 43 st.

Finns det något förråd som tillhör lägenheten? Ja

Finns cykelförråd? Ja.

Är det en äkta bostadsrättsförening? Ja.

Finns en gemensam tvättstuga? 4 stycken i källaren.

Parkering: Under uppbyggnad - Underjordiskt garage. Tillgång till 30 platser. Se hemsida för lediga platser (Brf Älgoxen - hem (brfalgoxen.com))

Parkeringsmöjligheter i området: Datumparkering på gatan utanför.

I föreningens försäkring, ingår bostadsrättstillägg för medlemmarna? Ja.

Planerade avgiftshöjningar (när och %)? Inga planerade.

Vem sköter den ekonomiska förvaltningen? Castor.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Avlång, rymlig hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta garderober längs ena sidan av väggen.

Badrum: Kaklat badrum i tidlösa kulörer. Badrummet är utrustat med toalettstol, kommod, tillhörande spegelskåp med belysning, duschhörna med glasdörrar, tvättmaskin med ovanliggande bänkskiva och överskåp för extra förvaring.

Kök med utgång till balkong: Smakfullt inrett kök med ljusa köksluckor tillsammans med grått kakel som skapar en modern känsla. God förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord samt utgång till balkongen. Maskinell utrustning som häll, fläkt, mikro, ugn, fullstor kyl och frys. 

Vardagsrum: Rummet är trevligt planerat och ger möjlighet till plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matsalsbord. Väggarna är tapetserade i svagt grå ton med diskreta mönster och på golvet ligger ett mörkare parkett som är genomgående genom större delen av hemmet.

Sovrum 1: Första sovrummet av två ligger i anslutning till hallen & köket, ett rum som kan inredas efter just era behov som sovrum, gästrum, lekrum eller varför inte ett arbetsrum?  

Sovrum 2: Det andra sovrummet når ni från bostadens vardagsrum. Bra storlek som rymmer dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Rummet är inrett med garderober. 


Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder