Såld Toppenläge på Umedalen!

Balettgränd 7C

Umedalen

Toppenläge på Umedalen!

På omtyckta Balettgränd presenteras nu en väldisponerad trea om 77.5 kvm. Bo i ett lugnt kvarter helt avskärmad från stress. Utöver det perfekta läget och planlösningen som gör att du kan gå runt i lägenheten erbjuds utmärkt skick samt inte bara en men två härliga uteplatser.

Hemmet bjuder på ett perfekt kök för familjens kock, ett mysigt allrum att samlas i då favorit filmen ska slås på, två rofyllda sovrum, ett generöst badrum med egen tvättstation. Utöver detta bjuder bostaden på två helt magiska uteplatser att njuta av sommarens soliga dagar och ljusa nätter i goda vänners sällskap!

Att ni dessutom bor med närhet till både natur & friluftsliv, skolor, IKSU spa, diverse livsmedelsbutiker och Umeås nyaste handelsområde på Klockarbäcken gör inte saken sämre!

Vet ni vad? Detta är ett hem att uppleva på plats!

Kontakta ansvarig mäklare för din privata visning redan idag!

Fakta

Adress:
Balettgränd 7C
Område:
Umedalen, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
7  /  0421
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
4.89534%
Andelstal avgift:
4.89534%
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Externt förråd utanför bostaden
TV- Internetutbud:
Tele2 (250/250)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och internet
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-02-12
D

Förening

BRF Baletten
769626-8767
Ja

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 2013-09-06. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2014-12-11 och nuvarande stadgar registrerades 2020-04-22. Föreningen har sitt säte i Umeå kommun.

Föreningen äger fastigheten Baletten 20 i Umeå kommun. På fastigheterna finns tre byggnader med 24 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2014. Fastigheternas adress är Balettgränd i Umeå. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Lägenhetsfördelning Standard

  • 1 rum och kök: 4 st.
  • 2 rum och kök: 4 st.
  • 3 rum och kök: 12 st.
  • 4 rum och kök: 4 st.

 

Parkering:
Bilplats med elstolpe: 275kr/mån.

Carport: 400kr/mån.

Två st gästparkeringar finns.

 

Gemensamt soprum och cykelförråd.

Föreningen tillhandahåller 10 st. elbilsplatser. 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Ta trappen upp på Balettgränd 7 för att mötas av den första uteplatsen vid lägenhetens entré, här får du plats för ett härligt möblemang vilket gör det självklart att njuta i morgonsolen.

Ta klivet in i hallen där en behaglig matta möter våra fötter, så mjukt och behagligt! Här finns plats för extra förvaring i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Dessutom har hallen anslutning till lägenhetens alla rum.

Via hallen når du det badrummet. Rummet har vitkaklade väggar som matchar fint mot den mörka våtrumsmattan. Utrustningen består av toalett, kommod, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare – så lyxigt att kunna tvätta direkt i hemmet!

Smakfullt kök med fina luckor, utmärkta arbetsytor och generös förvaring. Att köket har tilltaget fönster, utrymme för stort matbord och direkt anslutning till vardagsrummet ger en hemtrevlig känsla. Utrustning i form av hel kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, ugn, häll och fläkt. Samtlig utrustning är från Siemens.


Sällskapsrum utgör den naturliga samlingsplatsen när vänner är på besök. Detta rum möblerar du efter önskemål och den luftiga ytan tillsammans med det rika ljusflödet gör det enkelt att trivas. Via rummet går du ut på den inbjudande balkongen – med markis såklart (här kan man mysa både soliga och regniga sommardagar)!

Rakt fram från entrén ligger det första sovrummet. Idag används som arbetsrum men som kan användas utifrån just era behov - Sovrum, gästrum, barnrum, plugghörna eller varför inte som hobbyrum? Här finns i alla fall gott om plats för stor säng och annat önskvärt möblemang. Rummet lovar god sömn och har möjlighet till extra garderobsförvaring.

Lägenhetens andra sovrum är även det i tilltagen storlek med plats för dubbelsäng och garderober. Dessutom har rummet lugnande utsikt.

Ett stort plus som vi absolut inte får glömma att nämna är det praktiska förrådet som följer med bostaden och återfinns dessutom mittemot lägenheten! 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare