Såld En pärla på markplan med naturnära läge!

Hinkgränd 84

Ersboda

En pärla på markplan med naturnära läge!

Välkommen till denna fantastiska 4:a belägen på markplan, där harmonin mellan boende och omgivning är fullständig med fina ytsikt som omfamnar denna bostad. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som ger fantastiskt naturligt ljus. Det moderna köket är perfekt för kulinariska äventyr och har matplats invid fönstren. Sovavdelningen inkluderar tre rymliga sovrum samt två badrum för extra bekvämlighet.

Utöver den generösa boytan kommer du även att ha tillgång till trädgården som omger denna markplansbostad. Här kan du odla din egen grönsaksträdgård (möjlighet till kolonilott), slappna av i skuggan under ett parasoll eller ha utomhusmiddagar med vänner under stjärnklar himmel. Extra plus med utomhusförråd på 6,2 kvm, vid entrén. Boendet är också strategiskt beläget med bekväm tillgång till lokala bekvämligheter, shopping, skolor och naturen samt motionsspår.

Fakta

Adress:
Hinkgränd 84
Område:
Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
123280000073  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1,08781%
Andelstal avgift:
1.08781%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1991-1992
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Ja
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV & Internet
Ej inkluderat i avgift:
Hushållsel & p-plats
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Förening

RB BRF Skogsgläntan
716415-3533
Ja
Nej

Föreningen

Föreningen består av 16 bostadshus i två våningar byggda 1991-92, tillsammans 104 lägenheter. Storleken på lägenheterna varierar mellan två-, tre- och fyrrummare samt femrumsradhus i två plan.

Skogsgläntan är känd som en drivande och stabil, ung bostadsrättsförening på stadig frammarsch. Vi var först med att bygga bredband, först i regionen med att starta källsortering och den första föreningen att två gånger bli utsedd till Årets Bostadsrättsförening i regionen, 1997 och 2001. 2003 blev vi också utsedd till Årets Miljöförening.

Miljön på området är unik, husen som är byggda i ring, ramar in ett stycke ursprungligt skogsparti. Fågelholkar sitter i träden lite här och var, en hackspett knackar trumvirvlar, barnen leker och stämningen är varm och familjär grannar emellan.

De planerade underhåll som är på gång är ventilationsbyte (sker just nu), fasadmålning, takbyte. Dock förväntas inte dessa underhåll öka våra skulder. (Ordförande 2023-09-06)

Besök föreningens hemsida https://www.skogsglantanumea.se/

Kvartersgård

Bastu
Stor bastu med dusch, toalett och relaxutrymme. Kylskåp för kalla drycker och stereo för maximal trivsel.

Samlingslokal
Rymlig lokal för ungefär 40 gäster. Stereo med karaokeutrustning, 3D-TV och DVD. Stolar och fällbara bord gör att du kan skräddarsy din sammankomst precis efter behov. Fullt utrustat kök med kyl/frys/diskmaskin och matporslin.

Övernattningsrum
Ett litet rum där dina gäster kan övernatta. I rummet finns ett litet kylskåp och pentry.

 

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning. Anslutande klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Fina ytskikt och golv genomgående i bostaden.

Kök
Fint kök med ljusa luckor. Kakel på väggen ovan bänk. Fräscha vitvaror och det maskinella består utav fullstor kyl och frys, spis med häll, diskmaskin samt spisfläkt. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för stor soffa och mediamöbler. Utgång till altan. 

Uteplats
Rejält byggd uteplats. Här ges möjlighet att avnjuta en måltid eller sitta med en bok i eftermiddag-/kvällssol. 

Sovrum 
Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum. Varav det ena har gott om plats för dubbelsäng samt walk-in-closet.

Badrum
Det finns två badrum i lägenheten. Det ena med duschhörna med draperi, handfat, spegelskåp samt wc. Det andra badrummet har badkar, handfat, spegelskåp samt wc. Båda badrummen har plastmatta på golv och vägg.

Bra att veta
-Extra utomhusförråd 6,2 kvm, vid entrén
-5 Tvättstugor i föreningen
-Enkel hobbyrum/snickeri i kvarteslokaen
- Möjlighet till kolonilott
-Tillgång till p-plats och eller garage

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder