Såld Modern 2:A med inglasad balkong!

Kvarnvägen 3A

Väst på stan

Modern 2:A med inglasad balkong!

Denna charmiga och moderna 2:a på Kvarnvägen i Umeå erbjuder en bekväm och praktisk livsstil.

Med sina 49 kvadratmeter har lägenheten en genomtänkt layout och innehåller alla bekvämligheter för en trivsam vardag. Bostaden kombinerar modern komfort med praktisk design och en härlig inglasad balkong för att skapa det perfekta boendet för dig som söker en bekväm och funktionell bostad i en attraktiv stadsdel.

Läget är oslagbart. Du har Umeälven som granne, vilket innebär att du kan njuta av avkopplande promenader längs strandpromenaden eller koppla av med picknick vid vattnet. Samtidigt har du stadens centrum inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang.

Kontakta ansvarig mäklare för din privata visning redan idag!

Fakta

Adress:
Kvarnvägen 3A
Område:
Väst på stan, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
1103  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.78392 %
Andelstal avgift:
0.78392 %
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Förråd finns
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och internet.
Ej inkluderat i avgift:
El - Individuell Mätning och Debitering
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Förening

RB BRF Västra stranden 1
769633-8974
Ja

Allmänt om föreningen

BRF Västra stranden 1 registrerades år 2017.

Föreningen äger fastigheten Välten 1 i Umeå Kommun. På fastigheten finns totalt två byggnader med 87 lägenheter. Fastighetens adress är Kvarnvägen 3 A-B.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i If Skadeförsäkring AB. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Lägenhetsfördelning:

1 Rum: 2 stycken.

2 Rum: 41 stycken.

3 Rum: 43 stycken.

4 Rum: 1 stycken.

Parkering:


P-platser: 28 st.

Garage: 38 st.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Öppen planlösning: Lägenheten välkomnar dig med en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum i ett luftigt och ljust utrymme. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär och gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.

Kök: Det moderna köket är utrustat med de senaste apparaterna och har generöst med arbetsytor och förvaringsutrymme. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider.

Sovrum: Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för en bekväm dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn.

Badrum: Det kaklade badrummet är stilrent och praktiskt, utrustat med dusch, handfat och toalett. Här finns också kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Inglasad balkong: En av höjdpunkterna i denna lägenhet är den stora inglasade balkongen. Den erbjuder en underbar plats att njuta av frisk luft och ljus året om, oavsett väder.

Övrigt: Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter och en genomtänkt layout som gör den idealisk för singlar, par eller mindre familjer. Ett förråd ingår också, och det finns parkeringsmöjligheter i närheten.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare