Såld Unik 3:a i markplan med uteplats och inglasat uterum!

Sandåkersgatan 2

Sandåkern

Unik 3:a i markplan med uteplats och inglasat uterum!

Välkommen till ditt nya hem på Sandåkern, där bekvämlighet och trivsel går hand i hand! Denna underbara 3:a i markplan är ett drömboende för såväl mindre familjer som par, och kombinationen av modern komfort och naturnära livsstil gör detta till ett eftertraktat hem.

Med sina generösa 76 kvm får du gott om plats att leva och trivas på. Det första som slår dig när du kliver in är den ljusa och öppna planlösningen, som skapar en känsla av rymd och frihet. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus och ger dig utsikt över mysiga omgivningen.
Köket är modernt och stilrent, med högkvalitativa vitvaror och gott om arbetsytor. Här kan du enkelt laga goda måltider och bjuda in vänner och familj till middagar i hemmets hjärta.

Det som verkligen sätter detta hem i en klass för sig är den härliga uteplatsen och det inglasade uterummet. Här kan du njuta av frisk luft och vackra solnedgångar året runt. Uterummet är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster, och uteplatsen ger dig möjlighet att njuta av kvällens solstrålar medans grillen gör sitt jobb!

Lägenheten har två rymliga sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för både arbete och vila. Det stilrena badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och har en avkopplande atmosfär.

Sandåkern är ett populärt område med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du ta härliga promenader i grönskande parker eller snabbt ta dig in till centrum för shopping, restauranger och kultur. Närliggande skolor och dagis gör området idealiskt för familjer.

Fakta

Adress:
Sandåkersgatan 2
Område:
Sandåkern, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
3  /  1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.0897%
Andelstal avgift:
2.0897%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia Triple Play
Ej inkluderat i avgift:
IMD EL & Varmvatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Förening

HSB BRF Utsikten 2
769627-1175
Ja

Parkering

Garageplats: 600 kr/mån.
Garageplats med laddstople (elbil): 775 kr/mån + elförbrukning.

Separat kö till garage.
(Engångskostnad för fjärrdosa 500 kr återbetalas när den återlämnas i brukligt skick).

På föreningens fastigheter finns 49 parkeringsplatser och 4 gästparkeringar

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningens hus byggdes 2015 på fastigheten Veden 1 i Umeå som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Sandåkersgatan 2-8 i Umeå. Säte är Umeå kommun. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229)

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra.

Föreningen har 60 st bostäder.

De senaste åren har föreningen gjort följande underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten 2021 Reparation och installation av avrinningssystem av golv i gemensamt garage

2021 Installerat laddstolpar i gemensamt garage.

2022 - Under året har i samverkan med Utsikten 1 garagets övre plan behandlats för att minska dammbildning. Den stadgeenliga fastighetsbesiktningen genomfördes juni 2022. I samband med fastighetsbesiktningen konstaterades att att inga större åtgärder krävs. Styrelsen uppdaterar årligen sin underhållsplan. De närmsta åren planerar styrelsen att byta ut sanden på lekplatsen samt olja in uteplatserna på markplan.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Vardagsrum och kök: När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett vackert ljusflöde strömmar in genom de stora fönstren och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter som behövs för att laga mat och njuta av måltider. En köksö fungerar som en central samlingspunkt och skapar en naturlig övergång mellan köket och vardagsrummet.

Sovrum: Lägenheten har två mysiga sovrum som erbjuder en avkopplande atmosfär. De stora fönstren i varje sovrum ger tillräckligt med naturligt ljus. Båda sovrummen har gott om plats för önskvärt möblemang.

Badrum: Badrummet är smakfullt inrett med kaklade väggar och golv. Det är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Förråd: I lägenheten finns ett praktiskt förråd där du kan förvara dina ägodelar, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha gott om utrymme.

Uterum och altan: En av de mest attraktiva funktionerna i denna lägenhet är det inglasade uterummet och altanen. Uterummet är en härlig plats att njuta av naturen och årstidernas skiftningar, oavsett väder. Altanen ger dig möjlighet att koppla av utomhus, grilla eller bara njuta av solen. Båda dessa utrymmen är idealiska för att umgås med familj och vänner eller för ensam tid med en bok och en kopp kaffe.

Externt förråd: För extra förvaring finns också ett externt förråd, perfekt för att lagra cyklar, trädgårdsredskap eller andra tillbehör.

Denna 3-rumslägenhet på markplan erbjuder en bekväm och inbjudande livsmiljö med moderna bekvämligheter och fantastiska utomhusutrymmen.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Caroline Kollberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder