Header image
Såld Fantastisk markplanslägenhet med uthyrningsdel

Trattgränd 16

Ersboda

Fantastisk markplanslägenhet med uthyrningsdel

Välkommen till denna rymliga och eleganta femrumslägenhet, med uthyrningsdel, belägen på Ersboda. Med en generös yta om 118 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt blandning av modern bekvämlighet och tidlös charm. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och öppen hall som sedan delar upp lägenheten tre delar. Den stora lägenheten disponeras idag som en trerummare med öppen planlösning och modern design. Stort, renoverat badrum. Kök med köksö och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Den lilla delen utför uthyrningsbar lägenhet. Lägenheten inrymmer eget kök, badrum samt ett rymligt sovrum. Sista delen från hallen har nyttjats som kontor. Det fullt utrustade köket är en kulinarisk dröm med moderna apparater och generöst med arbetsyta. Här kan du utforska din kockkonst medan du njuter av utsikten genom det öppna konceptet som förenar kök och matsal. Denna fina lägenhet är det ultimata valet för dem som söker både komfort och yta. Samtidigt som du kan hålla god ekonomi genom uthyrning av den del som utgör separat lägenhet.

Fakta

Adress:
Trattgränd 16
Område:
Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
37  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.0269%
Andelstal avgift:
1.0269%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1981
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluft
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Finns
TV- Internetutbud:
Tele2 / Bredband2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Gräddosten
716415-1701
Ja

Om föreningen

Gräddosten är en bostadsrättsförening som ligger på Trattgränd nr 2-52 i stadsdelen Ersboda i Umeå.

Gräddosten är en välskött förening som består av ett par mindre och större flerfamiljshus fördelade kring en gård. Ca 100 bostäder finns i området. Kvarterslokal samt övernattningslägenhet finns att hyra för medlemmarna. Det finns lekparker och gott om gröna ytor. I direkt anslutning till föreningen ligger ett stort grönomåde där det alltid pågår aktiviteter, allt ifrån brännboll till golf.

Föreningen jobbar kontinuerligt för att minska förbrukningskostnaderna, el, vatten och uppvärmning, både för föreningens ekonomi, men även för miljöns skull. Föreningen äger sedan 2009 andelar i HSB vind, som ett steg i att värna om miljön på ett aktivt sätt.

Internet

Föreningens bandbredd levereras av Bredband2 med en hastighet av 1gbit.

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Här välkomnas man av en rymlig och inbjudande hall. Markanta färgkombinationer och modern stil ger ett gott intryck från första ögonblicket.

Det fullt utrustade köket lockar till kreativitet med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. En centralt belägen köksö gör matlagningen till en social aktivitet och skapar en naturlig övergång till matsalsdelen, perfekt för gemensamma måltider.

Vardagsrummet är en inbjudande plats att koppla av och underhålla gäster. Stora fönster och en glasdörr öppnar upp till uteplatsen, där du kan njuta av frisk luft och soliga dagar.

De rymliga sovrummen ger lugn och avkoppling, med gott om plats för en dubbelsäng och extra möblemang. Stora fönster släpper in naturligt ljus.

Det imponerande badrummet är kaklat från golv till tak och utrustat med moderna bekvämligheter. Här finns en bekväm tvättmaskin och torktumlare, vilket gör tvätten till en enkel och bekväm process.

I lägenheten finns uthyrningdel med eget kök och badrum. Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord.

Omgivning

Ersboda ligger cirka sex kilometer norr om stadens centrum. Stadsdelen är uppdelad i Västra Ersboda och Östra Ersboda. År 2006 har hela stadsdelen omkring 10 000 invånare. På Ersboda finns bland annat Norrmejerier, varför stadsdelens gator har fått till mejerinäringen anknytande namn. Några kända landmärken på Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Även terrasshusen med källarparkering är ett särskiljande inslag i Ersbodas bebyggelse.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare