Header image
Såld Rymlig trea med radhuskänsla!

Kylgränd 79

Ersboda

Rymlig trea med radhuskänsla!

Välkommen till denna rymliga trea med egen ingång i entréplan. Lägenheten erbjuder stort kök, vardagsrum med utgång till balkongen med förmiddagssol, två sovrum, badrum samt rymlig hall i entréplan med gott om förvaring under trappan. Vid entrén finns plats för sittgrupp med eftermiddagssol, odlingar och ett rymligt förråd.

Omtyckt förening i ett barnvänligt område som har två kvartershus. Där finns det gemensamma tvättstugor, bastu, hobbyrum samt en samlingslokal. På området finns även flera lekplatser och sittgrupper. Möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats med motorvärmare.

Naturnära område med fina promenadområden och Ersbodas utbyggda handelsområde som erbjuder flertalet matbutiker, apotek, butiker och restauranger. Gångavstånd till förskola, skola och träningsanläggning. God busskommunikation till både NUS och Umeå centrum med dess kompletta utbud av service.

Fakta

Adress:
Kylgränd 79
Område:
Ersboda, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
036
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1980
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Ja, separat byggnad vid ingången
TV- Internetutbud:
Kabel-tv via Sappa. Internet via Halebop.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

BRF Kylen
716415-1263
Ja
Nej

Föreningsinformation

Bostadsområdet byggdes i början av 80-talet. Kvarteret Kylen nr 1 – med Kylgränd och Glassgränd - tillhör de äldsta på Ersboda. Riksbyggen byggde upp området, men sedan många år är de en fristående förening och heter numera Bostadsrättsföreningen Kylen.

En synnerligen välmående förening med god ekonomi. Detta har skapat en bostadsrättsförening av rang när det gäller såväl underhåll, service och teknik som möjligheter till socialt umgänge.

Brf Kylen består av sammanlagt 146 bostadsrätter, fördelade på flerbostadshus och radhus i storlekarna 2 till 5 rum med kök. På området har föreningen dessutom 10 garagebyggnader med plats för 102 bilar, 38 motorvärmarstolpar, besöksparkeringar, lekplatser på varje gård och två kvartershus. Där finns det gemensamma tvättstugor, bastu, solarium, hobbyrum samt en samlingslokal.

Inom området finns närhet till service och ett varierat utbud av affärsverksamhet. Vi har t ex Jula, Willys, Plantagen, Coop Forum, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk och Systembolaget inom gångavstånd. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, dagis, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Besök gärna http://www.kylen.nu/ för med information. 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Entréplan har en hall med gott om förvaringsmöjligheter och klädkammare under trappan. Ljus tapet och plastmatta. En trappa upp kommer man till den övre hallen som har ljus tapet och plastmatta.  

Kök
Stort kök i vinkel med mycket förvaringsmöjligheter och bänkytor. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn samt fläkt. Två stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och plats för större matbord med utsikt över den gemensamma innergården. Ljus tapet och plastmatta på golvet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-möbeln. Här finns utgång till balkong med förmiddagssol. På framsidan har man en uteplats vilket ger en möjlighet att fånga solens timmar eller skuggan.  

Sovrum
Det finns två sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang. ljusa väggar och plastmatta på golven.  

Badrum
Rymligt badrum som har plats för badkar (finns ej idag). Dusch, handfat, spegelskåp samt WC-stol. Våtrumsmatta på väggar och golv.  

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder