Properties & Partners 1,5-plans villa i lantligt läge.
Doldafelförsäkring
Besiktigat

Rågåkersvägen 3

Bodbyn

1,5-plans villa i lantligt läge.

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Bodbyn, en idyllisk och lantlig oas bara en kort bit utanför Umeå. Detta charmiga hus i 1,5 plan erbjuder en fantastisk livsstil i en pittoresk omgivning, och det har allt du kan önska dig för att skapa ditt nya, avslappnade liv.

När du anländer till denna fastighet kommer du omedelbart att imponeras av det rymliga dubbelgaraget, perfekt för den som älskar bilar eller behöver extra förvaringsutrymme. Inuti huset finner du en välskött inredning med en smart fördelad planlösning som ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning.

Den stora trädgården, med perfekt solläge, är som en grönskande dröm och erbjuder massor av möjligheter för lek och trädgårdsarbete. För de avkopplande stunderna kan du njuta av den rymliga altanen med ett inbyggt spa-bad där du kan slappna av och låta vardagens stress rinna av dig medan du njuter av det lantliga lugnet.

Läget är oslagbart - mitt i ett fridfullt villakvarter som ger dig den lantliga känslan samtidigt som du har bekvämligheten av närhet till förskola, affär och bensinmack. Det är det bästa av två världar, med naturen inom räckhåll och stadsbekvämligheter bara en kort biltur bort.

Detta hus är det perfekta hemmet för dig som drömmer om en avkopplad livsstil i en lantlig miljö samtidigt som du vill ha nära till allt du behöver. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus i Bodbyn till ditt nya hem.

VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Rågåkersvägen 3
Område:
Bodbyn, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Sävar-Holmön
Fastighetsbeteckning:
BODBYN 1:65
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1974
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Direkt el / Luftvärmepump
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja
Allmänt skick:
Normalt

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 631 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
341 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 972 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 1 127 500 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1974
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2023-10-30
E
142 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
30 789 kr/år
7 709 kr/år
4 260 kr/år
2 434 kr/år
4 500 kr/år
49 692 kr/år
Elförbrukning motsvarar 24 500kwh Samfällighetsavgiften avser internet och kostar 2760kr/år och vägavgift om 1500kr/år.
9 287 kr/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

När du anländer till detta fina hem i Bodbyn välkomnas du av en rymlig uppfart som leder dig till groventrén. Denna ingång är både praktisk och funktionell, perfekt för ditt dagliga liv. När du kliver in genom groventréns dörr öppnar sig en rymlig hall med en tvättstuga i kombination. Här kan du enkelt hantera dina tvättbehov samtidigt som du snabbt kan komma in i huset utan att smutsa ned huvudentrén.

Fortsätter du längre in i detta område finner du en avskild oas - en bastu och en dusch. Perfekt för avkoppling och värmebehandlingar. Intill finns ett extra rum, en mångsidig plats som kan fungera som ett gästrum eller ett hemmakontor, anpassat efter dina behov. Här kan du ta emot gäster eller arbeta i lugn och ro samtidigt som du har enkel tillgång till trädgården och altanen genom en altandörr.

Via hallen/tvättstugan har du direkt tillgång till den rymliga altanen där spa-badet väntar på att ge dig avkoppling när du än önskar. En perfekt plats att njuta av utomhuslivet i lugn och ro.

Från groventrén finns även ingången till det generösa dubbelgaraget till höger, vilket är idealiskt för bilälskare och för extra förvaringsutrymme. Resten av huset öppnar sig till vänster. När du fortsätter in i huset finns tre rymliga sovrum där du och din familj kan njuta av komfort och vila. Här finns också huvudentrén som leder dig till de gemensamma områdena.

Vidare in i huset finner du vardagsrummet, en plats att koppla av och umgås med familj och vänner. Intill vardagsrummet finns en matplats som smidigt ansluter till köket. Köket är modernt och välutrustat, vilket gör det till en dröm för kocken i familjen.

Från vardagsrummet leder en altandörr ut till den rymliga altanen och trädgården, vilket gör det enkelt att förlänga ditt boende utomhus och njuta av naturen.

När du kliver upp för trappan till övervåningen möts du av en trevlig och praktisk liten hall. För närvarande används detta utrymme som ett hemmakontor, vilket ger dig möjlighet att arbeta eller studera i en lugn och avskild atmosfär.

Direkt till vänster om hallen finner du en imponerande hemmabiodel. Detta utrymme har noggrant utformade ljudisolerade ytskikt, vilket skapar den perfekta miljön för en bioupplevelse i världsklass. Här kan du njuta av filmkvällar med enastående ljud och bildkvalitet. Utrymmet är mörklagt och har snygg belysning för att skapa den ultimata filmatmosfären.

På övervåningen hittar du även en toalett med wc och handfat.

Ett rymligt sovrum är en del av övervåningen, vilket ger en bekväm och avkopplande plats att vila och sova. Här kan du känna dig som hemma och njuta av privatlivet.

Det finns också ett förråd på övervåningen, perfekt för att lagra säsongssaker eller andra föremål som du vill hålla undan från de gemensamma utrymmena.

Denna övervåning är noggrant utformad för att erbjuda både praktiska och underhållande utrymmen. Oavsett om du behöver ett lugnt kontor, älskar filmkvällar eller söker extra förvaring, så kommer du att finna det här på övervåningen i detta härliga hem.

Detta hus i Bodbyn är perfekt planerat för att ge dig en smidig och funktionell livsstil samtidigt som det erbjuder alla bekvämligheter och utrymmen som du kan önska dig. Kom och upplev detta fantastiska hem personligen, och du kommer att förstå dess unika charm och komfort.

Renoveringar/förbättringar

2022: tapetserat fondväggen i gymmet

2021: Brädfodrat söderväggen

2019: Monterat ventilation, Målat västerväggen + garaget väster och östervägg, kaklat om köket, tapetserat sovrummet

2018: byggt biorummet, byggt cykelboden

2017: monterat ny luftvärmepump i vardagsrummet

2015: köpt poolen + byggt taket över poolen

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Rågåkersvägen 3

Välj en tid för visning nedan
:
2023-12-17
:
:
2023-12-10
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Rågåkersvägen 3

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare