Header image
Såld Kvadratsamrt 2,5a omgjord till 3a.

Stenmarksvägen 5B

Haga

Kvadratsamrt 2,5a omgjord till 3a.

Välkommen till ditt nya hem! Denna härliga lägenhet har genomgått en förvandling och blivit till en elegant och rymlig trea som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Belägen på andra våningen av denna charmiga byggnad och omringad av fönster i tre väderstreck, bjuder denna pärla in till en värld av ljus och luftighet.
Det förnyade köket stjäl omedelbart din uppmärksamhet med sin moderna design och kvalitativa materialval. Här finner du allt du behöver för att kanalisera din inre mästerkock och skapa läckra måltider. De rena linjerna och det stilrena utförandet gör köket till en oas för både matlagning och social samvaro.
Lägenheten imponerar med sin genomgående goda standard och detaljer som ger karaktär åt varje hörn. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, med gott om plats för soffgrupper och middagsbjudningar med nära och kära.
Sovrummen är fridfulla tillflyktsorter där du kan sjunka ner i en skön sömn och vakna upp utvilad och redo för en ny dag. Med gott om förvaringsutrymme och en välplanerad layout, erbjuder de en harmonisk miljö för både vila och återhämtning.
Denna omvandlade trea är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med närhet till grönområden, bekvämligheter och stadsliv får du det bästa av allt. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem.

Fakta

Adress:
Stenmarksvägen 5B
Område:
Haga, Umeå
Kommun:
Umeå
Lägenhetsnummer:
48  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2,15730%
Andelstal avgift:
2,21310%
Byggnadstyp:
Flerbotsadshus
Byggnadsår:
1945
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

RB BRF Umeåhus nr 6
794000-1782
Ja

Om föreningen

FÖRENINGSINFORMATION Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Hornet 7 i Umeå kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 56 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1945. Fastighetens adresser är Stenmarksvägen 1 A-B, 3 A-B samt 5 A-B. Hushållsel ingår i månadsavgiften upp till viss nivå. Förbrukning utöver denna debiteras vid en årlig elavstämning - förbrukning under schablon återbetalas. För mer information kontakta styrelsen. Obligatoriska tillägg är även internet och kabel-TV via Comhem 150 kr/mån samt balkongtillägg för 120 kr/mån. Detta i samband med att balkongerna gjordes större än de var i original. Tvättstuga: Tvättstuga finns i källaren på Stenmarksvägen 1A. För att boka en tvättid markerar du ett pass på bokningstavlan utanför med en låsbricka. Ett pass är fyra timmar. Föreningslokal: På Stenmarksvägen 5A finns en föreningslokal med tillgång till ett litet kök och en toalett. Föreningens medlemmar kan hyra lokalen för 100 kr/tillfälle. Förråd: Till varje lägenhet hör två förråd som ingår i månadsavgiften - ett i källaren och ett på vinden. Cykelförråd finns i källaren. Uteplats och grill: På gården finns en stor grönyta samt uteplats med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Odlingslotter: Det finns möjlighet att odla på en egen odlingslott bakom Stenmarksvägen 1A. Ta kontakt med styrelsen om du är intresserad. Sophus: Föreningen har ett gemensamt sophus där soporna sorteras i olika kärl.

  Renoveringar

Mycket väl underhållen bostadsrättsförening som de senaste åren bland annat bytt all el, alla fönster, alla avloppsstammar, helrenoverat alla badrum och tvättstugor, bytt tak, fräschat upp i trapphus, bytt ventilation m.m.

  Parkering

Parkeringsplatser: Boende kan hyra en parkeringsplats med motorvärmare på gården till en kostnad av 200 kr/mån. Gästparkeringar: Det finns totalt sex gästparkeringar, tre utanför Stenmarksvägen 1B och tre utanför Stenmarksvägen 5A. De är till för gäster som besöker de boende i föreningen.

  Försäkring

Fastigheten är fullvärderförsäkrad i folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  Tv och bredband

Föreningen har som TV operatör och internetleverantör.

Beskrivning

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare