Header image
Såld Välkommen till ett bekvämt och familjevänligt boende i det populära området Holmsund!

Storsjövägen 4

Holmsund

Välkommen till ett bekvämt och familjevänligt boende i det populära området Holmsund!

Denna charmiga 1 ½ plans villa på Storsjövägen 4 erbjuder enastående komfort med en mängd moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer.
Njut av ett hem i toppskick där inga detaljer har lämnats åt slumpen. De senaste årens omfattande renoveringar inkluderar bland annat ett nytt kök, 3 renoverade badrum, bastu/relaxavdelning, 3-glasfönster, ny ytterpanel, ny el/vvs samt ett modernt varmgarage med påkostad inredning. Huset strålar av kvalitet och omsorgsfullt valda material som skapar en harmonisk atmosfär.
Den smarta planlösningen erbjuder gott om plats för hela familjen med tre tilltagna sovrum, rymliga sällskapsytor och moderna faciliteter såsom ett väldesignat kök och en renoverad tvättstuga.
Uteplatsen är en fröjd för ögat och själen med en sydvästvänd tomt som bjuder in till utomhusliv året om. Njut av solen från tidig morgon till sen kväll på altanen med infälld belysning och ett lyxigt utespa, eller spendera tid i den inbjudande pergolan med skyddande väggar. Baksidan är insynsskyddad och den stora gräsmattan bjuder in till utelek.
På den lättskötta tomten finns det ett välisolerat förråd på 15m2 med 3-glasfönster och el indraget. Detta kan vara ett perfekt utrymme som gäststuga, hemmakontor eller varför inte anpassa till en uppvärmd hundgård?
För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation i närheten, med elljusspår, pulkabacke, och natursköna sjöar som lockar till långfärdsskridskor och avkopplande promenader.
Med närhet till skolor, badhus, idrottsanläggningar och all nödvändig service är detta ett drömboende för den moderna familjen.
Missa inte chansen att flytta in i detta perfekt balanserade hem där komfort möter bekvämlighet och livskvalitet!

Fakta

Adress:
Storsjövägen 4
Område:
Holmsund
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
HUSAREN 4
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Friliggande
Byggnadsår:
1962
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag + paxfläktar
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt & papp
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Renoveringar

2016: Nytt kök.

Ny El och VVS. Nya ytskikt; Gipsväggar, nytt golv, nya lister, nya dörrar på både entréplan och övre plan. Nytt kaklat badrum entréplan, el-golvvärme.

Ny Klinker med el-golvvärme i hall.

Nytt kaklat badrum, el-golvvärme övre plan.

Nytt staket utvändigt.

2017: Nya fönster/fönsterdörrar 3-glas, nya ytterdörrar.

Tilläggsisolerat ytterväggar med 50 mm fasadskivor.

Ny ytterpanel, nya hängrännor.

Ny groventré med gipsväggar, gipstak med infällda spottar, klinkergolv med el-golvvärme. Ny garderob Elfa skjutdörrar.

Nytt tak garage/relax/allrumsdelen.

Ny garageport med motor.

Ny tvättstuga med gipsväggar, gipstak med infällda spottar, klinkergolv med el-golvvärme. Nya stommar/luckor IKEA.

2018: Renoverad allrumsdelen med gipsväggar och gipstak, nya lister, nya dörrar samt nytt golv.

Ny relaxavdelning med bastu och bastuaggregat. Klinkergolv med el-värme.

Ny altan baksida med infällda spottar samt nytt utespa för 6 personer.

Plattläggning framsida och ny bro entré.

2019: Renoverat garaget med gipsväggar och gipstak, nya lister, ny dörr. Nya skåp samt inredning (IKEA kök), bänkskivor och hyllor.

Slipad betongplatta och målad.

2020: Ny frys garage.

Ny tvättmaskin och torktumlare.

Nytt fristående förråd på 15 kvm, isolerat golv/tak/väggar och 3-glas fönster.

2023: Ny takpanel vardagsrum, matsal och bibliotek.

Uppgifter från tidigare ägare:

2005: Bytt taket på huset.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN/HALL

Ljus och välkomnande hall med fint ljusinsläpp från entrédörr med sidoglas. Under era fötter ligger ett praktiskt klinkergolv med el-golvvärme som sedan löper vidare till ett vackert ekparkettgolv. Väggarna är målade i vitt.

BADRUM

Helkaklat badrum med behaglig golvvärme. Rummet är inrett med WC, kommod, tillhörande spegelskåp, handukstork samt dusch med glasdörrar. I taket finns dimbara spotlights.

ALLRUM

Här möts vi av en öppen och social planlösning som passar perfekt när vänner och familj kommer över. Här har ni möjlighet till att skapa ytterligare ett sovrum om behovet skulle finnas för dig och din familj. De stora fönsterpartierna i flera väderstreck och altandörr medför ett otroligt ljusinsläpp. Det tilltagna ytorna medför variation i möblemanget där både soffgrupp och matplats får plats. I anslutning till matsalen finns såklart en inbyggd vinkyl. Ekparkettgolv och vita väggar.

KÖK

Renoverat kök (Epoq) i vit kulör och rostfria handtag med matchande vitt kakel ovanför arbetsbänk i massiv ek – tidlöst och smakfullt! Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl och frys. Här finns dessutom väldigt gott om förvaring samt vitrinskåp med infälld belysning.

TVÄTTSTUGA

Fräsch och ljus tvättstuga som renoverats med inredning från Ikea och inbyggt torkskåp med pax-fläkt. Tvättstugan bjuder på väggskåp & underskåp för förvaring, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk med stor vask. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med golvvärme.

GROVENTRÉ

Groventré med klinkergolv och golvvärme samt vitmålade väggar. Här finns utrymme att hänga av sig ytterkläder via skjutdörrsgarderob. Från groventrén är det direktaccess till garaget och här har man genom smarta lösningar elcentralen, fjärrvärmepannan samt inkopplingen för fibern till huset.

ALLRUM

Hemmets andra allrum kan nyttjas på många vis, beroende på vad er familj är i behov av. Kanske ett extra tv-rum, lekrum, gästrum, tonårsrum, arbetsrum eller sovrum – ni bestämmer!

RELAX/BASTU/DUSCH

En relax utöver det vanliga, mysigt inredd och med direktaccess till altanen & det infällda utespaet – den perfekta platsen att koppla av på. Inredd i mörkgrå klinker med golvvärme och en bastu i asp. Här finns wc, dubbeldusch, bastu med elaggregat, tvättställ, spegel, fina trädetaljer, spotlights i tak, infälld LED-belysning, inbyggd tv och flera fönster för fint ljusinsläpp.

ÖVRE PLAN/HALL

Hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns dörr till kattvinda med möjlighet till mycket förvaring.

SOVRUM 1 & 2

Två identiska till storleken sovrum, perfekt för familjens yngre medlemmar. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här har man valt att ta bort kattvinda för att skapa mer golvyta.

SOVRUM 3

Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Här har ni gott med klädförvaring via skjutdörrsgarderob längs ena väggen.

BADRUM

Inrett med kakel, klinker och golvvärme. Här finns badkar, pax-fläkt, handdukstork, wc, vit kommod och spegelskåp. Fint ljusinsläpp via takfönster.

Övrigt

Efter energideklarationens utfördes har huset tilläggsisolerats med 50mm fasadskivor, alla fönster har bytts till moderna 3-galsfönster, alla ytterdörrar har bytts och ny garageport har installerats.Enligt Lantmäteriets fastighetsregister är boytan uppgett till 115 kvm och biarean till 65 kvm. Enligt säljaren är Boarea efter ombyggnation samt utbyggnad på 70-talet 155 kvm och biytan 26 kvm. Om osäkerhet råder gällande boytan uppmanas spekulanter att före köpet kontrollera fastighetens BOA om det har betydelse för köpet. Info om "Så här mäter Du bostaden" (enligt dagens gällande norm SS 21054:2020) finns att ta del av.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare